Samarbete

Foto/Film - Kommentarer (1)
2011-11-30 @ 14:22:00


Fail bild xP

Tildas inlägg - Kommentarer (2)
2011-11-29 @ 20:21:18
HAHAHAH DöÖÖÖÖr!


ÅÅÅChayenne<3

/Tilda


Hej jultomten! Hoppas du ser det här:)

Tildas inlägg - Kommentarer (2)
2011-11-28 @ 19:36:25

Nog behöver man mycket...

   
              
Det skulle sitta fin med detta saker!
/TildaHiss!

Hiss/diss - Kommentarer (0)
2011-11-28 @ 19:09:10


Hissen går till Mountain horse, kvaliten och matrialet är så himmla bra!
Svar på tal

Svar på tal - Kommentarer (0)
2011-11-28 @ 18:12:01
Haru köpt en ny ponny/häst (elina)? Du skriver ofta om henne. (=
Tänkte om det är därför du hoppas att allt går bra och att ni lyckas? Blir så nyfiken när jag inte riktigt hängt med i bloggen på senare dar..

Svar: Nej, Det är tildas systers häst, mikaela. Men Natta burkar rida henne då mika inte har tid:)


Äntligen!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-28 @ 18:08:57

Hoppade idag, det var verkligen kul! Hon känndes pigg och ville fram! Sånna här dagar gillar jag! Det blev lite upphöjda bommar också. Hinndrena låg kring 50, hoppade inte så högt p.g.a det var ett tag sen vi hoppade och halk risk(inte så stor men kan hända). Synd att ingen tog kort bara:( Efter jag hade hoppat klart och var nöjd, så smet jag ut på ängarna och galopperande, SÅ kul asså! Hon gillade det verkligen. Måste göras om. Imorgon så ska Clara rida så då blir det ingen ridning för min del, men jag klarar mig.
Så här (såg)/ser veckan ut hade jag tänkt.

Måndag; Hoppning
Tisdag; Clara ridlektion
Onsdag;Dressyr
Torsdag;Vila
Fredag; Ridning för A-P
Lördag; markarbete eller ut
Söndag; Vila/Jobba från marken

Så kommer nog veckan att se ut. Blir nog bra:P Om Natta kanske vill så ska hon nog få rida hon någon dag.(onsdag eller lördag) (så natta, det är bara att du hör av dig när det passar;])


/TildaCitat och ordspråk.

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2011-11-28 @ 13:20:00

To ride or not to ride? What a stupid question!Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-28 @ 07:18:34

Fotograf: Nathalie Josefsson

/Natta


Vill du veta mera om vad som händer i Globen?

Våra inlägg - Kommentarer (1)
2011-11-25 @ 16:17:50
Klicka då hääär! ;P


Stockholm International Horse Show

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-25 @ 16:00:16

Nu är det igång!, och ikväll så är det Premiär (kl 19.00)då det är:

 • Invigningsceremoni
 • Invigningsprogram med magisk touch
 • Stjärnstafett - hoppning med stjärnor från scen och stall
 • Internationell hoppning - Leksands Effekt Trophy
 • Internationellt Shownummer - Jean Marc Imbert
 • Internationell hoppning
 • Internationellt shownummer - Lorenzo
 • Julavslutning

Det är kvällens pogram och så är det ju lite saker före också. Nu(15.00-ca17.30) är det:

 • AgriaHoppet Final - winning round
 • Stockholm Trophy i samarbete med Hööks Final
 • Barbackamästerskapet – Höjdhoppning utan sadel - presenterat av TUA
 • Islandshästar - internationell tävling

Ska bli kul och se. Men skulle gärna villa se det live i globen, fast det blir ju inte. Så det får bli tv och datorn som man får titta på, men det ska nog funka ;P

Gjorde lite pynt i fönstret:p

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-24 @ 20:52:08
Ja det stämmer! nu är det lite julstämmning i mitt rum!!

Före:

Efter:Nedräkningen har börjat

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-24 @ 11:24:22

Nu äre precis en månad kvar till jul!
Galet härligt! :D
Tycker inte ni de?
(ps. jag älskar Peder!)
/NattaNu-->

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-23 @ 15:52:58
Stallet :P Blir att rida Chayenne! Vi får ju se om jag skriver nå hur det gick:P


//Tilda


Det är ju hemskt! Hur kan folk?!

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-23 @ 14:59:13
Lär detta! Det är ju ren djurplågeri!


Går hyfsat bra!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-22 @ 21:54:28
Som rubriken lyder! Det går bra med Chayenne, allt rullar på som det ska. Red Dressyr i den nya padokken igår! Gick super, förutom att hon krånglade lite granna i ett hörn i galoppen. Formen och allt annat gick super!

Idag så jobbade jag lite löst från marken, inte så länge blev det. Körde lite slalom, följa jonn. Chayenne är jätte duktig på att leka det, är verkligen fokuserad! Hon kommer till mig när jag gör komando och travar (inte alltind) när jag vill. Men jag ska göra på ett annat sätt nästa gång. Dela padokken i 2 delar, Så att det blir att jobba på en volt! Fatta du? Ajjja förklara mera sen då:P Men kan jag väll inte säga? Har ju typ inget att skriva om, så kom med förslag vettja! :D SÅ att det blir lite fart här på bloggen;) Vi är ju lite dåliga på att skriva förtillfället...


Gamal bild, förra sommarn tro ja...

Dressyrtävling


/Tilda


Hann inte...

Tildas inlägg - Kommentarer (4)
2011-11-21 @ 15:01:35
... Han inte blogga igår, så jag tar det idag.

Red ju med sadel, det var ett tag sedan nu. Red med Emelie och kärseksstigen. Det gick super! kände att hon verkligen jobbade och fokus hela passet. Men strulade lite i galoppen som gick bra tillslut kände mig riktig nöjd med dagen! Målade lite i stallet, men så kom oturen att färgen tog slut:/ Men vi skulle köpa mera eller så(: Och så har vi byggt klart padokken! Och så ska jag inviga den nya padokken idag. Då det blit dressyr troligen vis, om jag inte hittar på något annat. Ska fara typ nu för att det hinner ju att bli så himmla mörkt.hel mobil....

//Tilda


Inte en bra dag:(.... Fast ändå bra :)

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-19 @ 20:16:09
Jag red på ängen idag och det jag kan säga var att det gick inte så bra....


Först så värmde jag ju upp, på ängen och red i trav.. Hon var stelare i höger så då gjorde jag mycke volter och mjukgörande. Och så när jag kom till galoppen så ville hon värkligen inte sammarbeta. Då jag gjorde volter då så ville och inte galoppera och så, men jag fick hon till de tillslut. Och så när jag skulle skritta bort mot ridstigen, då när jag for förbi det andra stallet så var det ju hästar i hagen, så då vägrade ju Chayenne gå, men tillslut så! Ingenting är omöjligt!  Man kan säga att det inte var hennes dag idag:/ Men imorgon så är det en ny fin dag! OCh så kan jag säga att vi har flyttat övet alla hästar till deras hagan, alltså dom är klara. Det känns ju skönt! Nu är det bara och vänta på vattenkopparna så då slippar man bära vatten hela tiden.


Hahaha lite läskiga ögon......

Ha en bra lördakwäll;]// Tilda


7 månader sedan...

Nattas inlägg - Kommentarer (6)
2011-11-18 @ 17:57:30

Sedan vad? Jo det ska jag tala om för er, senare i inlägget så läs vidare ;) hHahah

Verkar som bloggandet legat nere lite. Det tycker jag är synd men skolan och annat tar ju mycket tid också. Har däremot galet bra nyheter!

Här om dagen, i onsdags närmare bestämt så var jag ute och gick med Noel i hans skor och en universal grimma. Hovis var här i söndags och vi har officiellt börjat använda skorna på honom nu. Inte järnskor utan andra. Kan förklara nån annan gång när jag har mera tid. ;)
Hur som helst så gick jag med honom på ängarna, efter att ha varit inlåst i stallet i några evigheter, det fick riktigt bra. Han var energisk och positiv. Försökte inte äta mycke alls, snarare aldrig så det kändes riktigt bra! :)
När vi hade gått två tredjedelar av svängen jag brukar gå två gånger så började jag fundera på om jag inte skulle sitta upp, sen tänkte jag att det kanske vore olämpligt, det var trots allt över sju månader sedan jag satt på hans rygg. Men sen insåg jag ju att nån gång ska bli "första" så då bad jag honom buga och till min fövåning gjorde han det och stannade kvar i bugan och började beta. (:'D) Sjukt stolt och nöjd, det var något nytt. Måste ju vara ett riktigt bra träningssätt om man får det att fungera för hästen! Min baktanke var ju egentligen att sitta upp när han bugade för att göra det enklare, men jag ville inte förstöra för honom så då när han rest sig igen ledde jag honom till bajsmrk, och hoppade upp från staketet vid paddocken och red iväg mot gryningen. Eller inte riktigt utan det var ju kväll och mörkt och så, men dramatiskt kändes det minst sagt. Red över ängen, efter kanten ofc och sedan upp jämsides med diket sen vid brun huset kom det tyvärr en buss från ena hållet och en lastbil från andra så fort som fan, ursäkta spårket, hoppade jag av och lät honom äta. 


Fotograf: Nathalie
Bild från i somras:)

FATTAR NI? JAG RED NOEL! :D
  

/NattaMin lilla lurviga häst

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-12 @ 21:47:33

(Ja, gud va Chayenne har fått päls!) Red i dag och vi som bara skrittade och lite trav då. Nog gick det bra. Vill bara säga att jag fortfarande lever. Imorgon så hade jag tänkt och rida, far då kanske Clara skull rida istället, men vi får se. Då hade jag tänkt att dressyr. Hoppas att någon kan fota, behöver lite bilder. Det som är lite nere än att snön inte har kommit än, men det skulle snöa på onsdag. Avslutar detta inlägg med några bilder=)
<--En av favoriterna                                  /TildaAlla kan vi nå våra mål

Foto/Film - Kommentarer (0)
2011-11-09 @ 14:20:24


Håller tummarna!!

Nattas inlägg - Kommentarer (2)
2011-11-08 @ 14:14:53
Och hoppas allt går som det ska och att vi lyckas.

Har hunnit med massa roligheter under tiden jag inte bloggat, ridit Elina, sjuktligt bra har det gått och sen har Peder och Tilda följt med ut och ridit. Peder red Catta å Tilda Chayenne. Den gången gick det bra, men Peder tycker bara om att sköta om Catta, inte när det kommer till ridningen. Kanske får jobba på att lära honom grunderna eller så lite mera? ;)

Noel och Cherokee fick gå ut och gå en sväng med mig och Peder här om dagen, snacka om energi i mitt poinnykrutt! :s Han va riktigt härlig och "igång" inte sur eller så, dock lite hungrig eftersom vi gick på lägdan... Men han skötte sig ändå riktigt bra! :)

Har fått många frågor som jag tänkt göra "svar på tal" inlägg om, men jag vet inte riktigt hur jag ska få till det. Känns svårt att få ner vad jag tänker på ord... :S Dramatiskt, jag vet.

/Natta


R.I.P Hickstead

Djurens rätt - Kommentarer (0)
2011-11-06 @ 19:57:00


/Natta


skriv, låt texten löpa!

Tildas inlägg - Kommentarer (2)
2011-11-04 @ 11:22:25
Inte så uppdatering nu, men det är ju lov och då vill man ju försöka att ägna lite mera saker i stallet. Hagarna är uppe och nästan klara att använda inför vintern. Och i vinter blir fördelningen så här. Första hagen; Chayenne och Elina. Andra hagen; Noel, Lullen och dokkan. Tredje hagen; Cherokee,Tex, Catta och Ikaros.
Jag tror att det kommer att bli bra. Nästan alla kommer att gå på lösdrift. Och så har alla ett sjul var så det kommer att bli toppen! Jag kan försöka skissa av dom sen. Är jätte sugen på att hoppa! så vi får se när det blir.
//Tilda


Veterinärbesök

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2011-11-03 @ 13:22:26
Idag har jag tvär hunnit vara till stallet, borstade Noel och mockade.
Nu vid två ska veterinären komma och vaccinera våra kära små vänner. Eller små är dom väl inte, men men.
I helgen ska jag motionera Elina, fredag, lördag och söndag. Egentligen var tanken att jag skulle ridit idag också men det hinner jag inte med. Mikaela ska nämligen åka till Umeå till sina kära tvillingar, eller hennes är dom väl  inte, men men.
Okej, flummit inlägg hinner inte skriva mera, måste rusta, eller rusta måste jag väl inte, men men, rusa kanske...

/Natta


Lost

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-02 @ 13:18:00
Idag var jag uet och gick med Noel, stod först och borstade och så innan. Det gick bra, tappade dock bort mobilen. Hinner inte skriva nå mera.. Så bilden får göra er nöjda!


Fotograf: Nathalie Josefsson
Lyckas ni se det blå ögat? ;)

/Natta


Var är den?

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2011-11-02 @ 00:07:48
Var är snön?Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus