Man blir inte så förvånad.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-30 @ 22:14:26
Blev att fara lite oväntat till stallet sissodär kring tio/halv tio. Då natta ville ha hjälp med några som skulle rida.
Chayenne barbacka - Kärleksstigen! (Förvånad?) Nää men det var tänkt att fara linderns, men då gick det inte då eve skull å jobba tro ja det var.. Har inte så mycket att säga om det rid passet dåjag inte krävde så mycket! MEn hon var då duktig på att ställa:)
Tänke ta tag och skriva nå tidsinställda. :) Vi får väl se var som dyker upp!
Saknar dagarna då vi hoppade ute!
Tilda


I helgen..

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-04-30 @ 14:21:13
I helgen kommer en stoor nyhet! Glöm inte att titta bloggen då!
En ledtråd är att det inte är något häst relaterat!
Tilda


Helgen osv osv..

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-30 @ 09:53:27
Hey! Det var ett tag sen! Men jag har som inte hunnit! Tänkte berätta vad jag har gjort dom här två dagarna som har gått!

Lördag: Blev att fara Ridstigen med sadel. Hon var mycket seg i skritten.. Men blev bättre! Och något som jag nästan alltid måste gö nu för tiden är att rätta till formen då någon som rider på lektionerna har hon för låg i formen! Men ska försöka få årning på det;) För övrigt flöt det på riktigt bra, men var lite svår ibland att få i vänster galopp.
Söndag: Mark träning. Tränade för det vi gjorde förföra veckan med mariah! Gick jätte bra! Sen små långskerade jag. Gick bra bär också! Sen jobbade jag lös. Filmade lite smått. Och så Chayenne till att vara busig, Haha. Men man måste ju få det någon gång:S Och så när jag skulle långskera i grimma, då gick det bra i skritten och till en början i traven. Men så skulle ju chayenne förstätta raktfram och inte gå på en volt. Och ja då va inte ja berädd, så då tappa jag ju grimmskaftet men Chayenne var så duktigt å stanna då:) Vilken underbar ponny! Men dessoverre höll hon på så ett tag.. Men sen slutade hon. Gjorde inte så mycket mera..
Och så jag som skulle tvätta svansen igår, hmm vi såg ju hur det gick..
Men det ska göras idag tror jag..Tilda


Ville bara visa men fina rena ponni!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-28 @ 10:05:00
Chayenne håller på att gå från svart till vit just nu! Det går riktigt fort nu. Det bara smäller på! Från ena färgen till den andra på 1 sek typ!
Haha okej, bilden är tagen för 1-2 veckor sen. Men asså guva dammig hon är. Eller okej nu är hon itne så dammig men ändå;)
Tilda


Lång helgen!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-27 @ 22:59:55
Yes! Äntligen är det lång helg! Stallet imorgon. Chayenne Skall ridas men sadel. Hmm var nog ett tag sedan.. När jag tänker efter men där imot vet jag ej var jag ska fara. Såg att paddokken har tinat upp så att man bara ser gräs. Fast är lite blött än. Så vi får se vad vädret bjuder på!
Och något som jag tyckte va helknäppt var att hästarna som hells inte ska stå i uppstallningsspiltorna gjorde det och ja, det var inte mer eller mine Chayenne och Elina! Elina har fobi och chayenne brukar slita sönder. Men konstigt nog så satt dom där i ca en timma. Konstigt. Men.
Idag blev det teori istället för ridning, då vi hade några saker att prata om. Och så.. Hände inte så mycket idag..
Tilda


Det här är bra!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-27 @ 13:49:00
Jag skulle vara sjukt stolt om jag hade kunnat detta då jag var hela tre år! Det är helt sjukt!
Tilda


Fredagen den 27:e April

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-04-27 @ 11:54:00
Månaden börjar dra ihop sig. Gu va veckan gick fort då?! Mycke snabbare än förra det gick så himla seegt!
Idag blir det Ridlektion och Möte. Undra var vi ska göra på lektioner?:)
Vinder bild. Lutar mig liet fram jagvet. MEn skulle väll fixa tyglarna eller någor sånnt;) Och så jag och mina ansikts uttryck alltså det är en kategori för sig.
Tilda


Dom tunga molnen gör verkligen skillnad!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-26 @ 20:44:48
Herreguud va jobbigt att det ska vara så disigt.. Man får sån hära känsla att allting blir tyngre. Allt står stilla.
Men jag känner att det är lite sommar i det. Det känns som dom dagarna då man satt inne och bara myste. Ååå längtar!

Idag var dig lite mark träning. Allt ifrån följa john till bergsgeten. Började med att långskering. Hade inte så långt grimskaft med gick bra ändå! Och sen så skulle hon svänga lite mjukgörande.. (fast inte mycket) Tog av grimman och gjorde följa jhon. Gick super. Verkligen! :) Fast kanske blev mer år bus hållet åt slute då Chayenne börja ta lite glädje skutt ett tag, ojoj. Sen så började jag att träna ett litet trik. Att hon ska både kunna skaka på huvet och nicka. Idag kan hon skaka;) Skulle verkligen vara kul om hon kunde svara när man prata me henne, haha. Och så lite bergsget på slutet! Känns att det var ett tag sen man tränade på det..
Gjorde inte så mycket mera utan var nöjd. Sen så pyssla ja om hon, var nog uppskattat! Sen tog Natta hon och skritta med Mika.
Filmade lite grann får se om jag orkar få ihop någon film kanske;)
Hon fick ha på sig flis täcke då jag tränade henne, då hon var blöt och så..

Okej mobba inte mitt face där asså..

Tilda


Höökspaket - valpis

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-04-26 @ 17:35:00

Ihopfällbar vattenskål


Valpkit


Hundmadrass
 
Hundbädd

Koppel

Klotång

Klofil

Kamptrasa

HalsbandAlla bilderna är lånade från hööks

/NattaFavoriter i repris!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-26 @ 12:24:00
Gamla Godingar♥

Tilda


Vårkänslor

Nattas inlägg - Kommentarer (2)
2012-04-26 @ 12:11:10

Imorse vaknade jag av mina 50 000 alarm som ringde på morron, dessvärre var jag dösäker på att det var lördag idag så jag stängde lugnt av dem och fortsatte sova, vaknade dock upp just efter tio över sju och insåg atte faktiskt va torsdag och att jag förövrigt hade morgonsjouren + att vi hade nationella prov i svenska på morgonen så att komma försent var inte ett alternativ. Kastade på mig kläderna, pussade på Peder och skyndade iväg till mamma och fikade, efter det for jag till stallet och tog ut hästarna och gav hö, han dock varken mocka eller sopa så det måste göras innan lektionerna – blir en hektisk dag!

Nu sitter jag hur som helst hemma och fördriver lite tid, börjar inte förns kvart i ett, hade i och för sig kunnat fixa i stallet nu men jag kände mig verkligen inte taggad på det.. För övrigt sitter jag och toklyssnar på massa sommarmusik och kan inte förklara hur mycket jag och alla mina fem sinnen längtar, vill att den här blöta tjorviga perioden ska skena förbi så sommaren får ta fart!


Fotograf: Mikaela Forsberg

Måste medge att det krossar hjärtat lite grann när man lyssnar på all gammal härlig musik som väcker massa minnen för att sedan kika ut genom fönstret och mötas av snön som vägrar försvinna från tomtarna, vägarna är torra och fina, men det räcker ju liksom inte till!

Jag och Peder hat beställt massa saker åt valpis från hööks, vet inte om jag talat om det tidigare? Massa roligt iallafall! :D Första gången under min existens som jag beställer från hööks utan att köpa en enda hästsak samt att jag betalar hela alltet själv! :) Vuxenpoäng för mig tyck ja! ;)
Inga valpbilder ha vi dock fått (?!) men men, har vi inte fått till helgen skulle mamma ringa uppfödaren och fråga om hon glömt oss ;P

Nästa torsdag fyller hjärtat 20 år, riktigt nice, måste dock medge att jag blir frustrerad över vars fan Mikas födelsedagspresent tagit vägen som vi beställde i januari...-.-
Måste iallafall berätta att Stacke blivit mycke piggare och haltar inte, knappt så jag vågar tala om det! Är så otroligt lycklig och vårkänslorna har kickat igång hos oss båda!

Avslutar inlägget med att ägna ett stort hjärta åt min underbara familj och mina fina vänner!

/Natta

 Torsdag?

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-25 @ 21:42:00
Imorgon blir det att jobba från marken efter lektionerna. Va och gick i padokken och det går att skritt träna där iallafall! Så då kan jag ha henne lös i den:) Tror inte at jag gör så mycket mera än så. Kanske spolar av henne på bena om dom ser förjävliga ut! Haha
Vadå lite hår?;)
Tilda


Sol & Plus grader.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-25 @ 17:27:39
Vädret har verkligen varit kanon idag! Man bilr så glad när solen kommer fram och snön börjar smälta allt mer!:)
Idag blev det barbacka och kärleksstigen! Ovanligt va?(Vet inte hur många gånger jag har skrivit så, men allt för många!) Det har smält så mycket att det har bilvit stoora vatten pölar!!Så sjukt kul att rida igenom! Haha. Nä men alvarligt. Ibland måst man få leva livet göra saker som är kul! Det är så sjukt kul att rida i vatten. Mums!
Också kom Chayenne på att det var jätte varmt och att hon kanske skulle lossa lite mera päls! Suck, så jobbigt man står och tar bort håre på ett och sammaställe och det aldrig tar slut! Men Snart är allt borta! :)
Chayenne Idag.

Förövrigt har jag lite smått ongest över att jag inte var något i stallet igår... :S Men hon hade andra som pyssla om henne:) Jag var i Skelleftå igår, så jag kunde tyvärr inte hjälpa till på ridlektionerna.. Och så hann jag inte när jag kom hem.. Men Var inne på Kusken och CO för att se om dom hade magic brush men nej såklart inte, och pappa ville inte köra på Royalds eller Granngården.. Men ajja det får bli en annan gång;)
Tilda


En liten Chey med ett stort hjärta!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-23 @ 15:07:00
*Mobilbilder*
Tilda


Tänkt om våra hästar..

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-23 @ 10:03:00
...Hade det så här lyxit med tillgång till mat dygnet runt. Hahah fast det skulle nog inte funka!
Vi var på besök hos renarna idag!
Okej ni som inte ser vad det är så är det mat. | Den skulle nog vara slut på en gång. Och ni som undrar så äter våra hästar renfoder ja.

Tilda


Barbackis today.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-22 @ 20:34:37
Idag stod det brabacka på Schemat. När jag hade satt mig upp så satt jag där som ett frågetecken.. Hade ingen idee var jag skulle rida! Men iallafall blev det ridstigen..
En lite små busig Chayenne. Jag hade först bara tänkt och ta halva men det blir sällan som man har tänkt sig.. Chayenne Var as dukti! Jag hoppade också av lite nu och då och gick brevid och lekte lite följa john där imellan! Snön är inte rolig nu då det är kramsnö och man kan lätt halka på den snön... Men gick bra ändå:)
Imorgon har jag tänkt att led henne. Men vi får ser var det bär av, får sova på saken!
Bilden har inget med inlägget att göra.
För övrigt så var det hoppning på tv idag och roffe kom 6:a..
Tilda


Tok ponni♥

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-21 @ 19:04:00
Tyck om du!
Tilda


Snön har återvänt..

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-21 @ 16:52:38
Nää, kom igen inte igen.
Blev ingen ridning idag då jag ansåg att det snöade för mycket, och det är sånn här blöt snö inte ''hård''. Men var upp till stallet och gosa me hon:) Tog på täcke osv osv. Gjorde inte så mycket mera med hon och Stallet..

I går på ridlektionen så vi jobba på som en volt med vi gick brevid hästarna och stälde dom innåt och så skulle dom korsa benen, om ni fattar. Annars kanske natta är lite bättre på att förkara är jag och lite mera detaljera..
Jag tycke Chayenne va diktig för att göra det för första gången:) Det är ju som svårast i början då dom inte förstår. Mariah köred ner sina hästar så hon kunde visa med dom och att vi fick en bild i huvet hur det skulle vara och se ut. Då vi även fick testa på dom. Diktiga hästar hon har!

För övrigt har det inte hänt så mycket förutom att jag red en kortis i Torsdags på sissta lektionen ut;)
Imorgon blir det nog att rida en piggis ponni! Efter att hon fått ta det lungt i 4 dagar.. Hmm vi får se..
Också så har padokken nästan tinat upp till 100 så snart kan man hoppa där:)
Tilda!


Dags att erkänna

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-21 @ 12:44:00
VALPIS HAR FÖTTS!
I tisdags för att vara exakt, vi kommer troligtvis kalla honom Frasse, och det här känns så jävla bra!

* BILD *
 
/Natta


Mer imorgon.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-20 @ 18:59:00
Imorgon kommer det upplite inlägg från min sida.. Har ingen ork kvar...
Hade ridlektion idag. Men mer om det imorgon!:)
Söt noel & Chayenne♥ :')
Tilda


Nathalie erkänner

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-20 @ 14:44:00

Idag är det fredag och det känns förjävla bra på ren jävla svenska!
Hur som helst tycker jag ni ska hålla lite extra koll på bloggen under helgen då jag nämligen ska medge något.
Det är grymt och jag kan inte beskriva hur lycklig jag känner mig!

Någon som kan gissa vad det är som ska erkännas?


/NattaRidträning och möte

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-20 @ 12:30:47

Igår var det tordag, vilket innebär att jag skulle ha hjälpt till på ridträningarna, men jag kände mig så jävla utslagen efter morgonjouren och skoldagen. Pratade med Tina och Mariah, kände mig som en svikare, men smärtan som fanns igår visade ingen nåd och när jag har så ont blir jag på sjukt dåligt humör och låter det gå ut över allt och alla... Vill ju inte avskräcka eleverna ;)

Sen på kvällen var det möte, mycke bra vart sagt och det känns riktigt bra, för att inte glömma kläderna vi ska fixa loggan på, skit nice blir det! :D

Imorse hade jag morgon igen, så Corran fick följa med mig och ta ut hästarna, samt fodra Noel. Han haltade inte idag, så hon fick rida ut till hagen! :) Vi klappade på alla hästarna men hann inte med mockningen så det får jag ta itu med efter jag slutar skolan innan lektionerna.

Idag är det självklart ridträning, och Mariah har avslöjat att det kommer handla om bärighet vilket känns intressant, måste dock medge att jag inte känner mig allt för pigg idag heller, skulle helst vilja krypa ner i soffan i läggan med Peder å en fet godis skål, plus Emelie och Mika kanske..Bild från internet, använde den till min svenska muntliga redovisning idag - nationella ffs.
Tyckte den var charmig! ;)

/NattaHinner inte.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-17 @ 21:40:14
Nu har skolan börjat igen och det är sjukt jobbigt. Bara att ta sig upp på morgonen och sen efter så ska man både hinna rida och läxa. Och så datorn.. Men ska bli bättre på att uppdatera! Tar lite kort var som har hänt Lör-Tis.

Ridit ut med Emelie och LulleB. i två dagar(Lör,Mån) Riktigt kul!
Lördag.
På förmiddagen hade jag farit en fjärdedel av lindernäs ungefär.
Och så skulle emelie ha med mig ut på en skrittrunda.  Då vi for gatorna osvosv. Bara tog det lungt.
Söndag.
Märkligt men sant så kom jag inte ihåg... :S
Måndag.
Lite mera fart, Intervaller. Mycket Trav arbete. Blev ganske svettig. Och så såg det lite märkligt ut när hon gick, min uppfattning var att hon halta, och det gjorde hon enda in till hagen och i hagen också. Konstigt, Hon hade då ingen sten eller så..
Tisdag.
Chayenne gick ridlektioner. Då jag tittade extra noga på benen. Då jag tycke att hon haltade lite grann. Mest i traven. Men inte lika mycket som i Måndags. Men Jag tycke att det såg ut som om hon små haltade. Tur att det bara var lungt pass och inte galopp! Och att dom som satt på var lite lättare:)
Efter de så var hennes ben nästan gjorda av lera och smuts. Så ja det finns inte mera att gör en att tvätta.. Först så provade jag att he hoven i en hink, men det gillade hon inte, så då kom jag på att ta slangen som vi brukade ha och fylla vatten på sommaren. Det gick betydligt bättre! Gick bättre fram än bak,haha.. Lite svårt när man är själv.. Men man får göra det bästa av sitvationen:)

För övrigt så kom mitt halsspand idag=Happy tilda! :D Sjukt fint! Julia gör ett kanon jobb!
--Bild kommer--

Söööt unge! Foto: Tina Jonsson


Svar på tal

Svar på tal - Kommentarer (0)
2012-04-15 @ 20:21:01
ö om  Sötast, Underbarst, Vakrast♥:

SÖTAST!! Jag minns lilla Chayenne då Thomas bjöd mig till Granliden för att rida o titta på Chayyenne & Blue Eagle <3 Men det jag inte förstår är att Onit fick föl på Heidur, men han gik ändå med typ alla ston som fanns på gården. Har ni inte mra bilder från G-liden. Sulle vara härligt att se dom :)Tilda svarar:  Eftersom du inte hade något e-post eller blogg så svarar jag på bloggen!  || Tack du!  Inte jag heller, helt sjuk men han må va snäll!
Om du nu vill vara anonym så låter jag dig vara det, men jag skulle gärna vilja att du skrev ett mejl om du inte vill säga/skriva det öppet på bloggen. Så kan jag visa/säga hur du kan få bilder. För det känns inte så säkert att man ge bilder till vem som helst här och där då inte inte är jag som har tagit bilderna, och så vet man inte riktigt var dom hamnar. Vill vara på den säkra sidan;) Mejla till Frihetsdressyr@hotmail.com om du vill se mera bilder! Och så vet jag inte om jag får lägga ut bilderna från G-liden för jag har nästan inte, och dom jag har har inte jag tagit..

Btw; Alla bilder som är på Chayenne när hon var föl har vi fått av Tina.

Tilda


Besviken, men jag älskar de bästa

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-15 @ 19:50:31
Jag är rätt så besviken på mig själv, sedan årets start har jag dokumenterat allt som hänt Noel, skrivit i en bok varje arbetspass vi utfört, varje veterinärbesök och alla mediciner och precis när han fått extra tillskott och vad. Jag har helt enkelt dokumenterat allt, vilket har känts jätteskönt eftersom man aldrig behöver undra över när det var eller hur det var osv. Men sedan veckan innan lovet har jag inte skrivit ner något, och det känns som att det just under denna korta period har hänt väldigt mycket i form av veterinärbesök, medicin, fodergiva, halt/haltfri och så vidare. För att slippa vara så här bitter måste jag börja om med den där boken. Verkligen, för er som undrade alltså. ;)

Noel har fått ganska mycket strålröta under denna leriga och blöta period så jag har börjat behandla honom med hoof desinfection & protection, tror jag det hette, rekommenderar det verkligen till er andra, superbra, man märker fort resultat efter regelbunden användning! Om jag inte minns fel var det på Ö&B eller granngården vi köpte det.

För övrigt har jag kommit på en brilljant lösning på Noels viktproblem, tänker dock inte yttra mig om den in public förns det är klart om det blir så eller inte.

Sen i torsdagskväll har jag haft världens sämsta jävla ryggfan så jag har inte kunnat rida eller göra något annat jag velat, men jag antar att det bara är att hålla ut och försöka att inte låta all bitterhet gå ut över min älskade Peder!

Imorse hade jag jouren och efter den for jag och Peder ut ridstigen, han red Ikaros och jag gick, vi tog även med Rebell så han skulle få röra på sig lite, härligt att se hundis så lycklig. Kan inte beskriva hur skönt det är att ha Peder vid min sida och veta att han alltid finns där oavsett, just nu vet jag inte riktigt hur allt är med Noel, jag har ju en viss superutvecklad förmåga att alltid vänta mig det värsta så jag inbillar mig att han kommer måsta avlivas pågrund av lite strålröta, vilket han förhoppningsvis inte gör! :) Haha, nä usch nu ska vi inte gå in på de tankebanorna.

Som avslut på detta inlägg tänkte jag erkänna att jag älskar Noel och Peder mer än allt annat och jag skulle inte klara mig utan dem!

Ursäkta min bildbrist..


/Natta


Sötast, Underbarst, Vakrast♥

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-04-13 @ 22:01:00
Foto; Tina Jonsson
Liten och gullig!
Långben:') HAHAHAHHA söööte!
Tilda


Fredag den 13

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-13 @ 21:58:49
Är det någon som har haft otur idag? Det har då inte jag! :D
Tömkörde Chayenne idag, super dukti hon är asså! Flöt på riktigt bra! Egentligen finns det inte så mycket att säga om den körningen. Efter det så köre jag lite följa john där sommarhagarna brukar vara, var lite busig men det måste man få vara ibland! fick liite godis också.
Gick nått varv i paddoken där det smällter för fullt! Snart ser man bara grus där! Äntligen så kan jag börja hoppa idag :) Det har varit en som här jobbig period, där det har smält, frusit, smält. frusit osv osv! Jobbigt värre. Skulle villja ha en ridtält. MEn snart så! Då är jag på G igen. -Tilda is back! Hehe.. Bjuder väll på en bild från idag då!
Glömde ju nästan bort att säga att vädret har varit guddomligt härligt idag! Solen har lyst så härligt och allt har bara flytitt på under dagen!
Sötast♥:')
Tilda


Något som ska införskaffas

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-12 @ 21:58:00

Någor som jag bara måste köpa är ett par rosa magic brush.


google bild..

TildaVatten

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-12 @ 19:52:59
Nu är det riktigt slaskigt! Det gillar vi INTE! Kärleksstigen var slaskig hela vägen. Chayennes ben blev dyngsur!

Nu märks det att Chayenne har VÅRKÄNNSLOR. Jippi äntligen säger jag då! ÄNTLIGEN börjar det bli sommar:D Som jag har längtat. Bockade. Och antligen skulle man skritta eller så skulle man rääääsa! Det fanns som ingen mitt pungt. Men försökte rätta till det. Och så en Tilda som sitter barbacka på en ponni som inte riktigt vill som jag... Men ja satt kvar! INTE lätt att få av mig inte.Men just nu drömmer jag mig bort, bort till sommaren. Slå alla mina rekord. Leka livet. Sjukt taggar på sommaren. Gröna ängar. Sarmt och soligt väder. Ska nog sluta fresta mig nu...

Jag älskar dig tok ponni!


Sommar♥

Tilda


Hiss Till....

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-11 @ 23:08:48
 Smeagårdens Hästshop, EButiken.nu webbshop, e-butik
Som har otroligt låga priser! Hemsida


Just nu är jag så här: ?

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-11 @ 22:22:47
Fick liiite pengar idag, Ca 1000 men helften ska gå till mobil surf(Hehe) och det andra till MIG OCH CHAYENNE. Så jag funderar på att beställa från hööks på ca 500 kanske? Få man nå vettit på de. Ska ta och klicka rund på Hööks hemsida och så lite andra sidor..
Förövrigt har dagen Varit Awesome! Dock nästan inget stallet idag..  Men iMorgon= Rida. Vi får se var det går att rida. Är som lite halv halt på vissa ställen.
Funderar på att köpa en shabrak med text. Men vi får se.
-Gammal bild
Tilda


Snön är på väg -Igen!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-11 @ 16:39:30
Så trist! Var inte mysit att rida i detta väder asså.
Uppdateringen tror jag kommer att var lågare än vanligt undre påsklovet! Måste vila upp mig och så.. Men Sluta inte läsa bloggen för det!

Igår For jag en lite sväng med Chayenne. Ville lixxsom inte fara så långt. Gick knappt och titta upp! Emma följde med mig och gick för övrigt! Blev inte så mycket ''jobba'' för Chayenne.
Har inte så mycket mera och säga om den dagen...

Idag så Rider Emma och/eller Malin Henne. Mika och dom skulle gå/rida lindernäs.
Har ingenting att säga. Tomt.
Men något mer inlägg kommer nog! :)
Tilda♥


Hipp hipp hurra!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-11 @ 10:00:00

Idag är det inte en helt vanlig dag, utan självaste jag fyller år! 13 år! Hihi Grattis till mig
Pinsam bild på mig ---

 

TildaPrioriteringar

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-04-10 @ 19:30:17
La någon annan än jag märke till att det var tre "ri" i de där ordet? Skit samma.

Noel har sin sjunde/åttonde haltfria dag idag, medicineringen avslutades i förrgår och jag tycker han fortfarande verkar relativt fräsch, han stapplade dock idag, men det har i och för sig varit väldigt halt plus ett fett lager snö som döljer isen!

Hur som helst är det påsklov nu och jag har just kommit fram till att jag har tre ogjorda skoluppgifter som jag lovat mig själv att göra bort innan lovet... Jag måste medge att jag troligtvis, eller som Tilda skrev, troligen vis, inte prioritera bloggen nu under lovet då det finns så mycket annat att göra, allmänt bara försöka vara ute och njuta av väder och vind. Peder har för övrigt tagit ledigt under lovet så vi ska hinna med varandra lite mera och så han får "vila" lite vilket känns skönt, han har dock fortfarande jour.

Vet inte riktigt vad jag bör ta upp.. Nikolina och Elin har varit här och det har varit himla roligt, Elin är fortfarande kvar, känns skönt att få ta igen lite eftersom vi inte setts sedan vi var sju år! Nikolina hade med sig Rexina hit till Malå och det var både lärorikt och jobbigt - mycket jour, men det blir ju självklart kul när man vet att hästen mår bra av det, kan däremot kännas riktigt tungt att kliva bort från sängen och lämna Peder och för att inte glömma täcket. När man väl har tagit sig upp tycker jag personligen inte att det är några problem.

Har hunnit rida Tex två gånger och båda gångerna har det gått fint, följde med Nicko ut och gick med Rexi i söndagskväll och då passade jag på att visa henne några simpla basic övningar för att stärka deras relation och för att förbättra kommunikationen. Vi hann byta många kloka tankar och förmodligen några mindre kloka också!

Jag kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot att valparna föds, asså valparna nere i skåne där en av de små liven en vacker dag ska bli min trogna vän.

Här om dagen fick jag och Peder våra ryggar besiktade av hans moster Anna som visade sig vara en naprapat, har säker fel stavat ordet och ska jag vara riktigt ärlig vet jag inte precis vad det betyder men det var skönt att få den tillknäckt samt att få några övningar att jobba med för att minska ryggsmärtorna.

För att förlänga inlägget kan jag erkänna att jag haft en riktigt konstig dag idag, har varken känt mig sur, glad, ledsen eller lycklig. Den har liksom till största delen varit väldigt... väldigt awkward och tyvärr har det självklart gått ut över min älskade Peder, hos Noel har jag däremot bara känt mig allmänt välmående.

Ska låna ut min barbackagjord åt Irene då hon tydligen måste rida sin häst barbacka, har däremot ingen aning om varför men jag antar att det kan vara så ibland om man har lite otur. Eller tur, det beror självklart på hur man ser det.

Nu ska jag sluta tråka ut er med ointressant information som ingen ändå läser eller bryr sig om./Natta


Citat och ordspråk.

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-04-09 @ 07:49:00

An English Horse Has Grace

A Western Horse Has Pleasure

But My Horse Has It ALLTomt där uppe..

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-06 @ 15:28:17
Helt sjukt! Har suttit här ett tag nu och funderat vad jag ska skriva om.
Red inte idag för Natta låndade henne osv osv.. Små städade lite. Ute där vi ha höbalen så såg det inte så fint ut och det gör det inte nu heller men liite finnare blev det då! Igår tog jag en mys tur med mycket skritt och lite ''jobbande''. Solen lyste så sköönt.
Idag så ska jag posta brevet som ska till Julia på Horsetail. Bra sida måste jag säga! Längtar redan till då jag får mitt halsband men Chayennes Tagel:D
Bildbrist :S
Tilda


We do it, together.

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-04-04 @ 15:58:16
Just nu, allting känns bra. Allting går bättre än bra. Veckan har varit super. En dag kvar i skolan. Snart påsklov. Snart fyller jag år. Har just vinnit en bloggtävling.
Jag ska nog snart försöka att ta mig till stallet och gosa me Chayenne. Hon får nog stå idag, det är lite synd att det är så halt ute. Eller ja det går säckert att fara Kärleksstigen men jag tar inga risker. Har ridit där så mycket på senaste tiden också. Men jag kände att då är det bättre att hon får vila nån dag extra. Troligen vis nästa gång jag rider testa ett bett, jag som aldrig rider med bett längre. Jag rider helatiden med hack. Men mer om det sen. Nu ska jag dra till stallet!:)

Jag kan som inte fatta att jag, just precis jag har vunnit ett tagelhalsband. Men namnbricka! Sjukt glad just nu. Mungiporna går upp till ögonen!
Tilda♥


Röntgen och flytt

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-03 @ 08:53:50

Igår var jag ledig från skolan eftersom jag skulle röntga mig halv elva i Malå, så för att göra något produktivt började jag dagen med att göra lite skolarbete! Efter det hoppade jag i duschen sen var jag barnvakt. Sedan for jag och mamma en sväng till stallet och gav Noel hö och tog av LulleB sina täcken.

Sen for vi om en sväng förbi Peders lägenhet eftersom vi redan bestämt att flytta in dit då. Så vi plockade och donade lite tills klockan började ticka mot halv elva, då va vi där och tog bilder och den där sköterskan sa att man kan måsta pusha dom lite, tur vi ha Elli. :)

Sen gick hela dagen åt att fixa och trixa i lägenheten, helt färdi blev vi dock int men beboeligt äre ju heltklart, så på kvällen kom Mika och Mli och "umgicks" med oss, jag var i stallet och Peder tjollrade med alla sina papper:s

Men jag och min älskade pojkvän sovde iallafall där inatt och det var väldigt mysigt!:) länge sen sist! :p

Nu sitter jag på skolan och lyssnar på mina klassmates som diskuterar magsjuka och feber.. Själv skulle jag bara vilja tokklaga på min rygg för sen jag red Tex är min rygg mer fucked up än på länge!


Hoppas ni hare bättre iallafall!:)
/Natta

 Minnen♥

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-02 @ 13:38:00
Minnen.. Tillbaka blickar. Vilken väg man har tagit. Utveckling.
En bild säger mycket. En video säger mer. En text säger mest.. True story.
Men det finns bara tre ord man kan säga till alla dom hära bilderna, Jag älskar dig♥
Tilda♥


Citat och ordspråk.

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-04-02 @ 07:47:00
Ett liv utan hästar är som att ta ett andetag utan luft.


Kärleksstigen 1000 gånger om.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-01 @ 21:24:10
Serri! Jag lovar asså det är typ bara där de gå å rida. Eller ja och kanske ridstigen, men det känndes långt dit.. Idag, nån gång så skrapade dom padokken, känns skön så det inte ä så ojämt. hoppas det går att rida och så där.
For både kärleksstigen både idag och igår. Fast idag så blev det mer än i går. Asså ja for den två gånger. Och igår en och en halv.. Dukti och tjuri. Hade sadel båda dagarna.
Imorgon blir det antligen vila eller jobba från marken i padokken. Skola i fyra dagar till sen blire pååsk lov. Lovet  bjuder nog på många roliga saker!
Och så måste jag erkänna att Natta skrämde mig lite med det där inlägget! Ruskigt! (Hahah!)
Imorgon kommer det upp det se värt inlägg!;)
Tilda♥


Jag kan se dig i verkligheten. Jag kan känna på dig i verkligheter. Jag kan prata till dig i verkligheten.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-01 @ 20:29:27
Härligt väder idag. Eller ja en stund ialla fall. Blev lite små sugen på att ta lite kort, så jag begedde mig ner på sjön där mamma och co stod och såg på när clara körde fyrhjulingen. Chayenne brydde sig inte ett dug om den. DEt känndes sköönt. Men det blev dessovärre inte många bilder, bara typ 63:( Men bättre än 2 :D

Tilda♥


Lite smakprov från idag.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-04-01 @ 18:56:46
Skriver mera sen..
Tilda


Det är sanningen jag har försökt intala mig..

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-04-01 @ 17:04:32Jag berättar det här här för att slippa frågor och ifrågasättningar, jag är inte redo för konfrontationer än och hoppas ni kan ta hänsyn till mig och mitt beslut.

Jag måste vara ärlig mot mig själv, och först nu när allt händer och är aktuellt känns det som att jag är det. Noel har gjort mycket för mig, både bra och sämre saker, men problemet är det att jag är rädd. Noel gör mig rädd, han gör mig osäker på min förmåga att hantera situationer. Saken är den att jag insett att jag och han inte hör ihop. Vi båda måste börja om från noll för att ta oss någonstans. Jag har groteska problem med lastbilarna och stora fordon i allmänhet, villket kanske tycks vara underligt så min pojkvän sysslar med sånt. Hur som helst tror jag han skulle få det bättre om han hamnade hos någon som vill tävla, som är redo att göra det Noel är bra på. Jag känner mig som ett hinder. Plus att han hindrar mig..

Jag och pappa har iallafall tagit beslutet att sälja honom, och nu kommer ni inte tro era ögon men det är faktiskt sant, vi måste se till Noels bästa och jag vill börja om från noll med en unghäst som jag kan forma hur jag vill. Hur som helst har en annons legat uppe på hästnet och en tjej från övik tycks ha fattat intresse för min älskade vän. Så om allt går som det ska kommer hon upp under påsklovet och provrider och förhoppningsvis tar hon med sig honom hem.

Detta är självklart ett dåligt aprilskämt och jag hoppas ni alla förstår att jag aldrig skulle he bort Noel, han kommer vara min tills nån av oss dör och sedan kommer vi mötas på andra sidan!


/Natta
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus