Fotat idag.

Våra inlägg - Kommentarer (3)
2012-02-29 @ 21:10:19
Smakprov;

--Mer kommer imorgon--


Ett förhoppningsfullt geni

Våra inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-29 @ 06:58:33

Igår, likt de flesta andra kvällar sedan jag var på sjukan, for jag ut på en promenad med min fina Noel och Mika. Vi gick inte så långt men vi fick mycke sagt och Noel var riktigt duktig! Brydde sig knappt om trafiken trots att vi skrittade runt på samhällets gator.

Jag vill träna mer i paddocken, och löst med Noel, men det känns som att all motivation jag har försvinner när jag inser vilken vändning mitt liv har gjort! Innerligt hoppas jag att doktorn felbedömde och att ortopeden ska komma med bättre nyheter.

Noel har gått upp en massa i vikt igen, vilket jag verkligen inte är stolt över, de nya balarna är lite för bra för att Noel ska hålla sitt hull på en optimal nivå! Så här om dagen gjorde jag en specialare, eftersom Noel tar av sig munkorgen genom att gnugga den över mulen så den bara hänger på halsen så knöt jag ihop en grimma med munkorgen och tyckte jag var ett geni då det förmodligen inte alls skulle gå så bra att ta av den nu. Igår när jag kom till stallet hade han dock inte på sig den så jag antar att han tjorvat av den på något vis och sedan har Urban tagit av den för att minska skaderisken! Lyxigheten i att ha någon som Urban som besöker stallet ständigt är oerhörd!

Igår när jag, Peder och Emelie kom hem från Arvidsjaur - Världens bästa Peder kom nämligen och hämtade oss - så väntade mamma med varsin överraskning åt mig och Emelie, och en ridoverall var var vad vi fick! Inte illa om jag får säga det själv!!:)Ljus till klockan halv sex.

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-27 @ 19:36:10
^Det instämmer verkligen!. | Dagarna känns bara längre och längre. Det blir ljusare och ljusare. Längtar mer och mer till sommaren. Okej, nog hinner man inte mycket, bara för att man drar ut på tiden med det man gör.
(Suck, har lite ångest att jag inte åkt längd på ett tag) Vafan ska man va sjuk! Inte kul! Eller ja, om man har t.ex feber så kan man ju sitta vid darton (men jag hade inte feber så jag kunn inte sitta vid datorn) och göra lite ''nyttiga'' saker som jag måste göra. Meeeen NEJ såklart inte, åå vill ju få klart nya desigen så fort som möljigt! Gaaah(!), (haha) aaa men det går jätte bra med den(Eller(!) hahah).
Och så dagens pass. Var en vecka sen jag red sen sisst och det märktes. Nog för att Mika har ridit och hon har fått kört rissla. Först visste jag inte äns var jag skulle fara (? :O) Men Ridstigen blev de då! Fråga inte hur jag ressonera när jag skulle välja mellan hoppa eller ridstigen! Lite mjukstart på veckan sådär! Värmde upp osv osv. Och så ''andra'' delen så är det mucket svängar. Så det blev mycket galoppbytenträning, men det behövdes! Tillslut bytte hon galopp själv! (haha). Men jätte dukti va Cheyen! Stolt! Blev as blöt i svett, typ bara rann! Nää nu vill jag ha sommar.(Återkommernedanmeddet.) Men var skit kul helt ärligt! Finns inget mer att säga om den ridturen.
Och sommar<3 Åå är så jävla taggad! Men fatta gött att bada hoppa på gräs. Rida utan skor. aaaaaaaaaaaa nää nu är jag överväntad! NU VILL JAG HA SOMMAR! NU snälla<3 :) Skulle uppskattas. Nää men nu får vi ta och focus på dagsläget.
Något som jag mer längtar till är 13 Maj! Längtar satan! Men det tänker jag inte avslöja nu. Hihi jag tänker inte att avslöja den än! Men lääängtar :D
Meen nu ------> Jobba med nya desigen! :P
Tilda


LOVAR.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-27 @ 14:18:29
Okej, lovar att skriva ikväll. Men nu s t a l l e ttt! Super! Rida. Var ju en vecka sen sisst ja red pga. Sjuk!
Tips; Bli aldrig sjuk! Det är bara slöseri med tid !!
Sötis! <3
Tilda


Citat och ordspråk.

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-02-27 @ 07:39:00
Luften i himlen är densamma som blåser mellan hästens öron.


Göteborg horse Show

Våra inlägg - Kommentarer (7)
2012-02-23 @ 21:06:00
Nu har GHS dragit igång.
Håller på ända till på Söndag. Och för ni som inte kan vara där(som t.ex vi) så går det på tvn/ svtplay.
Obs! Bara Lö-Sö


SÄNDNINGSTIDER

Lördag 25 februari
17:00-19:10 Play/Mobil: Göteborg Trophy LIVE
Internationell hoppning 1,55 m. En traditionell storklass på Göteborg Horse Show.

21:00-21:45 SVT24/Play/Mobil: Göteborg Trophy, sammandrag

21:45-22:45 SVT24/Play/Mobil: Världscupen i Dressyr Kür, sammandrag
Världseliten i dressyr gör upp om de viktiga poängen i världscupen.

Söndag 26 februari
13:00-14:00 Play/Mobil: Young Riders LIVE
Svenska unga ryttare rider om seger och ära i sin final.

15:30-17:55 SVT1/Play/Mobil: Världscupen i hoppning LIVE
Internationell hoppning 1,60 m. Deltävling i världcupen i hoppning och den absolut mest krävande klassen under Göteborg Horse Show. Grundomgång och omhoppning.

OBS! Alla tider med reservation för ändringar.

Och för ni som vill se programet kan klicka hääääär.
Och så kan du klicka häääär för att se när FEI TV sänder.
Officiell bloggare; http://warnmarks.se/

Eurohorse

Är sammtidigt som GHS. Det är Shopping ställe. Öppet To-Sö.

Häääär har ni alla utställare.

Officiell bloggare; http://lamiamichelle.se/
I år så är det ovanligt mycket westen utställare.


Update?

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-23 @ 19:05:00
Okej just nnu ligger vi ganska lågt. Men all kraft och tid går åt till nya desigen.. Och så har jag inget att skriva om ju. Allt bara ramlar ut från huvudet och får inte ihop ett läsvärt inlägg. Men update kommer ikväll. Lovar! (om jag inte blir sjukare...)
Bjuder på ganla bilder.
Tilda


Hmmmm vad kan detta vara?

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-21 @ 20:31:05
(Okej, låångt ifrån klar) Det har varit strul med den ''gamla'' header, så ny på ingång till nästa vacka troligen!


Videokamera

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-20 @ 21:34:38
^ Bra rubrik va?
I Söndags så hoppade ja ju! Gick Awsome! ÅÅ vad jag älskar sånna pass! Och såklart så följde filmkameran med:) Filmade först ''en rundtur'' i stallet! Så håll utkik, KOMMER! Så bara föraöver till datorn OSV OSV... Hahah Vi får väl se hur det går da? :$ Jaja och så filma ja när jag gjorde iårning henne. Så det kommer upp nångång också! :) Och så idag filmade jag, menn det bliv inte bra...
Jag har ju hitta filmkameran! Faktist bra! Så nu hänger den med varje gång jag är istaller ifall att=) Super!
Och så idag blev det först lite markträning och sen for ja kärleksstigen. Och hon va lätt pigg ett tag där..
Men va dukti också!
Kan avslöja att snart så kommer det upp någor av detta slag. En presentaion. Mer avslöjar jag inte. Kommer säkert upp inom kort! (Ps. Denna bild är en test)

Tilda


Citat och ordspråk.

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-02-20 @ 17:37:00
Whoever said a horse was dumb, was dumb.


Avramling

Våra inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-20 @ 08:54:59

Igår var jag och Mika i stallet, efter att ha myst ordentligt med Noel gick vi ut i paddocken och marktränade lite. Sedan fick Mika rida Noel lite, och när hon skulle hoppa över några hinder föll hon av! Roande! Sedan släppte vi hästarna och lät dem springa fritt.
Hade inte något mer att berätta..
/NattaAlltså hur moget är det?

Svar på tal - Kommentarer (0)
2012-02-19 @ 22:01:21
''Hudiksvalls ridklubb hade ovälkomna gäster i natt. Någon eller några tog sig in i stallet och klippte av svansar och pannluggar på flera tävlingshästar.''
(taget ur texten)

Att klippa av svansar hur gör man ens så?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14395168.ab;jsessionid=F81D8511C39078D9FA360D2B6C81A2FC.mobilb
/Tilda
Läkarbesök

Våra inlägg - Kommentarer (2)
2012-02-19 @ 10:45:49

I fredags var jag på läkarbesök för att kolla upp min svanskota och nacke, har nämligen haft fruktansvärt ont i svanskotan sen ungefär en månad tillbaka då jag ramlade av Noel, då det var som värst tog jag mig knappt upp ur stolen själv om jag hade suttit för länge. Nu under de senaste veckorna har jag även börjat känna obeskrivlig smärta i nacken också, den smärta jag brukar ha vid längre bilturer sedan två år tillbaka har jag fått leva med konstant nu, utöver det har jag ibland fått andningssvårigheter om jag suttit för länge..

Hur som helst undersökte läkaren mig, när han tryckte och kände runt svanskotan sa han direkt att den var trasig, sedan när han var uppe vid nacken och kände var jag så sjukt inbäddad i smärtor att jag inte hörde ett ord av vad han sa! Han fortsatte undersöka min ryggrad och sa att jag hade skolios i mitten av ryggen och att musklerna runt nacken och svanskotan är stenhårda, för att de försöker stabilisera upp och se till att det inte rör så mycket på sig.

Efter att han berättat vad han "hittat" så pratade vi en stund och han sa att jag måste ha minst tre veckors uppehåll från ridningen och att jag aldrig kommer kunna rida som en karriär, under hela mitt liv kommer jag inte kunna rida flera gånger i veckan. Inom den närmsta framtiden får jag max rida ett lugnt pass en gång i veckan, trots att han rekommenderade en pass varannan vecka... Han förklarade att om jag fortsätter rida som vanligt är det bara mig själv jag lurar för att då kommer jag om tio år inte ha någon ryggrad kvar, inte bokstavligt talat, men han sa att diskarna i nacken trycks framåt och isånnafall kommer skjutas in till nerverna och klämma där och att diskarna i resten av ryggen är påväg bakåt och då blir det inge bra.

Han sa att den gamla skadan (fick en kotkompression, kotförskjutning, och en spetsig kota (?) för två år sedan när jag föll av Noel olyckligt) har blivit på frestad och därför har nackvärken kommit tillbaka eftersom skadan troligtvis inte fick en ärlig chans att läka ordentligt.

Läkaren skulle skicka en remiss till ortopeden och han ville få min ryggrad röntgad, han tyckte dock det var onödigt att göra det i malå eftersom det tydligen är lite krångligt att ta bilder där..

Tog inte upp allt i texten, men vad rekommenderade han mig att göra i framtiden?
Vad händer framgent då? Jo...
- Jag får inte rida mer än ett lungt pass i veckan.
- Får verkligen inte falla av när jag väl rider.
- Måste gå ut och gå två timmar varje dag.
- Blir tvungen att sitta på en badring när jag sitter ner.
- Måste variera mellan att stå, sitta och ligga hela tiden.

I väntan på ett besök hos ortopeden är detta vad jag kommer att måsta leva efter och jag kan inte beskriva känslan som slår mig i ansiktet och hugget mig i hjärtat när jag tänker på att jag inte kommer kunna rida mer än en - tre gånger i veckan i hela mitt liv..
Får dock försöka se det positivt och tänka på vad mycket tid jag får till markträning av Noel samt som Emelie sa, när du får din hund i sommar kan du träna den och Noel tillsammans att göra tricks, den kan rida osv..

Dagens tips, slå fan inte sönder ryggraden när ni faller av!

/NattaHelgen

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-17 @ 23:39:56
I helgen blir det nog en ''stall helg''. Har inga andra planer. Imorgon så blir det och städa röja upp! Kul Njja.. Blir väll kanske och knäppa några kort. Som ja hoppas då:) Söndag så blir he väl å va i stalle också om vi inte ska göra något annat =)
Ärrvarv(?)
Foto; MalinChayennes första dressyr tävlingen med mig

Tildas inlägg - Kommentarer (2)
2012-02-17 @ 22:03:48
-Hahah kan ju säga att jag inte var så nöjd...
Älskar! (och ja om ni undra så grinade jag)
Foto: Malin


Vad tycks?

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-17 @ 21:18:00
Vad tycks om den nya desigen?

Tyck till i Gästboken!

Jopp, nu är det så att vi har skaffar en gästbok där du kan skriva VAD du tycker om just denna blogg. bra va?
Ganska praktist. Hoppas inte det har ställt till några bekymmer;)
Http://frihetsdressyr.blogg.se/gastbok


.

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-17 @ 21:00:19


Tummen upp.

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-15 @ 19:15:41
Måste bara säga en sak att vi ligger på 5 plats på bloggriket på kategorin hästar :)Super!
http://www.bloggriket.se/hastar?typ=bloggar&visa=populara


Hovar

Våra inlägg - Kommentarer (2)
2012-02-15 @ 18:30:50


Lär er att behandla rätt.

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-15 @ 18:14:11


Mobilblogg

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-15 @ 14:23:56

Sitter fast här i arvidsjaur utan något vettigt att ta mig till så jag skriver ett blogginlägg istället;) jo skulle egentligen kunnat göra skolarbete men jag är för arg för att bli riktigt produktiv, här sitter jag och saknar Noel och Peder som aldrig förr skulle jag nästan kunna påstå.

Igår var iallafall jag ute och red Noel en sväng, Mika och Elina följde med. I stallet började det med att Noel var en levande isbit eftersom det hade snöat flera centimeter och inte alls var nå kallt, så vi ryktade hästarna och jag fick tina bort istappar från Noel med händerna.

Asså om jag får tycka till tycker jag det är bättre när det är lite kallare när det ska snöa och ha sig, närmare tio - femton minusgrader tycker jag är lämpligt, så smälter inte snön på hästen eftersom pälsen håller sig kall och håller kvar kroppsvärmen. Då ligger snön istället som ett värmande lager på ryggen.

Hur som helst blev jag och Mika riktigt mörkrädda i stallet då massa myskogrejer hände, så när vi väl tog oss ut var vi ganska upprivna och hästarna blev självklart påverkade av vår sinnesstämning och blev lite mera på tårna trots att det gick riktigt bra igår, både Noel och Elina var riktigt duktiga!:D

Tillbaka i stallet var Tina där och pysslade så hon passade på att skrämma oss lite till!

Överlag är jag nöjd med gårdagen och för dagen har jag och Mikaela gjort upp planer för hästarna. Elina ska Mika longera medan jag sitter på och Noel ska få miljöträna och trickträna lite:) dessa planer kan ju dock ändras fort eftersom vi kommer hem mot halv sex och jag också ska hinna med att hjälpa Marianne lite i blå huset, plus att jag och Peder haft alldeles för lite kvalitetstid med varandra på senaste tiden, skulle vara skönt om vi kunde komma ut på någon ridtur i helgen!:)

Bilden är på Noel med repgrimman jag knöt åt honom.

/Natta<3

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-14 @ 22:53:54
GLAD ALLAHJÄRTANS DAG allagoa bloggläsare


Söndag kväll

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-14 @ 20:37:59
HAr inte hunne skriva något för att jag har fixxat med designing. Vad tycks?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I söndags så hoppade ja. He gick as bra furutom att jag ramla av en gång. tro inte att chayenne vägra och jag fällde hinderstödet och att chayenne spraning iväg från mig när jag skulle ta henne. Vilken bus ponni! Nää men jätte dukti va hon. Blir så glad med framgångar:) Verkligen tuppen upp. Det synd att hon älskar att hoppa. Ska försöka få ihop en video sen vi löshoppade henne förra året. Då kommer lite fail videosar. Hihi. Tyck Chayenne när hon knäcker en bom?! B U S ! Fast då måste ja låna pappas dator för jag har det gamla windows:$ Men gör he väl när han jobba^^
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I måndags så borstade jag henne, det behövdes verkligen! Blä! Chayenne har redan börjat att tappa vinterpäls. Och inte lite heller! Just denna periood är så jobbig! VARFÖR ska dom tappa massa päls det ä ju ba jobbigt! Förra året tappade hon nästan inget, eller joo men i hagen.
Just nu försöker jag att få bort allt hår som hon fäller på halsen som först. Så då kanske hon inte svättas lite fort:)
Jag hade tänkt att putsa, men vi såg ju gur det gick med det. HeHe är lite lat av mig nu för tiden...
Okey, bjuder på dåliga mobil bilder!
//Tilda


Google översätt

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-14 @ 20:04:05
Nu har vi google översätt på bloggen


Google översätt

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-14 @ 20:03:47
Nu har vi google översätt på bloggen


Tacksamhet

Nattas inlägg - Kommentarer (3)
2012-02-13 @ 21:15:29

Jag är verkligen inte bra på att visa min tacksamhet, och det är jag medveten om, men idag fick jag mig en tankeställare.

Jag och Mika var alldeles nyss ute och red en sväng då Noel sket på gatan, som ryttare var det mitt ansvar att ta bort skiten vilket jag gjorde, men sedan uppstod frågan hur jag skulle ta mig upp? Mika föreslog plogkanten så jag klev upp på den och trots att jag kände att den inte alls var frusen eller hållbar gjorde jag ett försök. Så jag bad Noel komma närmare och min ädla vän klev in i plogkanten samtidigt som han tappade balansen och halva hans huvud hamnade under snön, ögonen och öronen stack upp. Han stannade kvar i den positionen och det tog jag som ett tecken på att jag skulle försöka ta mig upp, men i samma sekund som jag började belasta honom sjönk hans framdel ner ännu mer och han hamnade på knä. Jag hade väntat mig att han skulle försöka ta sig upp på enklaste sätt utan att behöva ödsla någon tid på att bli ett simpelt byte för ett rovdjur men stackeponny stod kvar på knäna och väntade tills jag var uppe på honom helt innan han försiktigt började försöka ställa sig upp på benen igen.

Jag blev verkligen jätteglad över Noels sätt att hantera situationen även om det för er läsare inte verkar som någon big deal alls, men för mig var det det. Det kändes som att han försöker "ge igen" det jag gjort för honom under tiden han haft det svårt. Det här låter säker som deep shit för er men det är så här jag ser fallet. Det kändes verkligen som att han ville visa sin uppskattning genom att "bete sig". Flera sånna manövrar har han förbluffat mig med under den senaste tiden, sen jag satt igång honom i höstas för att vara exakt.

Jag är sjukt tacksam för att jag har Noel, ooch för att jag har Peder, honom är jag inte heller bra på att visa min tacksamhet för. Det är jag ledsen över, men även om jag försöker visa att jag verkligen uppskattar det som sker i min omgivning känns det som att det inte alls blir taget på rätt sätt. Som händelsen Mika blev vittne till idag, jag är verkligen överumplad över denna, men Noel lär aldrig förstå hur mycket det betydde för mig, det lär inte någon annan heller.

Både Noel och Peder förtjänar det bästa och även om jag inte kan ge dem det så skulle jag inte ge någon annan chansen att göra det, dom är mina! Utan tvekan skulle jag offra mitt liv för dem båda, för jag älskar dem och känslan de ger mig är obeskrivlig./Natta


Bloglovin?

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-13 @ 19:13:03
Följ min blogg med Bloglovin


Strax..

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-13 @ 16:19:48
..så kommer en ny design upp:)


Citat och ordspråk.

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-02-13 @ 07:36:00
Min häst är min trogne vän, inte min slav!


Citat och ordspråk.

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-02-13 @ 07:36:00
Min häst är min trogne vän, inte min slav!


Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-12 @ 09:49:00


Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-12 @ 06:48:00


Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-12 @ 03:47:00


Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-11 @ 23:05:00


Super!

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-11 @ 22:04:57
Statistiken går bara uppåt ♥ Det är något vi verkligen älskar!


Snälla!

Svar på tal - Kommentarer (0)
2012-02-11 @ 22:03:02
Åå hoppas att någon kan fota imorgon. Hade tänkt att ta Awsoma bilder! Verkligen taggad på det nu när det är så ''varmt'' typ -3 bara?! Kom igen. Skulle ju vara jätte awsome med nya fräscha bilder (Y)!
Kärlek på det ♥
Tilda
Okey.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-10 @ 21:43:42
Coool Bror man har! som våga sig på att stegra med Cheyen<3
Nu---> Photoshop!
Haha har lite bilder som måsre fixas :$  Kvällen fullt upp (Check)
Tilda


Ridlektion.

Tildas inlägg - Kommentarer (2)
2012-02-10 @ 19:37:37
Halsring. Bjudning. Bra övning. Super pass! Var verkligen dukti idag gumman:)
Vi var bara 3 st och så hade vi ju Mariah! Riktigt duktig ä hon! Tack för det! Chayenne har verkligen fått kläm på det dära med halsring. Skalom (Check) backa (Check) skänkelvikning (Check). SUper! ÅÅ tusan att inte kameran va med:(
Nu ser man verkligen hur dagarna börja ljusa! Riktigt härligt må ja säga:)

Bjuder på en gammal bild! (Hahah Emelie!)
Tilda


Projekt - tämja Elina

Våra inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-10 @ 09:25:57

Jag skulle faktiskt vilja kalla det ett helt jävla projekt, ursäkta språket mina vänner, men Elinas beteende har blivit väldigt förändrat då hon börjat bocka och bete sig annorlunda genom att göra olika gester.. Vi har undersökt saken och hon har inte ont någonstans utan det verkar snarare handla om att hon ändrat sitt perspektiv. Hon har fått "bestämma" gångarter och arbetets upplägg genom att bete sig på olika sätt, efter att ha ridit och verkligen satt mig in i Elina och försökt ta mig in i hennes hjärna har jag skapat mina misstankar om att hon egentligen vill arbeta, hårt, hon vill vara till lags och visa vad hon kan, hon vill få höga krav.

Jag grundar mina tankar i hanteringen jag haft med henne. När man rider och får fart på hennes hjärna -> gör övningar som hon måste hitta lösningar på, kan även handla om andra standard saker såsom skänkelvikningar, böjningar, öppnor, slutor och dylik. I sånna tillfällen bockar hon inte och har sig, så det känns inte som att det är någon protest från hennes sida utan snarare för låga krav från våran..

/NattaDagens kommentar

Våra inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-10 @ 09:14:17

Elina, hon vågar jag göra allt med... Men Noel, han vågar jag knappt röra, för han är DIN häst!
- Mikaela ForsbergBjuder på liten mera bilder från 19 maj 2010

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-09 @ 17:49:25
Vad är det man säger?! ''Liten och tjock'' Det är nog det som stämmer!
Hahah tänk för nästan 2 år sen, ojoj någon som har förändras?! Svar ja.
Tilda


Gö detta om ni kan!

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-09 @ 15:35:36


Låt mig få skratta.

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-08 @ 20:07:11
Åå jag mins denna stund än idag, du jag bara hade ridit Chayenne i några dagar(på ''heltid?''). Jag var så rädd. Och när jag fick se bilden på datorn så blev jag bara sur. Men idag så ser jag bara det som ett minne för livet och är glad att jag inte raderad bilden. Så varsegod! Jag bjuder på en bild från 19 maj 2010!


(Vi skulle galoppera och jag var inte berädd)

//Tilda


Bloggtävling hos Moa Kauppila

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-07 @ 12:37:40

Klicka på bilden för att komma till inlägget, eller här för att besöka bloggen.

/NattaTävling hos Lamiamichelle

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-06 @ 19:08:03
Till bloggen
Till inlägget
//Tilda


''den lilla killen på den stora hästen''

Foto/Film - Kommentarer (0)
2012-02-06 @ 14:04:39


Citat och ordspråk.

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-02-06 @ 07:35:00
Din häst kan endast vara lika tapper som dig.


Hissar!

Hiss/diss - Kommentarer (0)
2012-02-05 @ 20:42:01
Hissar Tå/hand värmare!
Url
Tilda


Grattis pappa!

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-04 @ 13:30:00
Idag fyller min pappa år, så jag vill passa på att skriva ett litet inlägg till honom.
Grattis fina du, pappa.
Du förtjänar det bästa och jag hoppas att du får det.
Tack för att du alltid ställer upp och verkligen gjort ett toppen jobb i stallet!
Jag älskar dig!

/Natta och Noel
Kyla

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-04 @ 09:25:50
- 38 grader så här på morgon sidan, mysigt!
Fotograf: Emelie Josefsson


/Natta 


Citat och ordspråk

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-02-03 @ 20:15:35
Du kan inte lära hästen att dansa med söp och sporrar!


Tack

Våra inlägg - Kommentarer (1)
2012-02-03 @ 11:22:27

Äsch, vet inte vad jag ska skriva, mobilbloggar..
Tänker inte be om ursäkt för min kassa update, känns som att det är vad ni får leva med ett tag till!

Har hunnit med massor med Noel och har till och med hunnit med en grym avfallning från Elina!:)

Tänker inte skriva något mer, tack för erat tålamod...

/Natta@Kort på Chaiinne idag.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-01 @ 18:19:17
Ja idag så blev det att ta lite kort på Cheyen. Ja, är nere har ni resultatet...
Och så min personliga favorit
Awsome!
Kram Tilda!


Snygg ponni!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-02-01 @ 17:52:58
<3
//TildaLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus