The End

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-11-23 @ 18:54:00
Detta blir mitt sista inlägg på Frihetsdressyr.blogg.se. Nu börjar jag blogga själv. Har varit hur kul som hellst att blogga här på Frihetsdressyr. Men nu är det slut, nu vänder jag blad och byter kapitel. Nu är det bara att köra. 
Nu börjar jag om på nytt, hoppas att nu följer med till mig nya blogg! Har inte hunnit fixat till design som jag vill ha den, men de kommer! 
 
---------> Tildaforsberg.blogg.se <---------
 
 
//Tilda 


Bazinga

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-23 @ 14:53:45
Nu äre så att Nathalie ska gå vidare med livet till en mer egen och personligblogg, känns konstigt med denna då jag knappt skriver om hästar alls.. Å på senaste tiden nämner jag knappt något med frihetsdressyr - Tilda håller ju iallafall update om hästarna. 
 
Ni kommer iallafall hitta mig på den här bloggen om ni är sugna på att följa mitt högst kanske helt ointressanta liv! 
 
Ta hänsyn till att varken design eller nått istortsett är i ordning ännu! 
 
/Nathalie
 
 


2. Din mobil, dator och Kamera

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-23 @ 14:44:00
Jag har en Samsung Galaxy Ace. Tycket att den inte är så bra. Men får leva med det då jag inte har pegnar för att köpa en ny för tillfället..
 
 
Jag har en Bärbar dator,Hp som jag fick i sommras, så den är inte allt för gammal.
 
Min Kamera som jag har är en gammal, den suger verkligen. Men vill ha en ny, dock så tror jag den får vänta ett tag! 
 
 
/Tilda
 


Humor

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-22 @ 21:56:28
Sandra är arg på hundarna som kommer upp för trappen trots att hon platsat dem 400 gånger i hallen. "Frasse, se int söt ut, he funka int!"

/Natta


Pinkie Promise

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-22 @ 16:58:59
Pinkie promise är ju liksom när man lovar något utanför alla gränser. Enda gången det aldrig får finnas minsta lilla osanning i det man säger, inte ens en vit lögn. Man måste vara fullt allvarligt och oftast handlar det om lite seriösare saker. 
 
Mamma läs det där två gånger till så du förstår ordentligt! :) 
 

 
 
 
 

 
/Natta
 


1. Info om dig

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-11-22 @ 13:43:00
Jag heter Tilda (ottillia) Forsberg och bor i Malå. Jag är 13 år, och går i 7:an. Jag rider en ponny som ägs av mig syster. Hon heter Chayenne och är en Korsning imellan Islandshäst och Nordsvensk. Jag älskar att åka längdskidor på vintern och jag kör skating! Jag är en ganska positiv tjej som älskar utmaningar. Jag är starkare ensam och jobbar hellst inte i lag. Fart, envis och positiv är tre ord man kan beskriva mig med. 
 
 
 
 
De var väll lite kort om mig..
 
/Tilda


I ensamheten

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-22 @ 11:22:49
Hemma idag, sitter och fördriver tid vid datorn. 
 

Red Elina igår i paddokken, gick toppen bra:) Fick hon riktigt mjuk och fin =) Blev mycker skritt arbete då underlaget inte är bäst, regnar och fryser om vartannat! :/Så tragiskt, ibland skulle man villja ha skor på hästarna! 
Clara red Chayenne, såg riktigt fint ut :) 
 
Idag blir det ingen ridning för min del, då båda hästarna går på lektioner plus att jag inte känner mig riktigt fräch! Näsan rinner och huvet värker! Men ska vara en krigare och ta mig till stallet för att pussa på tjejen! Åsen ska ju Elina ha mat ;) 
 
Gammal bild! 
 
/Tilda


För bättre uppdatering

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-22 @ 10:43:00
1. Info om dig
2. Din mobil, dator och Kamera
3. Hur kommer det sig att du bloggar på bloggen du bloggar på?
4. Det jobbigaste du har varit med om
5. Om jag fick 100 000 kr
6. Mitt favorit Citat/ordspråk
7. Din favotit låt
8. Din framtiden
9. Dagen outfit
10.En gamal bild på mig
11. En bild på dig som är nytagen
12. Innan jag dör
13. Fem fakta om dig
14. De som står högst upp på önskelistan
15.  En bild med KÄRLEK på
16. Mina favorit dagar på året
17. En vanlig vecka
18. Ett minne
 
 
 
/Tilda


Det vackraste jag vet

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-22 @ 03:31:00
 
/Natta


Plötsligt sitter jag här med TVÅ hundar

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-21 @ 20:40:03
Ikväll tog jag och Jossan med oss Atomic hem till lägenheten, så nu är det jag och två hundar hemma då Jossan dragit och Peder är på jobb! Tycker dock synd om fina Atomic, han är såååå orolig, vaktis Frasse tok mobbar honom, låter honom inte komma till mig frivilligt, han får inte gå in i sovrummet och inte heller köket får han närma sig... Ska spöa skiten ur Frasse så kanske det löser sig! Skämt åsido. Däremot skulle nog Atomic behöva kaxa till sig lite och inte vara ett sånt nervvrak! Om det blir som jag vill kommer jag träna denna kille med många övningar som stärker hans självförtroende, däremot har han alltid varit väldigt nervig, men men det är ju alltid något att jobba med! Lurade bort Frasse till tvrummet med ett hundben så nu får jag och Atomic spendera lite tid i köket ensamma! 
 
Funderar ännu hur jag ska göra sen när jag och Frasse ska till stallet senare, blir nog att ta med sig båda dogsen, annars ryker de väl ihop här hemma och Atomic åker på stryk. 
 
För er som inte vet är Atomic en fyra årig (?) pointer kille som min stora syster Ewelin äger. Har är precis som Frasse svart och vit, i ett tidigare inlägg där jag la upp två bilder på Frasse bredvid en annan hund var det Atomic som var med! Den hunden jag hade tidigare i höstas när Peder och Frasse jobbade i Umeå och jag blev singel i Malå all by my self. 
 
Livsfaligt att vara ute för övrigt, å mina halkigaskor... Huvvaligen, sitter just nu med vetekudden i högsta hugg och försöker lugna ner mina muskler. 
 
Provet och alla redovisningar idag gick faktiskt ganska bra, tror faktiskt jag kirrade biffen! 
 
Jag och mina långa inlägg, kan aldrig kortfatta mig, känns som att allla smådetaljer som egentligen är helt oviktiga måste med. jag som skulle försöka lära mig skriva lika kort som Mika.. Fuck that one! 
 
/Natta
 
 


Inspiration.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-21 @ 12:10:00
 
 
 
 
Sjukt taggad nu! 
 
/Tilda
 


Awake and alive, so far

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-21 @ 06:04:08
Finns det något bättre på skolmorgnar att vakna till Peders pussar å tvärsurra å sen somna om igen när han och Frasse drar på tidigt jobb? Kanske, är faktiskt en jävel på att tycka om att sova i stallet. Det roligaste/bästa kanske till och med, tillfället jag sovit under var när jag, Mika och Jessica tältade i hästhagen i laine! 
 
Ärligttalat har jag börjat längta efter sommaren, och  jag menar det är waaay för tidigt för det, men faktum är att det ALDRIG blir vinter - det är så frustrerande. Skulle tok tacka ja till -15 grader och galet mycket snö i två vecker, de sku va livet! :D Det går ju inte ens att göra något med hästarna när underlaget är så här. Och jag som skulle sätta igång Noel, har har stått sen förra torsdagen då det inte går att göra något. Speciellt på honom, han har ju sina fångskor ännu - utan någon broddmöjlighet. Men om det inte blir "normala" skor nästa gång ska ja höra om int hovis eller pappa kunn fixa så specialodition broddhål! 
 
Idag är det sista dagen i kursen pedagogiskt arbete, och ska jag vara ärlig känns det inte alls som att jag har så mycket rester kvar! Däremot är det prov idag och Nathalie of awesomeness har tappat bort sin mapp med ALLLA anteckningar, vi har ju nämligen haft denna kurs sedan skolan började, så det känns ganska illa! Inte ens nå redbull ha ja hemma.. 
 
 
Nog om det, ikväll blir det jobb och sen ska jag ta hand om Noel. 
 
Insåg i måndags hur värdelös jag blir i svanskotan av att åka buss, var ju sååå längesen. Ha i stortsett alltid åkt bil med Tina den här terminen, men nog fan ska hon svika en å fara på praktik i Arvidsjaur... Well well..
 

 
 
/Natta


"Du är förlovad Nathalie, du är ju vuxen!"

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-11-20 @ 20:19:00
Känns faktiskt som att jag och hjärtat måste ta tag i våra liv när det kommer till våra förlovningsringar, vi förlovade oss för tre månader sen ungefär och ännu har vi inte kommit till skott med att fixa guldringarna. Just nu har vi bara provringarna för att se storleken och så. Men men, var sak har sin tid brukar nån jag känner säga.
 
 Hade faktiskt tänkt mig något i stuket här ovan! 
 
Faast nä, ja vill ha en slät guldring, tycker de är finare, steker hellre lös med vigselringen senare ;) 
 
 
På den här halv gamla bilden se man en glimt av ringen ja ha nu! :]
 
/Natta
 
 


I used 2 think that I was better alone

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-20 @ 11:09:14
Sovmorgon till halv nio då Frassebasse väckte upp mig. Gick till stallet och gav hästis käk, drog på pv och drack en kopp te. Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska göra skolarbete eller städa, tror dock jag måste göra skolarbete i första hand this time! 
 
Frasse springer runt och vill att jag ska busa med honom, men jag vet inte hur jag ska göra. Vill göra sååå mycket mer än jag kan och hinner. Ironiskt nog sitter jag här vid bloggen! 
 
Kan inte fatta att han varit så pluttig! 
 
 
 
Fina hjärtan! 
 
 
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-11-20 @ 09:03:00


Hej igen! :)

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-20 @ 08:05:00
Var ett tag sen man skrev här! Har faktist inte hänt så mycket, varit i skolan, stallet och hemma. Inget intressant har hänt. Har knappt ridit något då det är så jävulskt halt! 
 
Ska blir bättre på att uppdatera! Jag Ligga bara lite low, ett tag. Händer mycket saker just nu. Måste tänka på skolan, hästarna och min träning i första hand! Brukar blogga där imellan, men det han inte blivit av på ett tag. 
 
Har sagt det förr, men jag är sjukt taggad på att åka längdskidor nu!! Kan det intebara bli riktig vinter? :/
 
Nej, nu måste jag nog bege mig till ennu en lång och tråkig skoldag! ;) Haha
 
/Tilda


(y)

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-19 @ 20:02:11
Just vö å fixa mig ett till helg-/kvälljobb, känns bra med tanke på att jag är i behov av pengar! Tack Sandra för tipset! 
sutte å svamla me Sandra en stund och drömmit mig bort till en hemlighet som redan kanske lite för många vet om då jag är en jävel på att surra. 
 
Har inte gjort så mycket mer idag, ska låta Frasse vila ett tag då han varit hemma själv och vaktat ett tag vilket tydligen gjort honom heeeeelt slut, för han ignorerar till och med sina leksaker - no joke! Så medans han slappar klickar jag runt på datorn, sen blire stallet en sväng å ta hand om hästis. 
 
Imorgon har jag hemstudier vilket känns ruggigt bra med tanke på hur min svanskota ändå plågat mig idag! 
För övrigt har jag en himla massa bildbrist! 
 
 
/Natta
 
 


Mikaela, din surfis

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-19 @ 11:55:24Legend

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-19 @ 11:40:24Well I guess that there is book smart, and street smart

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-19 @ 06:18:23
Ojojoj. Hur ska jag lägga upp detta inlägg? 
Äsch har varit vaken typ 20 minuter, ska nog börja röra mig mot bussen när som helst. 
Har mejlat uppgifter till mig själv som jag ska redovisa idag och insåg att jag och fler uppgifter än jag någonsin kommit ihåg att jag gjort. Vilket känns som en stor lättnad. 
Däremot fick jag en kursvarning i matte i fredags, vet inte hur jag ska tackla det.. Nathalie är inte något mattesnille inte! 
 
Fick just ett samtal av mamma så nu ska jag gå ut så får jag skjuts till bussstation, fina mamma! 
 
 
/Natta


Jag ger det ett försök

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-17 @ 16:01:37
I torsdags gick Noel med på två lektioner, det gick faktiskt riktigt bra, är helimpad på killen som varken tänkte tanken på att lägga sig ner eller busa. Däremot tror jag på det här med att hästar känner hur vida ryttaren är rutinerad eller inte åså, för det var ju bara små barn som red. Känns bra att han fungerade så fint, med tanke på att dessa lätta barn inte blir samma "påfrestning" för honom som om jag skulle rida, alltså kan dom få stå för ridningen och jag marktränar. Tror det är den bästa lösningen för min rygg också. Nu när det är halt ute och man går och spänner sig hela tiden åker min rygg på tokstryk! Inser knappt själv hur påfrestande det blir. 
 
Igår var Simon, Sandra, Mika, Emelie och Robin hemma hos jag å Peder, vi bjö på tacos till middag och kvällen blev ganska lyckad nog för att det gick åt fanders där ett tag. Lets say - the war has began! Men nog om det. Vi hade iallafall som vanlgit kul och skrattade och flummade. Slutade dock med att jag sovde på soffan med Frasse, saknar att sova med honom, han som ä så go, varm och sällskapssjuk när man ska sova! I love it! Kortsagt motsatsen till min andra sambo. 
 
Började dagen med lite ncis och nu går tvättmaskinen för fullt, har diskat nästan allt och ska städa mera senare, Peder och Simon lanar i sovrummet och jag och Mika ska nog slå igång en komedi eller två och sedan varndra till stallet och ta hand om Noel och Elina! :) 
 
Måste ge lite creds till mina goda vänner, ni är bäst och jag älskar er! 
 
 
 
 
 
 
 
/Natta
 
 
 


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-11-17 @ 09:42:00


Tomma rader

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-14 @ 19:01:00
Sitter man är igen, har uppgifter som ska vara klar imorgon, borde egentligen sätta mig och skriva den som ska vara inne imorgon! Hehe i vanlig ordning;)  Meen, sitter här väntar på att Volkswagen Grand Prix finalen ska börja! 
 
Varit i stallet hela förmiddagen, har inte ridit. Men de va något annat tjosan så jag skulle vara där och så! :) Gick toppen. Har inte så mycket att säga på hästfrondet, så får duga så =) 
 
Har fått en ram av mika som hon har haft tidigare. Blev hur bra som hells! Bilderna rymmdes precis! 
 
Blev även sugen på att leka med lite bilder i Photoshop, får se vad det blir av de. Förhoppnings vid dyker de upp bilder snart! :D 
 
Nää, nu måste jag dra. Nu börjar Finalen! :) 
 
/Tilda


Häst och bil, på väg!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-14 @ 15:30:00
 
 
 


The Typical Chayenne

Just for fun - Kommentarer (1)
2012-11-14 @ 12:48:00
 
/Tilda


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-11-14 @ 09:02:00


Något som svider i plånboken!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-13 @ 21:14:02
Gucci schabrak 1500 dollar = ca 10 000 kr
 
Ullkavaj pris 1495 dollar = ca 9800 kr
 
Väst 1300 dollar = ca 8500 kr.
 
Ridstövlar 1250 dollar = ca 8000 kr.
 
Handskar 490 dollar = ca 3200 kr.
 
Skulle aldrig betala så mycket pengar för schabraket! Inte heller handskar för 3200 kr!
 
/Tilda


Är du kär om livet, din fege fan!?

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-13 @ 19:35:18
yyess, relativt lugn dag på skolan idag, de va öppet hus å jag va guide för en grupp så jag gick mest runt och försökte att inte gå vilse. Är faktiskt sällan jag rör mig utanför C-huset! Förutom att jag slarvade bort en person gick det faktiskt bättre än väntat! :)
Blev panizza till middag, egentligen onödigt med tanke på hur många matlådor jag och Peder gjort av våra senaste matlagar tillfällen. Menmen, planerar att göra absolut inget ett tag nu och sen dra till stallet en sväng. SKA ut och gå med Mika efter det och sedan blir det nog mera tid i stallet. Peder är och jobbar efter en väldigt välförtjänt sovmorgon.
 
Har många borden och måsten just nu, men jag tänker skita i allt, leva rövare och få en jävla massa ångest sen när jag inser att alla uppgifter vi gjort på bf sedan skolanbörjade är ogjorda för en viss Nathalie, samt att hon har ett nkprov väntandes, det faktum att hon fick mindre än två rätt på matteprovet borde förstås också höra till detta stycke. Oh, thats right, har kvar alla svenska uppgifter utom en även, det enda ämnet jag riktigt lyckats med i år är nog religion.. Inte ens idrotten har gått vägen! Men nu ska jag sluta deppa över det här.
 
Kan inte se mer fram emot att få körkort, nog för att det är drygt ett år kvar, men jag känner ändå ett sånt behov eftere! Men det kommer jag väl hinna inse en miljongånger till...
 
 
Vill även vara rik.. Känns som det var ett tag sen jag nämde det.
 
Dagdrömmer om min egna sunda ridskola utan djurplågeri och oren hästhållning!
 


Underkläder

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-13 @ 14:16:05

Såå nu ha ja er uppmärksamhet! Burning up

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-12 @ 06:07:44
The craziest thing just happened. Eller ja, ska jag vara ärlig hände hela senariot igår men det är creepy! 
Natten till igår drömde jag om min kusin Nikolina, i drömmen skull ehon köpa en ny häst och jag var desperat efter en photoshoot med Noel. I drömmen hände det en olycka och Nicko blev skadad. Ingen specifik skada i drömmen. 
Däremot läste jag på hennes blogg igår att hon och Rexi stupat igår och att hon åkt in på akuten. 
Är inte det ganska wierd? Inte för att man ska vara glad åt någon annans olycka, men det kändes faktiskt ganska skönt att det för en gångs skull inte var min tur att åka in. Inte alls lika fränt som det låter, prover hit, prover dit, röntgen här och röntgen där. Pills pills pills.... Däremot hade hon ju tur, som jag uppfattade det fanns det röntgen möjligheter på hennes ort (?), själv har jag alltid måstat åka till Skellefteå eller Lycksele. Nog med gnäll om mig! 
 
Eller nä, inte alls. Peder steeg upp fem för att han skuille på jobb. i och med att jag brukar vara sen på morgon hade jag alarm halv sex och steg upp då, endast för att få kvalitetstid med mina grabbar eftersom jag egentligen hade kunnat sova till kvart över sex, MINST! Mamma sku nämligen skjutsa mig till bussen idag, livs farligt att vara ute om jag får säga det själv - igår var det dessutom någon som hade halkat på innergården här vid läggan och ambulansen blev kallad. Huvva! 
 
Känns som att det är halvdystert ute, slasksnöar, är halt och mörkt. Lyssnar på deppig musik. Inte för att bli deppig, men man bli ju nervös i dessa tider. Tanken på att Noel ska fläkse i hagen går inte att slå bort, inte heller tanken på att Peder och Frasse ska skjutsa av vägen. De flesta av er vet väl hur oförskämt halt det är ute? 
 
För övrigt så vet jag inte om jag nämnt det, men svaren från magnetröntgen jag gjorde har kommit! 
Däremot fanns det inga goda nyheter. De kan inte se något fel eller speciellt avvikande förutom mina tidigare skador. Det känns faktiskt ruggigt dåligt med tanke på att alla mina symptom är liknande från diskbråck. Vilket även sjukgymnasten trodde jag höll på att få. Men å andra sidan känns det riktigt bra att de inte hittade något, för i det fallet slår tanken mig att det endast är muskulärt och jag måste träna upp ryggen. Däremot känns det ändå so ett bakslag när jag väntat så otroligt länge på dessa resultat, ville kunna göra någon behandling.. Men men, jag borde vara lyckligast i världen! Antar att min underdrivna lycka kommer från det faktum att jag har sånna otroliga smärtor att jag inte förstår hur de endast kan vara muskulärt relaterat. 
 
 
 
/Natta


Natthumor

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-12 @ 00:43:14
Time so sleep..
 
 
 
 


 
 


Blogging it out!

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-11 @ 18:52:48
 
Sitter just nu och sneglar på awkward medan Peder är på jägarexamenjox på vuxenskolan! 
 
Vet inte riktigt vad kvällen kommer bjuda på, men jag hade hoppats att min mamma skulle springa förbi här och sätta upp gardinerna, eftersom jag inte vet hur man gör! 
 
Har massa att uppdatera om, men jag ids inte lägga ner det i ord eftersom jag inte är i rättsinnes stämning! 
I torsdags red jag iallafall Chayenne en sväng efter ridlektionerna, tränade på alla vanliga basic kommandon eftersom hon var så tjurig på lektionen! Det gick faktiskt riktigt bra, blev helt överväldigad över hur fina öppnor hon gjorde, det enda var att få henne att förstå kommandona, men det var som en dröm ur min synvinkel, hade aldrig trott att den ponnyn skulle få till det så graciöst! Blev kanonimpad och pressade det som vanligt och hon fick till det korta bitar i trav också!  Efter ridningen på Chayye tog jag ut Noel en snabbis och lät honom arbeta lite lätt. Syftade på lång och låg, men energisprutan till häst jag äger valde hög och energisk. Tilda fick även rida, inte varje dag, men det såg nice ut! 
 
Idag gick jag och Frallan dit en extra lång sväng, däremot vare så satans halt, vågade knappt ta in Stacke i stallet! men när han väl var inne blev det massa pyssel med honom, mycket massage! :) Kändes skönt att verkligen få ta igenom honom! 
 
Nu slutade awkward och jag känner mig i halvdesperat behov av någon ny serier att börja kika på.. Peder och jag nöter ala ncis just nu men jag vågar inte se på sånt när jag är själv hemma, då behöver jag dramatiskt/komiskt svammel!.. Så om någon känner sig manad får ni gärna slå till med ett eller annat förslag! 
 
Japp, vad mer? Lagade mat idag, själv en gång till!! Twice in one week, make that 3! Mackaroner och korv blev det däremot idag! 
 
Har ännu endel skolarbete att göra, men jag tror fan jag kommer ikapp! (Y) 
 
Skulle även inte tacka nej till en mjölkchoklad helnöt nu, skulle sitta fint, likt en bilar påse eller en gott och blandat salt! Muuums! Det är ju ännu söndag så onytti få man faktiskt va! :D 
 
 
/Natta
 


Tidig morgon

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-11 @ 12:03:07
Ny vecka imorgon, bläää. Skola :/ 
 

Imorse var jag i stallet och hjälpte Emelie med Lullen då hon skulle ha kurs! :) I vanlig ordning så kommer hon alltid försent! ;) Haha! Idag blir det ingen ridning, går knappt att få sig ut ur hagen på vägarna.. Så tragiskt då det bara ska frysa till på en natt ;/ Meen hoppas att det snart försvinnder! :) 
 
Igår så åkte jag även vintern första tur på Längdskidorna! :D Najjjs! Meen nu när man titta ut på sjön vad får man se? Joo öppet vatten. Kuljul! :( Nää nu vill vi ha riktigt vinter!! 
 
 
/Tilda


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-11-10 @ 09:39:00


Heeeeeeeelg!!!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-09 @ 18:34:09
Äntligen helg! 
 
Ikväll blir det att bara ta de lugnt, ska gå till stallet. Starta en film. Kanske blogga? (: Förhoppnings vis! 
 
Har fått hem lite bilder på både mig och Chayenne. Vet inte riktigt vad jag ska göra av dom än, får nog ta och köpa mera ramar! ;) Hehe:$  
 
 
Kort och värdelöst inlägg, men vill visa att jag lever! ;D Haha! 
 
/Tilda
 


Du klarar allt, bara du vågar prova

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-08 @ 09:46:21
Igår va jag i Arvids och faktiskt mot min förmodan ganska produktiv, pluspoäng till mig! Yeey. 
 
Efterskolan stod jobb på schemat, fick lite tvär panik då jag verkligen inte kan laga mat, mjölk och flingor stod i mitt huvud trots att jag var sugen på pizza som fanns i frysen. Tack var det min pojkfinavän som övertalade mig. Nästa sekund stod jag där med ugnen på 225 grader och pizzan där inne. Inte varje dag Nathalie gör en sån insats, kändee hur många pluspoäng som kröp sig fram till mig! Sen kom Jossan och vi tjollrade på som vanligt, efter det tog sig jag ett bad och sen sovde jag och Frallan på soffan till Awkward tills Peder kom hem! 
 
Idag är det skola i Malå som gäller, bättre än så blir det inte! Börjar tio, fan måste lägga på en rem!! Sen slutar jag typ halv två så då hinner jag vara hemma en sväng och beger mig sedan till stallet för lektionerna. åh, justja, lektionerna.. Fly or Die! 
 
Måste hinna tvätta och packa upp lite idag, å alla APL-uppgifter får jag ju inte glömma, då blir det livat.. 
 
Äsch! 
 
 
 
/Natta


Snart helg, Eller så inte.. :/

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-11-07 @ 21:10:00
Mitten på skolveckan, sköönt. bara två dagar kvar! Liggen under världens mysigaste filt och lyssnar på Awesome musik! Myyys! :D
 

I dag blev det lite hopp i paddokken, gick hur bra som hels förumtom att hon vill ''krulla'' ihop halsen. Men fixade sig mot slutet. Idag hade jag mitt Schabrak som jag köpte då jag var i Luleå, har inte använt de förän idag, haha lite sent kanske? ;) Men bättre an aldrig. Satt hur snyggt som hellst på Chayenne, Rött på Svart! 
Clara fotade, dock blev nästan alla Suddiga då det han bli lite mörkt! :/ Meen nån bra blev då iallafall (: 
 
 
Torsdag imorgon, innebär Ridlektioner för Chayennes del. Får se om jag tar mig en sväng förbi stallet då. 
 
Mycket skrivade här! Haha :$
 
/Tilda


Det var ju den här bloggen också

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-06 @ 17:46:58
Jappjapp, Nathalie har lyckats glömma bort sin (och Tildas) blogg! Yeah, det kändes ju fint! 
Har haft så otroligt fullt upp sen i torsdags känns det som, stressigt och hela helgen har spenderats åt flytten och allt tjoller som följt med den! Har inte lyckats packa upp allt än, men jag låter det ta sin tid! känns grymt med denna lägenhet! :D Å under veckan får vi förhoppningsvis en bättre soffa ;) 
 
Igår hade jag somnat på soffa och väcktes av att hjärtat som jobbat kväll skurade och donade, inte varje dag må jag säga! Blev glatt överraskad! :D 
 
Idag hade jag hemstudier och har faktiskt varit ganska produktiv tycker jag själv, dock inte varit till stallet ännu så dit måste jag släpa min ända också! :) Noel har fått såååå mysig päls alltså! Och det börjar han behöva med tanke på att det imorse exempelvis var - 15 grader! Inte lugnt, men gode härligt ändå, önskar bara att det kunde komma fyra hundra kiloliter snö också så vintern tar plats! 
 
Har förövrigt haft det urmysigt hela dagen, Frasse har trängts med mig i fåtöljen och trots att han i storr kvävs och ligger som en falukorg är han nöjd och bara vilar, inte sover men vilar! Fina fina hund! 
Även hunnit tvätta och hänga upp allt, å skura till i tvättsaken som ja inte kom på vaden het! 
 
Just nu verkar det som att glass står på matschemat till middag och att kvällen spenderas med Jessica och Mika and some cups of tea om vi har tur! 
 
Fralleballe har  för övrigt även fått en askonstig knöl på högra bakbenet, ingen aning om vad det är, han har inte ont eller nått, men det är konstigt tycker jag! :o 
Han har även pinkat ner sig fyra gånger, I SÖMNEN (!!!!!) inom de närmsta 30 dagarna. Undrar verkligen vad det beror på, han är ju ute väldigt mycke faktiskt! 
Blir det inte bättre måste det kollas upp!
 
 
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-11-06 @ 09:01:00


True shit

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-11-05 @ 12:29:00


Skriskobana

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-11-04 @ 23:20:00
Rena rama skriskabanan på vägarna! 
 

Idag fick det bli en ridpass på ängarna! Gick toppen till en början, super fin! (: Enda tills vi komm till galopp volter som inte är Chayennes starkaste sida. Måste verkligen börja ta tag i det och nöta på, men inte allt för ofta. Nu ska de också byggas muskler! Nu blir det skärpning och inte för mycket vila. Mycket dressyr, markarbete och longskering! 
 
Imorgon blir det nog ett lugnt pass då hon gick hårt idag. Och på tisdag är det ridlektioner.. ;)
 
- 2010 -
 
 
/Tilda


Sämsta lovet ever!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-04 @ 23:04:59
Tragiska saker har hänt under lovet, totalt rubbad.. 
 
Vet inte riktigt vad man ska säga om detta lovet.. Längtade till det otroligt mycket, men då en av mina närmaste klasskopmisar har omkommit så tappade man all ork, all motivation,men nu man börjat få tillbaka den lite smått.. 
 

 
Btw, sorry för bad update idag! (; 
 
/Tilda


Drar ihop sig.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-03 @ 20:15:40
Veckan, lovet börjar lida mot sitt slut. En dag kvar bara..    och några timmar då(;
 
Idag har jag verkligen inte varit porduktiv, bara gått runt, suttit vid datorn och gått till stallet. Meen såna dagar måste man också få ha! Har inte ridit idag då de var glashalt på vissa ställen och ville inte ta riskerna;) Men hoppas på att det blir en tur imorgon. Har egentligen inte så mycket mera att säga. 
 
 
 
/Tilda
 


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-11-03 @ 09:38:00


R.I.P Didrik Stenberg

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-11-02 @ 12:41:00
5 februari 1999 - 27 Oktober 2012 
 
Kompis, klasskompis, Du är bäst! 
 
Skulle göra vad som hellst för att få tillbaka dig, bara en dag, gärna förevigt! ♥ Hoppas att du har det bäst där uppe!  Du kommer att vara en av dom finaste änglarna. 
Vill höra din röst en sista gång, vill se dig le en sista gång, vill höra dig skratta en sista gång! ♥ 
 
Foto: Tilda Forsberg
 
Foto: Nigo 
 
 
Vi saknar dig alldeles för mycket! 
 
- Tilda -


Torsdagen

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-01 @ 23:31:45
Dålig uppdatering under lover får ni leva med! ;) Hade tänkt att jag skulle skriva massor med inlägg under detta lovet, men det bilr inte av. :( 
 
Ridit Chayenne och lullen idag. Har inte ridit Chayennne på hur längesom hellst! Red halva ridstigen då de han bil så himla mörkt! Krånglade lite i galoppen i början men fixade sig sen. 
 
Red Lullen kärleksstigen, några vändor. Mycket galopparbete Gick toppen bra där (= 
Orkar inte gå in så mycket på detaljer då jag ska försöka lägga bort datorn för ikväll och försöka sova. Men tror inte det kommer att gå så bra dock.. Ska ju till Skelleftå imorgon, nya kläder, nytt headsett och andra saker ska inhandlas(: 
 
 
Ska försöka skriva några inlägg i helgen! 
 
/Tilda


What to do

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-11-01 @ 12:04:13
 
 
/NattaLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus