Barnvakt

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-31 @ 12:30:32
Imorse kom Janni med Max till mig typ astidigt, halv sju halv åtta, blev barnvakt. Innan det hade även jag fått tusen samtal, tyvärr sover jag ju så tungt så Peder (som inte ens sovit tre timmar) Fick ta alla telefonsamtal och sen slutade det med att han även satt uppe med Max och blev barnvakt. Typ runt tio elva rang Ellinor och ville ha hjälp med Edgar, hon var på larm och det fanns ingen som kunde hämta honom från dagis då han blivit dålig där. Snäll syster som jag är gick jag och hämtade honom, på tal om att jag älskar den ungen! Han och Corran är såå otroligt personliga och roliga! :D Däremot har jag ju inte sett honom i sina grinigaste sidor.. Dumpade honom på pv där mormor var och tog hand om honom och nu sitter jag här några stunder senare och ska hjälpa till att barnvakta, men pojken sover oskyldigt och hundarna dampar. 
 
Senare idag blir det väl att ta itu med packningen så vi är lite förberedda när flytten väl sker, i helgen. 
Usch så tjollrigt allt det här blev, men hur som helst ska jag iallafall spendera tid med Mika sen och va på stallet! :) 
 
 
Jag vill tatuera mig, jag viill! 
 
/Natta


I need u! ♥

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-30 @ 18:56:59


Dessa mardrömmar

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-30 @ 11:12:09
Inatt drömde jag en mardröm, har gjort det varje natt på senaste, men imorse vaknade jag i full gråt och visste inte vars jag skulle ta vägen. 
 
Jag drömde att jag och Tina var på MRK och höll lektioner för våra elever, av nån anledning begav jag mig sedan till lösdriften där och fick syn på Noel. En mrkare var hans ägare och behandlade honom riktigt illa, jag gjorde allt jag kunde för att människan skulle inse vad den sysslade med men det kom ingen vart. 
Jag var såå ledsen över att jag inte köpt Noel och givit honom det bästa tänkbara livet, i drömmen blev jag plötsligt medveten om att jag drömde, så jag försökte klura ut vem som ägde Noel i verkligheten och jag kunde inte komma på vem det var. Det slutade med att jag var förtvivlad till max. När jag sedan vaknade insåg jag att Noel är ju min, han mår bra och jag kan inte beskriva lyckan! Tårarna sprutade ännu mer när jag faktiskt förstod att det bara var en dröm! Är såå otroligt tacksam och glad att jag har Noel. Det går inte att beskriva. 
Tror lördagens olycka blev en väckarklocka för många, och jag är nog inte den enda! 
 
Hur som helst var det inte alls någon roligt dröm, blev så galet lycklig när jag jourade imorse med Sandra, Buddha och Frasse, Noel är verkligen bland det finaste jag har! 
 
 
 
 
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-30 @ 09:00:00


Just nu

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-29 @ 19:19:09
Sitter hos Mika och väntar på att tjejerna nedan ska bli klara med bakningen. Nathalie ä suugen på å äta igen...
 
 
/Natta


My weakness is that I care to much

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-29 @ 15:00:24
Sitter med det här roliga programmet och försöker fixa hemsidan. Det går framåt med stormsteg, däremot ska jag och Mika grubbla senare idag på hur man faktiskt publicerar mitt verk... 
Är ridsugen men låg halva gårdagen i sängen och grät av smärtor. Är verkligen inte bra i ryggen just nu, och igår var det fan brutalt! Kändes inte alls okej! Lär inte bli någon ridning inom en snar framtid! Fast det har jag ju i och för sig sagt förut också..
 
Nu ska jag göra något produktivt,
 
 
/Natta
 


Oj, nu råka ja trycka nånstans

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-28 @ 16:39:33
Sitter vid Sandras baota stora dator och gör inte allt för mycket i hopp om att hon ska kunna rädda min som Peder drog ner nått tjoller på! -.-
Har försökt få cpprogrammet att funka för att kunna fixa sjöbackas hemsida, men de gå inte särskilt bra.. 
Måste även rycka upp mig och städa lägenheten och börja packa eller vad man säg.. För till helgen flyttar vi ju till en tvåa! :D Vet inte om jag nämnt det men det var iallafall min roliga hemlighet, att vi får en större lägenhet! (Y) 
 
Just nu är grabbarna å hämta pizza som bli midda, inte illa, sen äre planerat soffhäng men jag måste även en sväng till stallet! 
 
 
Jag vill såå gärna tatuera mej! 
 
/Natta


You gotta get up and try, try, try

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-28 @ 15:50:33
 
/Natta


Inget bloggande på ett tag...

Tildas inlägg - Kommentarer (2)
2012-10-28 @ 11:42:00
Kommer inte att uppdatera bloggen så bra under lovet. Min Klasskompis har omkommit, så kommer inte lägga focus på att blogga så mycket. Då vet ni hur det ligger till! ;)
 
/Tilda


Att det slår om så fort

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-27 @ 22:50:18
Jag tänker på er! 
 
 
Styrkekram till världens finaste Tilda också! <3
 
/Natta


Dalmatian howling

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-27 @ 20:20:00
Hahahah, faaan! Har skrattat så tårarna runnit. Elakt men otroligt kul! 
Spelade upp denna för Frasse som på en halv sekund blev skogstokig. Ylade och skällde skiter ur sig själv. Ojojoj vilken fin parsång han och Peder fick till! 
 
 
/Natta


Om jag inte höll på med hästar.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-27 @ 16:05:00

Skulle jag nog satsa mera på Längdskider. Älskar verkligen att åka! Älskar fart!
Jag skulle aldrig kunna bli en springare, tycket det går alldeles för sakta! Dock så far jag gärna och springer lite nu och då på sommaren!

Kan även erkänna att jag vann alla år på mellanstadiets vasalopp! Helt sinne! Tänk att gå i 4:an och vinna över alla som går i 6:an. Haha, Inget är omöljigt!! Började åka mer på fritiden då jag gick i 3:an skulle jag kunna tro, kom inte riktigt ihåg, men däromkring! Fick mina första Skating-längdskidor då jag gick i 4:an. Som många av er kanske redan har förstått så åker jag inte classiskt utan Skating! Mycket roligare, ni borde testa!

Synd att man inte kan åka på sommaren bara, dock kan det vara ganska skönt att ha något att längta efter. Men bara ibland! Jag åker både själv och med andra (Emelie, bara hon som tycker om att åka typ!) 

 

 
Google bilder!

 


Snart kanske ni får se mig ute på Längdskids tävligar, vem vet? (=

 

/TildaÄlskade lov!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-27 @ 10:36:00
Lovet är äntligen här! 
 

Ska försöka ta mig upp ur sängen och käka lite, sen väntas stallet! Ska plocka ner sommarhagen. Kommer nog ta en stor del av dagen, sen ska jag å rida. Har inte riktigt bestämt mig var jag ska rida, men nånstans! ;) 
 
Har ett bra inlägg som kommer upp snart, måste läsas! ;)
 
-Tilda-


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-27 @ 09:36:00


Mina goa vänner

Nattas inlägg - Kommentarer (4)
2012-10-26 @ 16:22:00
Mika 
 
 
 
Sandra
 
 
 
/Natta
 


När det är fredag kväll och veckoslut så vill vi bara fucka ur

Våra inlägg - Kommentarer (2)
2012-10-26 @ 14:48:57
Har inget speciellt att uppdatera om. Igår var det ridlektioner men snorjävlahalt ute så de fick bli teori och vi gick igenom regler i stallet och på anläggningen för barnen. De tog dem väldigt bra och sen spelade vi memory, har faktiskt gjort det själv!! :D Däremot ska jag fixa lite mera så det blir bättre och pappa skulle kirra lite också. 
Efter lektionerna hade vi ett snabbt möte om hur det blir med aktiviteter under lovet och det var ett bra, men stressigt möte tycker jag! Håll utkik! 
 
Just nu ligger Frasse i mitt knä och toksover, har inte gjort så mycket idag, försovde mig med hästlängder och vaknade just innan elva, rusade iväg till stallet och gav dem käk, såg att ena sommarhagen var ner tagen.. Rusade vidare till pv och målade vinstället vitt, måste nog ta ett till varv senare idag eller nån gång. 
 
Peder har dragit iväg på jobb och jag sitter här mätt som ett lejon efter massa Frasseskäk! Och nej, för tusende gången - Frasseskäk är inte hundmat! 
 
Lyssar på awesome musik och borde göra skolarbete, har fan i mig mer än jag nånsin kommer klara innan jag dör! Men det lär jag ju inte göra, drar nog en sväng till Stacke med Fralle och sen fortsätter jag vara oproduktiv!.. Kanske man skulle dragit ut och kutat? :D Då vare ju ba de här med att Frasse inte ska tränas eftersom han är för ung.. Men tur min kondis ligger på noll så jag dör efter två hundra meters löpning! Måste gräva fram lite motivation mellan stripsen sen går nog jag och hjärtat ut vadfan! :) Synd det är så SJUKT halt, annars hade Noel kunnat haka på en sväng!..
 
Däremot var jag ganska duktig igår, medan mina käraste vänner drog på höstkonsert satt ja hemma i soffan och städade från typ sju till tre på natten! :o Kanske fastnade framför tvn ett ex antal gånger och kom på mig vid varje reklam paus att jag hade problem... 
 

  
 
 
Fotograf: Mikus Fikus 
 
/Natta
 


Mika, de här kör vi på!

Våra inlägg - Kommentarer (2)
2012-10-25 @ 13:36:23

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Natta


Produktiv

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-24 @ 21:22:32
Shiit va produktiv jag har varit på förmiddagen! Haha! 
 
Gick skola till 12 idag, har haft ett prov idag också... Var i stallet och red och tjooade. Åsen for ja å gymma:D Hurtig  man är! ;) 
Gick super bra och rida:) Red i bara halsring, skötte sig galant. Älskar såna här pass. Stannade när jag sa till, ökade när sa till. Haha. Mot slutet körde jag utan allt. Gick mycket bättre än förväntat! Kunde stanna henne, svänga  hyfsat bra, snacka om GRYM ponny! ♥ Love she.. 
Snabbt hem och byta om då gymmet väntade! Var gode trött efter de ;) 
Dock så han jag inte gjort något vettigt alls på eftermiddagen...Datorn, suttit och spelat lite farmville 2 Hästarna har fått mat, nu väntar tvn på mig;) Hehe 
 
Får väll bjuda lite på mig själv.... 
 
Torsdag imorgon... Ett prov. En lång dag iskolan. 
 
/Tilda


You are the best

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-24 @ 17:52:00
Love U! 
 
/Tilda


Stallet nästa!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-24 @ 12:59:43
Rida, fyllla höpåsar, massa annat! 
 

Uppdaterar mera ikväll! :) 
 
 
 
/Tilda


Föreställ er en episk rubrik

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-22 @ 23:46:07

Frasse sover som en stock, vilket han gjort de senaste sju timmarna utan uppehåll - trött vovve! Han kom ju ha damp inatt!

Ryggen är paj, fattar inte varför då jag inte gjort något särskilt konstigt... Blir att sova med vetekudden inatt! Vet inte hur jag ska överleva natten då Frasse som ni vet inte sover i sängen längre och Peder kanske sover borta för jobb..

Är INTE sugen på en natt på soffan!! Har ett ypperligt tillfälle att städa eller göra skolarbete just nu, men jag är rent inte på humör och jag har en jäkla knöl backi ryggen som ja int riktigt vet vare ä! Fick en liknande svullnad när jag var förkyld! Hoppas på svar från magnetröntgen snart så jag får veta nått!

/NattaSlumpade bilder från helgen

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-10-22 @ 19:56:56
Fotograf: Mikaela Forsberg
 


Jag mår så jävla bra, mår så jävla bra, bra, bra, bra

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-22 @ 13:13:49
Sitter här i lägenheten med Frasse som fått för sig att han ska ha sönder alla sina leksaker. 
 
Jag är så fullproppad med inspiration att det pirrar i hela kroppen. Är såå sugen på att markträna Noel ute på lägderna men det är så otroligt halt överallt att jag knappt vågar ta honom ut hagen. Tänk om man varit biljardär, då sku ja kirra ett ridhus och en korall och allt jag drömmer om.. 
 
Hur som helst vill jag verkligen träna honom och skulle inte säga nej till att Mika fota, men hon har praktik till klockan fyra och då hinner det bli mörkt innan hon släpat sitt ass till stallet så det lär väl inte bli något av, men jag är sjukt sugen på massa frihetsdressyr med hjärtat. Måste skaffa fler kompisar... :( 
 
Nää, nu ska jag och Frasse he oss på stallet eftersom vi ändå inte gör någon nytta här hemma. 
 
 
Sen så tyck ja alla rika kan kika på min önskelista till jul här ovan! 
 
/Natta
 


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-22 @ 08:59:00


Dator Jävel!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-21 @ 10:54:18
Min dator har bestämt sig för att internet inte ska få vara kvar, men hoppas att pappa kan fixa det. Sitter vid pappas dator nu, lär få göra det i några dager... Därför kommer uppdaterningen från min sida ligga lite lågt. Men snör in något inlägg! ;)
 

Ska bege mig till stallet för att hästarna ska få lite hö. Borstar och tjoar där, sen skulle jag tydligen vara max vakt då Emelie skulle hoppa:) Nej, nu hgar jag inte tid att sitta här längre, stallet väntar! (= 
 
Jobbig bild va? haha ;)
Lycka till idag Emelie! ♥
 
 
/Tilda
 
 
 
 


Bullshit

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-10-20 @ 13:30:56
Sitter just nu i soffan och har sån jävla äcklig nackvärk! Har haft det sen i torsdagsmorse. Vädret är iallafall på topp idag och mitt humör var det imorse också. Drog till stallet relativt tidigt och fodrade hästarna, fixade vattnet åt Noel och Cherokee för att sedan upptäcka att nedre hagen var utan vatten så jag fyllde deras tunna också. Direkt jag kom till stallet uppmärksammade jag att det var slut på hö i höladan så jag och Frasse begav oss upp på höloftet och drog ner en massa hö. Träffade även Mathilda som sku ut me Tex en sväng. 
 
Äsch, vem fan försöker jag lura med det här inlägget. Mitt blodsocker skenar upp och ner efter en massa godis. Har inte ätit något så jag är dödligt hungrig och vill bara gråta för att det inte finns något ätbart här. Svar ja - livet ä hårt utan käk. 
 
Har iallafall inga speciella planer för resten av dagen, blir nog en sväng till stallet och så. Samt städning som vanligt. 
 
Btw - har ni glömt min hemlis, den kanske kommer upp i helgen! :D 
 
 
 
/Natta
 


Charmigt

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-20 @ 09:52:00
Har jag inte världens härligaste kille som fixade detta åt sin dementa flickvän? ;)
 
 
Det syns inte så bra men det är två ikoner och på ena står det rätt internet och på den andra fel internet. Har det på skrivbordet på datorn. 
 
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-20 @ 09:34:00


Nu ä de nära!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-19 @ 17:54:00
Endast 66 dagar kvar till självaste julafton!! :D

/Tilda


De här med sekunder kan blogg.se

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-19 @ 17:18:00
/Tilda


Bara för att det är FREDAG!!

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-19 @ 16:12:05
Äntligen fredag! En vecka kvar till höstlovet, inte långt kvar nu. 
 

Ska snart käka pizza och sedan dra till stallet och rida. Sen ikväll skulle det troligenvis vara möte.. 
Skriver nog mera sen, nu kör vi HEEEEELG! 
 
Inte långt hår man hade förra sommaren!
 
/ Tilda


Remember all the things that you and I did first

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-18 @ 23:14:02
Vaknade runt halv åtta med Peder hjärtat vid min sida, han hade slagit igång the big bang theory i sovrummet så vi myste och kikade på det, drack läsk och käkade tacochips med smältost! Nytti frulle.
 
Drog sedan iväg på morgonjour och va en sväng på pv. Såsade i soffan när jag komme hem och sovde en sväng för att sedan ta tag i livet och städa! Sovde lite till och ringde några samtal, drog till stallet och var på lektionerna, Peder kom med Frasseskäk, inte dåligt må ja säga! Sen var det möte och det gick bra tycker jag.
 
Höll även på med en del "utåt" saker innan jag sovde tidigare, har nu fått en del respons på det och i mina ögon ser det riktigt ljust ut! Puss på livet helt enkelt! För övrigt har jag ju min hemlighet som kommer avslöjas någon gång i framtiden som även gör mitt liv tusen gånger roligare och fattigare att leva! 
 
Hade som vanligt en allmänt bra kväll i stallet med massa roliga människor. Särskilt eleverna är så härliga människor! Ger ifrån sig sådan livsglädje. 
 
Kom för ett tag sedan hem efter lite extra tid i stallet med bara Frasse Noel och massa glada tankar, däremot är jag ju så otrooligt mörkrädd! 
 
Funderar helt ärligt på att göra skolarbete och sedan duscha och vara duktig, däremot tror jag det kommer sluta med lite datapill och sedan sängen.. Sovde ju för övrigt på soffan inatt då jag saknar att sova med Frasse som inte längre sover i sängen - duktiga stora killen! 
 
 
Ska hur som helst med all säkerhet fortsätta lyssna på denna awesome musik medan livet fortsätter.. Den spellistan bli ni fan int besviken på! 
 
/Natta


Together♥

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-18 @ 12:07:00
 
-Tilda-


Top secret

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-18 @ 01:46:00
För allas info har Nathalie en gryym hemlighet som ingen själ kommer få reda på i förtid - det är något utanför ramarna som man inte tänker sig! 
 
Håll utkik! 
 
/Natta


Kort och Tolkning

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-17 @ 22:05:48
Awesome dag! 
 

Clara fotade jag och Chayenne i Snöovädret! Okej, kanske inte rätta orden, men nästan! ;) 
Sen for vi ut med boben bakom henne. Hur GRYMT som hellst! Vinterkännslan som uppstod! :D Har inte så mycket att skriva egentligen, då jag måste blir klar men allt skolarbete. 
 
Dock ser jag lite BIFF ut på alla bilder då jag typ hade 40 lager på mig för att inte frysa! ;)
Innan tolkning, blöt av all snö. Visst är jag bra på att matcha träns? ;D Haha allbladnings! 
Bytte också bild på mig och Chayenne i Headern btw! 
 
- Tilda -


Idag:

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-17 @ 19:55:13
Så här så vi ut idag! :) Mera bilder kommer! =) 
 
- Tilda -


Nu är jag här men jag borde kanske gå, för vad skulle mamma säga

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-10-17 @ 19:43:14
Det är mörkt ute, väntar på att Frasse och Peder ska komma hem efter sin promenad så jag kan dra till stallet, Sandra jobbar så hon kan jag inte tjollra med och det är rent allmänt en perfekt kväll att göra något produktivt! Har massa skolarbete liggandes och en hel del andra grejer jag bör ta tag i - däremot skiter jag i det eftersom jag spenderade heeeela gårkvällen med att städa lägenheten ordentligt! Så nu sitter jag och skrattar åt Savage U! 
 
Varit i Skellefteå hela dagen, gjorde en magnetröntgen halv elva och det gick fint! Tur man inte är klaustrofobisk - när jag låt i den där grejen så var "taket" så nära mig att jag inte rymde en rak hand från magen och upp, väldigt trångt, men det gick riktigt bra, inte alls som jag väntat mig efter alla skräckhistorier jag hört, ärligttalat somnade jag även två gånger! ;) 
 
Vi drog om på Royal så jag köpte två grimskaft, nå benreflexer och en riktigt, riktigt mysig mössa! Mamma och Ellinor räsrade på massa andra affärer men det är helt oviktigt ;) 
 
Drog till stallet direkt vi kom hem för att ge hästarna käk, men eftersom Catta inte tyckte om att gå i en annan hage än Lilleman så fick hon börja gå med dem och jag släppte ihop Cherokee och Noel, vilket gick fint! Ska nog ta in dem ikväll om int annat å pyssla om bägge! :) 
 
Äsch, nu ska jag gå och tjuväta en glass innan Peder kommer hem, vi har liksom en deal att vara nyttiga på vardagar, men eftersom han inte läser min blogg kan jag nämna det här utan att vara orolig - om någon tipsar honom får ni stryk! 
 
Vill hitta på nått galet men jag vet inte vad,, Måste nog börja smida planer med Sandra och Mika så vi kunn hitta på nå hyss inom en tid! 
 
/Natta
 
 


Work on

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-17 @ 14:12:50
Sitter här, försöker skriva inlämmningsuppgiften, som ska in på Fredag, dock har jag inte kommit så långt som jag borde.. 
 

Ska försöka skriva så mycket som jag hinner till Clara slutar, ska försöka få med henne till stallet och fota jag och Chayenne i det underbara vädret! NAJS! Efter det så ska vi förhoppningsvis TOLKA! :D Vinter kännslor är! 
Men nu ska jag nog sätt mig och börja skriva! ;) 
 
 
-Tilda-


Inte varje dag

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-16 @ 22:16:42
 
/Tilda


Toppen humör! :D

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-16 @ 12:37:40
Sitter man här igen.. Har lunch så passar på att snöra in ett inlägg! 
 

Sitter här och tittar ut genom förstern, helt vitt på utsidan! :D Underbart, snöar förfullt! Skulle inte tacka nej till att fara på en lång myys tur med tjocka kläder på! Ååh vad jag längtar till vintern! Hoppas nu bara att snön som har kommit nu stannar(: Ikväll är det ridlektioner som gäller. Sen ikväll väntar massor med plugg, tror nog att det kommer att sluta med att jag sätter mig vid datorn... Men det är tanken som räknas! ;) Nästa vecka blir nog värre, har typ 2-3 prov, en inlämningsupgift som inte ens är på börjad! :/ 
 
Bjuder på en bild från ihelgen! :) 
 
- Tilda -
 


All I want is you

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-16 @ 09:07:47
Vaknade runt sju utan nån bra anledning och låg vaken och drog mig till halv åtta, möttes av flertalet telefonsamtal som jag inte alls var sugen på, sedan en timma tillbaka är jag vaken och igång. Ska dra på stallet och göra någon nytta. Har även möte med Katrin idag. Känner jobbigleken över att jag måste vara produktiv i lägenheten idag! Var duktig och tvättade igår, däremot ides jag inte plocka in kläderna och så i garderoben så ytan att röra sig på är mer än begränsad. 
 
Hade egentligen planer på att haka på Mamma och Mariah till stan idag och tigga nå grejer av mamma men det sket sig i och med att Katrin kommer idag, det är även anledningen till att Peder tog med sig Frasse på jobbet, så just nu är jag själv och hoppas att mitt hjärta ska ringa mig så jag kan höra hur det går för dem och vad de gör. Tror fan jag stäl med mig Maxitaxi till stallet om inte Emelie sätter sig tungt på bromsen, hoppas på att hon ha nå praktiktjoller å gö. 
 
Själv ska jag även fixa en drös med pappersarbete, vilket faktiskt kändes roligare än att städa! 
 
Igår var det en turridning och den gick bra! :) Gjorde inte något specielllt med Noel då jag kände mig trött, kall och less innan jag fick tid över. Idag blir det däremot förmodligen lite mera aktivering. Kom även på att jag måste kolla upp en heldel grejer idag också - sweet life of mine! 
 
Vet inte om jag nämnt det men imorgon ska jag iallafall till Skellefteå och göra en magnetröntgen, jag tror det kommer gå bra! :) Har för mig att jag gjort en magnetröntgen på skallen en gång när jag ramlade av Noel och fick hjärnskakning så jag känner mig lite bra till mods iallafall, däremot kan jag ju bara anta att det blir äckligare när hela kroppen ska kollas..
 
Fint örngott va? Fick de av världens finaste Emma nån gång! ..Tror jag....
 
/Natta
 
 
 
 


Snowing

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-15 @ 21:29:46
På utsida snöar det lätt, känner att livet bara flyter på! :D Smhi sa att det skulle komma ca 10 cm snö imorgon. Taggad? Ohja! 

Isöndags red jag somsakt Lullen. När jag just hade satt mig upp började det snöa. Myys! For upp för nästan hela backen, men vände efter ca två tredjedelar då jag höll på att frysa ihäl och snön var lite att leka med där uppe! Hehe
 
Igår red jag Chayenne på ridlektion, gjorde lite kontroll övningar, Gick toppen bra :) 
Idag fick Chayenne stå. Han inte rida henne.. 
 
Bättre uppdatering imorgon, Lovar! (=
 
/Tilda 
 
 


Värsta produktiv

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-15 @ 13:33:09
Den här dagen har hittills vart en riktigt bra dag. Vädret har varit toppen!! Steg upp samtidigt som Peder när han skulle till jobbet trots min sovmorgon, hade tvätttid så jag for dit och snörde in massa kläder och så, drog vidare till stallet i tron om att jag skulle fodra men det var redan gjort, strövade vidare med Frasse till pv där vi latade oss och fikade. Drog och handlade lite grejer på järnaffärn och sen förbi dungers och köpte en chokladboll. Väl hemma igen fixade jag mer med tvätten och sen lagade jag lunch till mig och hjärtat, sen mera tvättning och nu ska jag strax tvätta lite till och sen traska iväg till stallet och göra iordning hästarna för turridning! Väldigt snabbt inlägg då jag inte riktigt har tid, men så är det ibland.
Soffhäng just nu men det skare bli ändring på.

/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-15 @ 08:57:00


Krigare!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-14 @ 15:06:56
Ska alldeles strax bege mig till stallet och rida Lullen :) Och Chayenne efter de. 
Regnar på utsidan, men jag är en krigare och ska försöka bekämpa mig ut på en tur, eller två.. 
 
 
-Tilda-


Vinter 2012

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-14 @ 12:18:10
 
 
 
©Tilda Forsberg
 
Taggaa vinter 2012!! 
 
-Tilda-


God morgon världen!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-13 @ 11:36:32
Ska rida två hästar idag. Sen ska jag ut och springa. Härlig lördag! :)
 
Helg nu igen.. Sköönt! Har Chayenne som ska ridas i paddokken eller ut en sväng. Åsen ska Lullen ridas:) Har inte riktigt bestämt mig var det bär av en. Vi får se helt enkelt! Kommer nog bli helt slut efter att ha ridit dom två. Men ska ändå utmana ödet och fara ut på en springa tur! Alltid lika skönt. 
 
2012♥
 
/Tilda


Där stod jag utan byxor och frågade mig vad jag tänkte..

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-13 @ 11:31:39

Gårkvällen spenderades med Mika, Frasse och Lizzy, efter att Peder somnat! Usch så behövligt!
/NattaJust for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-13 @ 09:32:00


Yttrar mig!

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-12 @ 22:33:00
 
 
Vissa saker pratar man inte om, inte "in public", man håller ett leende och försöker göra allt rätt och vara nöjd. Det är okej att vara rädd men lik förbannat ska det vara så otroligt skamset och framför allt vekt! Man får inte klaga, man ska tänka på alla som har det värre.
 
 
Jag vill inte säga aldrig, men jag trodde aldrig att jag skulle ta det så här bra, det faktum att jag knapp kan rida. Att varje ritt ger mig så jävla mycket sorg och tröst på en och samma gång. Smärtan som tar vid och vägrar släppa utvecklas dagligen till en vana, och jag hade aldrig trott att jag skulle ta det faktum att jag inte rider regelbundet eller ibland inte ens på flera veckor så här bra. När jag fick beskedet att jag aldrig skulle kunna rida flera gånger i veckan - utan problem - under resten av mitt liv, den dagen blev jag mer eller mindre förkrossad. "Det här händer inte!" Tanken slår mig allt oftare att jag faktiskt inte har samma behov av att sitta på hästryggen längre, antagligen beror det på att jag inser mer och mer själv hur det påverkar min vardag. Jag kan inte rida! Det vore förmodligen bäst om jag lyssnade till min älskade pojkvän och drog ner på ridningen ännu mer och satsade på att stärka min rygg till mer än hundra procent, grejen är däremot den att det gör ont. Smärtan som jag bär på dagligen har blivit en av mina största skräcker. Någon där ute vet säkert vad jag pratar om. Och nej, jag är inte dagligen liggandes och på dödsbädden. Jag lever ett normalt liv, anpassat för denna funktionsnedsatta tjej! Dagarna går och jag har slutat hoppas på att detta ska ta slut, jag måste ta tag i det, men ibland är det svårare sagt än gjort! Jag vet att jag har slösat på tid och energi men jag sitter fast, utan varken glöd för att bli bättre eller ork för att bli sämre.
 
Alla problem med min rygg, jag vill bara kasta bort dom och leva "normalt", jag älskar mitt liv och allt som hänt mig, det har format den jag är och den personen är jag fullständigt nöjd med, även om jag tappar bort mig när jag babblar och snubblar ibland likt alla andra så tror jag att min rygg haft stor inverkan på hur jag är som person, ofta känner jag mig värdelös eftersom jag i många fall inte kan göra sånt jag vill, man ska ge allt eller int göra det allt, och lite tur kan ta en långt, men när jag knappt kan mocka efter min häst i stallet för att det tar på för mycket, eller knappt kan sitta av när jag väl tagit mig upp.. Usch. Men det är nog just dessa saker som gjort mig så sjukt förstående, Egoboost, nu slutar jag! Men faktiskt, i samband med min skada orkar jag inte längre hålla god min, jag är ärligt, ALLTID! Mot både miog själv och andra. Jag är nog en av få personer som kan säga att jag alltid är ärlig, de som känner mig har fått prov på detta flertalet gånger och det lär nog inte ta slut! Jag medger att det inte alltid är det roligaste att alltid vara fullständigt ärlig, det sårar folk, men jag är själv en sån person som föredrar en dålig sanning framför en bra lögn! Det bästa med att vara ärlig är nog att man i stort sett alltid går med ryggen fri!
Att det däremot alltid finns människor som tycker jag är en idiot är en nitlott på köpet som jag är villig att leva med.
 
Contains An Excellent Positive Quote About Life And We Should Always
 
/Natta


Cha cha bloggen!

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-12 @ 17:43:17
Igår på lektionerna blev det barbackaridning, innan jag tog mig iväg till stallet var jag på salongen å blev fixe i håre av Sandra, känns halvtidigt att bedöma hur vida jag är nöjd eller inte eftersom jag inte levt med det så länge, men faktiskt så går tummen uppåt! :) Inatt komme Frasse och Peder hem, vilket känns urskönt, tillbaka efter sin sista Ume resa nu när Peder ska börja jobba åt Eskil! :D Förkylningen håller på att släppa, känner mig fortfarande väldigt trög och slutkörd men det tar síg väl.
 
Imorse när Peder drog iväg på jobb drog jag och Frallan till stallet och fodrade, för omväxlingensskull snårt ja upp lite hö å halm bland grenarna på träden så de ska få sig en "utmaning", eller allmänt göra det extra naturligt - att plocka löv från träd när det är fattigt - Även om hästar huvudsakligen är gräsätare. Kändes bra att he upp maten på lite höjder så dom får "jobba" mera för den. ;)
 
Sen gick jag och Frasse ner till vattnet och han kastade sig utan tvekan ut i kylan utan minsta lilla eftertänksamhet! Stackars hund. Han dödade gode mycket energi och sen fick han döda lite till på pv med Maxbus. När jag och Frasse sen skulle gå hem och göra någon nytta stal jag med mig Maxitaxi! Dom va relativt döda båda två så de somnade ganska fort, och jag joinade dem efter lite disk.
Just nu njuter jag av denna fredagskväll med ett cola glas och strax bjuds det på potatisbullar! :D
 
Så jävla skönt att ha Peder och Frasse hemma säger jag bara!!
/Natta
 
 
 


CRAZY!

Tildas inlägg - Kommentarer (9)
2012-10-12 @ 15:20:00
Let's go! Nu kör vi Heeeeeeeeeelg!!! 
 
 
 /Tilda


Prioteringar

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-12 @ 12:37:00
Måste verkligen börja priotera saken och ting i mitt liv just nu. Känns som en enda röra just nu. 
 
Läxorna och proven
Får betyg iår, så måste ta skolan mera på allvar. Göra läxan och plugga till proven. 
 
Träning
Måste priotera träningen på ett bra sätt. Inte för lite och inte för mycket. Snart drar Skidsäsongen igång och då vill jag vara i nästan topp skick! 
 
Ridning
Ska börja lägga upp passen på ett BRA sätt. Börja jobba mycket förhand. 
 
Blogg
Måste börja priotera bloggen på ett bra sätt, med lagomt många inlägg per dag. 
 

Har ingen koll på nånting känns det som. Måste priotera de på ett bra sätt, måste få allt att flyta på. 
Google bilder. (Inte översta)
 
-Tilda-
 
 


Inte så mycket gjort idag..

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-11 @ 22:01:20
Har inte alls gjort mycket idag, Skola till halv fyra. Ut och springa efter skolan. Sen har jag suttit och skrivit tidsinställda till imorgon. Har inget vettigt att skriva, så detta får bli ett halft onödigt inlägg. Fredag imorgon, äntilgen! 
Chayenne gick lektioner idag. Imorgon blir det att jobba henne för hand. 
 
-Tilda-


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-11 @ 18:35:00


En bild säger mer än tusen ord♥

Våra inlägg - Kommentarer (1)
2012-10-10 @ 19:52:59
 
 
/Tilda


Best of All ~Tilda Forsberg och Chayenne

videor - Kommentarer (0)
2012-10-10 @ 15:44:13

http://frihetsdressyr.blogg.seJust for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-10 @ 08:55:00


Just nu är du du, och du är körd

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 23:10:14
Ligger just nu i sängen och kikar på the big bang theory med Atomic som sällskap. Har just duschat och känner mig relativt vidrig. Snoret rinner, halsen svider, kroppen värker och febern sätter sina spår. Dagens ridlektioner gick bra, dock vare brist på folk så första lektionerna fick de turas om att rida, samt leda varandra och sista - mer rutinerade gruppen - fick köra på barbacka ridning. Jag red Lullen och helt ärligt var det en sämre idé än jag kunde ana! Utöver den vanliga "efter ridning" smärtan så har även halva min ländrygg svullit upp, som en fet öm jävla bula runt området där disken (enligt sjukgymnasten) är påväg "ut".
 
Imorgon står jobb på schemat, ska även städa och fixa i lägenheten, förhoppningsvis få nå homework gjort samt så ska jag låta Corran rida Noel en sväng, om skithästen kan sköta sig! :) Planerar att markträna lite innan hon ska rida så riskerna för att han dampar minskas.
 
Åter till klagandet, jag mår fan inte bra, har haft förkyld känslan ett tag men nu har det slagit ut på riktigt och det känns inte bra, orkar inte med det! Tårarna bara rinner, inte för att jag är ledsen, men för att jag verkligen verkligen inte har någon kontroll på mina tårkanaler i samband med förkylningar, kom ihåg i somras hur miserabel jag kände mig i Stockholm på resan mot att hämta Frasse, fick en sån fydundrande allergisk reaktion mot pollenet att jag blev liggandes i dagar. JÄVLA SNOR! Nått tips på för att ta död på det?!?!
 
Äsch, nu ska jag njuta av de fem sista avsnitten tbbt innan jag bestämmer mig för att skalla kudden.
 
 
/Natta
 
 


Strul

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 21:36:34
Youtube och jag är inte vänner, så fixar det imorgon. Har lite läxa som ska ta tags i nu! ;)

/Tilda


Tilda Forsberg och Chayenne

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 20:54:00
 
Love u♥ 
 
Btw, Youtube och jag var inte vänner tidigare, men nu ska det vara fik
 
-Tilda-


Work on

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 20:31:41


Be Right Back.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 15:28:00
Ska alldeles strax ut i stallet för att hjälpa till på ridlektionerna som är idag.
 

Idag har det varit en lång dag, men that's life, right? ;) Ska som sagt ut till stallet nu. Får se vad det bli och vilka hästar som kommer vara med. Ska försöka att markträna efter ridlektionerna. Blev aldrig av idag.. Hehe. 
Ska ut på en springrunda sen. Så vet inte om jag kommer orka/Hinna blogga. Vi får se:) Förhoppningsvis! 
 
Saknar♥
 
/Tilda


Bloggar jag läser.

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-10-09 @ 12:55:00
Bara för att....
 
 
 
Alla dom dära bloggarna läsen jag dagligen! Helt sjukt, tycker själv att det är många men alla är bra på sitt sätt! 
Dom dära bloggarna är ca 20 st. Fattar inte hur jag orka läsa dom. Ibland läser jag mera, när jag känner för det! Måste nog börja dra ner på läsandet och börja skriva på min egen blogg. Ska rensa dom och titta över vilka jag verkligen vill läsa, för om jag fortsätter såhär så kommer jag nästan inte ha någon tid kvar att bloggar på! 
 
- Tilda -
 


Just nu

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-08 @ 21:14:25
Reslutat kommer! :D
 
/Tilda


Jotex beställning

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-08 @ 16:37:00
VUXENPOÄNG TILL MIG! :D
 
/Natta


Someday I will be strong enough

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-08 @ 12:53:00
 
Sitter ensammen i lägenheten under en filt och planerar att ta tag i min långa lista av rester jag inte gjort i skolan... Åhh så jobbigt, men det ska ju bli gjort nån gång..
Har haft en ganska fin dag idag, vaknade runt nio, käkade frulle med Frasse, funderar på att börja kalla honom Pongo, det vooore såå roligt, däremot vet han ju att han heter Frasse så det blir så fel :/ En dag ska det ju iallafall tillkomma en Perdita! Jag garanterar att enda anledningen till att Frallan gillar Peder mer än mig är för att de är av samma kön så jag insisterar på en tik, däremot blir ju det tuuuusenfaldigt jobbigare än en hane när hon exempelvis löper, vill egentligen ha en leonberger, men det är inte rättvist mot hunden att skaffa det när man bor i en liten lägenhet!
Efter frukosten for vi ut på en promenad med Emelie och Max, och jag garanterar att det tog mer på krafterna än nödvändigt för min kille. Mycket koppelträning, han är duktig på att gå fint i koppel, däremot får han ju sina busil och tror att man får göra hur man vill..
Vi pausade på bakgården av lägenhetshuset så dogsen fick döda ännu mer energi, vidare in i lägenheten och just innanför dörren dog Max i brist på energi. Haha söt vovvsing.
Klockan elva drog jag på möte på kommun och det gick fint, nu sitter jag här i lägenheten, medveten om att mina hjärtan är påväg till Umeå och att jag inte ser dem förns torsdagnatt. Det känns halvskönt på det viset att jag får vara lite med Atomic, däremot är det aldrig skönt att ha borta Frasse och Peder!
Min plan är som sagt att göra skolarbete men städ av lägenheten känns nästan roligare... Illa.
Äsch, ikväll ska jag ut med Noel en sväng, har även planer på att äta en massa macker nu när det finns tomat och gurka inhandlat!
Är även relativt (skade)glad över att Peder lämnade kvar all redbull och monster som jag ska njuta av i veckan!
 
För övrigt hade det blivit nå strul med min lön så jag har inte fått den sen augusti, nått jag egentligen inte uppmärksammat, däremot känns det bra att få en större summa nu i oktober så de går att köpa nå :) Är sugen på en hööks beställning, men jag kan ju bara anta att Peder sätter stopp ;)
 
Vi ha hamstra för veckan..
 /Natta
 
 


Emelies design

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-08 @ 12:43:00
Nu kanske dom flesta av er redan har sett den, men tänkte endå visa det är på bloggen! 
 
 
Emeliejosefssons.blogg.se
 
/Tilda


Ingen musik = ingen kass mening att sno till rubrik...

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-08 @ 01:04:16
Älsklingen har just somnat och sussar bredvid Frasse som jag strax planerar att ta en kvällspromenad med. Blir förbryllad över hur jag beter mig för tillfället, sover bort dagarna och är vaken på nätterna, inge bra, hatar när dygnet twistar sig!
Huur som helst, har dragit på mig nån förbannad förkylning och min hals har just installerat rakblad som aktiveras vid - ja allt man gör som kan tänkas ha med halsen att göra. Ryggen är även urskick, trots att jag inte gjort något påfrestande, förutom legat i soffläge i 48 timmar, och fler lär det bli med tanke på mitt hälsotillstånd. Tips tlil alla som vill slippa förkylning - stay the fuck away! Andra välkomnar jag med öppna armar, såvida ni inte för med er något ännu värre.. Förutom tidigare nämnda faktorer till att jag klagar öppet som vanligt så har det även börjat smärta i min vänstra sida, kring revbenen, troligtvis har jag varit oförsiktig och gjort mig illa, dock än en gång vet jag inte vad som faktiskt kan ha orsakat denna smärta. Aldrig ska det få vara nog! Tackar gudarna för att vi har praktik.
För övrig har jag även lärt mig idag hur man laddar ner saker från internet, inte för att jag gör det, jag menar det är olagligt och straffbart har jag hört genom rykten, men faktiskt, jag har lärt mig det, och Ice Age fick stå för kvällens underhållning, den nya, faktiskt så anser jag att den sög i förhållande till de andra filmerna! Inte värd att se.
Och vet ni vad, jag har bestämt mig för att vara "nyttig" på vardagarna och på helgerna hålla mig till min vanliga livsstil. Däremot har jag och mitt alter ego kommit överrens om att en viss dispens delas ut till behövande i tuffa tider...
 
Hur som helst, med ont i halsen utan något ens liknande en halsduk i närheten beger jag mig ut på en promenad med min vackra hund, nog för att risken finns att jag blir paranoid i samband med att jag kliver in i trapphuset, men det är en risk man får ta, även om det innebär att Frasse får begränsat antal sekunder på sig att göra sina behov innan vi snabbt och ljudlöst kastar oss in i lägenheten igen.. Och nej, jag har inte tänkt låta min hund göra sina behov i trapphuset, möjligtvis på balkongen, men inte i trapphuset. Snälla ta till er min sarkasm innan jag kollavippar.
Eftersom jag redan har skämt ut mig med denna bild på facebook kan jag lika gärna bjuda på mig här, trivs bättre med att bjuda på mig på bloggen än fejjan, inte lika många andra duckfaces som dömer en, men vet ni vad - I dont give a shit! Såå, det här inlägget tycks aldrig ta slut.. Kan det bero på min mörkerrädsla/självbevarelsedrift som skjuter på utomhus aktiviteten för överlevnadens skull.. Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv och se om jag tar mig ut, om inte annat gör jag en macka och låtsas att jag somnade så Frasse inte blir arg på mig för att jag pressar hans blåsa..
 
/Natta
 
 


I know its hard to remember the people we used to be

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-07 @ 20:41:25
Boyce Avenue - Payphone
Så jävla bra att jag bara vill kräkas och sen gå tillbaka i tiden och få det ogjort. Herrejösses, den här låten lär gå på repeat de närmsta 70 åren. Blää, den är så äckligt bra!
 
Nu, till mitt oviktiga liv som jag egentligen inte har något att uppdatera om. Sett The big bang theory hela dan och nyss va jag och Mika på Ica och köpte grejer till söndags efterrätt! :D
Men nu kallar maten och tbbt.
 
Men allvarligt lyssna på låten, ni kom typ dö..
/Natta


Slut på veckan.

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-07 @ 20:33:22
Inte mycket tid kvar av denna vecka nu, ynka 78 dagar kvar till självaste julafton! Shiit, inte lång tid kvar nu! 
 
Blev igen ridlektion idag, hade tänkt rida, fast det blev aldrig av. Chayenne har bara ridits 2 gånger denna veckan, inte bra. Imorgon är det Clara som ska få rida henne. Hoppas det inte är lika blött ute som idag.. 
 
Chayenne vintern 2011-2012 
 
 /Tilda


I say

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-07 @ 11:52:27
 
 


Ridlektion

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-07 @ 11:15:23
Idag är det ridlektioner som gäller. Rider Chayenne eller Ikaros, beroende på vilka som kommer, om det blir Ikaros så tar jag mig en tur med Chayennne sen. 
 
När jag kom till stallet igår och just hade tagit in Chayenne så började de spöregna, så strök allt som jag hade tänkt göra med henne, och borstade henne extra länge och städade lite grann i sadelkammarna och så:) 
 
Imorgon, en ny vecka. Har inget inplanerat, så vi köör på!  
 
-Tilda-


LETS GO CRAZY!

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-06 @ 16:10:00
 
Yeeah, jag och Mika ha alltså baka scones, sjukt goda, kanske inte världens nyttigaste men fortfarande bättre än typ godis eller kladdkaka! :) Inte gjort något produktivt idag, vaknade tidigt av att Peder ringde å sa att om jag kom ner skull jag få en redbull så jag drog på mig morgonrocken och tog emot den fina gåvan, gick upp igen och la mig på soffan och dog tills dess att Mika ringde mig tio över ett. Tvärgjorde ett ryck och städade å sen bakade vi ju som ni redan fått höra, så otrolgit skönt att ha Mika hemma! Även om vi inte är särskilt sociala, sitter vid varsin dator och lyssnar på någon dålig låt av Justin självaste Bieber, men nu briljerar Boyce Avenue! Dom får gärna flytta in i mitt kök om dom frågar!
 
"Hon ä ju bra, det är en kul låt, värsta så här barndansa låt!"
"De passa ju du!"
Yeeesss inte ens ägd!
 
Vet inte vad som bör nämnas här men igår, då va ja fan Jesus! Självdisciplinen på max, drog ut och kuta ridstigen och promma sen halvvägst upp för backen då Peder kom hem just då, fick värsta pirr/lyckoruset när jag såg dom! Kunn int sluta skratta när jag gick ner och såg Frasse och Peder, Värsta feta leendet och härliga känslan! Usch vad jag saknat dom!
 
Det mest produktiva jag planerar att göra idag är att käka mera bröd och dra till stallet och ta hand om mitt hjärta. Ikväll blir det mys i stugan då nya badtunnan kommit så grabbarna ha vare borta hela dan å kirra ved åså. De bli riktigt nice, plus att Max och Frallan få busa av sig till MAX! Hahahhah eller asså inte till Max men till max.. Ni fatta? -.-
 
Wooohooo va grymt humör ja ä på, måst va för all jävla awesome musik (One Direction - egentligen är jag helt mot dom men remixen på deras bajslåt är grymt) å det faktum att jag fått kvalitetstid med Mika! :D Regn ute så det finns en ursäkt att inte va ute å tjollra så nu ska jag slå igång lite "the big bang theory" blir nog en fin eftermiddag i väntan på att Peder ska ta sig hem! :)
 
Förresten, klicka på översta bilden för att komma till Mikas blogg! :D:D
 
/Natta
 


This is Love

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-06 @ 12:12:23
Love you! ♥ 
 
Regn och regn. Ska ändå trotsa vädret och vara en krigare och bege mig till stallet och köra markträning. 
Måste börja sätta på henne bogskydd också, då hon börjat få sån himelsk päls! Men that's life. 
 
/Tilda
 


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-06 @ 09:30:00


Två flugor i en smäll

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-10-05 @ 20:38:17
Fredagen den 5 idag. Ritit en häst idag. 
 
Clara fick rida Chayenne då jag red Lullen. Vi for lindernäs. Lullen är så himla rolig att rida, det är verkligen HÄST, och man måste verkligen RIDA. Fattar varför Emelie har sånna muskler som hon har! Haha, now i konw it! ;) Gick ganska bra tjollrade och vill en fatta galoppen ibörjad, men det löste sig! :D 
Imorgon skulle det regna hela dagen, Tror jag står över ridningen imorgon.. Men hoppas på det bästa och ska försköa ta mig till att träna från marken eller någon liknande! 
Iövrigt blir helgen ganska lugnt, inget inplanerat utan ska bara vila ut mig från ennu en jobbit vecka och förbereda mig på en ny! Ska skriva lite tidsinställda till i veckan. Lite sånt dära som är bra att ha om man inte hinner skriva något! 
 
Bästa Emelie och Lullen får stå för bilden! ♥ 
 
- Tilda -


Torsdag..

Tildas inlägg - Kommentarer (3)
2012-10-04 @ 20:40:31
Torsdag igen.. Dagen har varit alldeles för seg! Känns som om tiden stod stil. No prov idag, gjorde dag inte direkt bättre:/  Kroppen har kännts helt utpumpad! 
Tog mig en jogg tur i skogen. Shiit vilken dålig kondis man har.. Måste verkligen börja träna nu, på riktigt! Snart drar säsongen igång, med Längdskidor!  Taggad till 1000! :D 
Gick en sväng med Chayenne, bara så hon fick röra på sig. Orkade helt enkelt inte rida:$ 
 
-Gammal bild- 
 
/Tilda


Tävling

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-04 @ 20:12:00
http://ztreliin.se/2012/october/bloggtavling.html#comment


Gjorde ett test på iform.se

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-04 @ 20:06:00

Introvert eller extrovert? Klicka här för att göra testet!

 
 

Du är introvert

Du är övervägande en introvert person och har en tendens att vara inåtvänd. Du hämtar energi från ditt inre liv av tankar, reflektioner och beslut.

Du uppfattar det som störande och överväldigande att ha för många människor omkring dig. Du föredrar samtal som går på djupet med en person åt gången.

Du tänker efter innan du svarar och tycker inte om att bli avbruten. Du är ansvarsfull, kreativ och har starka analytiska förmågor.

Din introverta hjärna
Din hjärna har låg tolerans för signalämnet dopamin. Därför blir du nervös och utmattad när det frigörs för mycket dopamin, som till exempel vid sociala tillställningar.

Introverta personer reagerar positivt på det lugnande ämnet acetylcholin som frigörs när du till exempel läser eller tecknar.

 

/NattaJust for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-04 @ 18:32:00


Min rumskamrat

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-04 @ 13:55:37
Nu ska Nathalie dra av sig pyjamasen och snöra på sig stallkläderna för att dra och rida LulleB åt Emlan, blir förmodligen mer av ett träningspass för mig än för honom, vet att jag verkligen inte borde rida, men man måste ju vara ung och dum innan man blir gammal och vis?
 
Sen är det lektioner och det lär bli teori även idag, så dåligt i marken när det regnat så mycket, men det blir nog bra, man få ju fika;)
 
Vet inte om jag riktigt presenterat min roommate nu när Peder och Frallan är borta, han heter Atomic, är en pointerhane i sina bästa år och på bilderna var han nog mer taggad på en tupplur än fotografering, dessvärre kan ju den här människan aldrig vara seriös.... Atomic är iallafall värsta goa killen som är toppen på att agera element kalla nätter! Det är egentligen min syster Ewelins hund men hon dumpade ha på pv när hon flyttade till lägenhet så han är min tappra krigare stundvis ;)
 
 
/Natta


I can fuck you better

Djurens rätt - Kommentarer (0)
2012-10-04 @ 11:23:03
 
Jag tror jag dör, åt alla riktigt duktiga ryttare, som tycks ha så fint samspel med sin häst. Inte fan skulle hästen gå så vacker och avslappnat om den inte tyckte det var kul/ville göra det? Visst i fan skulle hästen vägra på de höga hindrena om den inte litade på sin ryttare? Eftersom ryttaren har ledarskapet.
Men vad ligger egentligen bakom den vackra skänkelvikningen?
 
Som jag blev lärd när jag började rida med sporrar var att de skulle visa hästen var den inte fick vara, det skulle göra ont att gå emot skänkeln och därför skulle hästen skynda sig åt andra håller när man tryckte med benet. Det skulle göra ont, bokstavligt talat tog personen min fot och gjorde revbenstango på hästen utan att den överhuvudtaget hade gjort något. "Bara för att visa den att sporren fanns där". Men hur är det egentligen? När man använder sporrar för att få en känslig häst. Är inte det lite fel metod om man måste vara så brutal för att uppnå känslan av en lydig häst. Självklart kommer hästen akta sig, om jag tänder eld på min hund när den äter av sin mat utan att jag sagt varsegod så kommer den inte heller göra om det, men visst i fan finns det vänligare sätt? De må vara djur, men de är personer! Jag förstår verkligen inte varför allt ska vara så traditionellt! Hon gör ju så, men han gör ju så, jag vill bli som den personen.. Fantasin är det enda som sätter stopp, men den verkar tas död på inom ridsporten om ni frågar mig. Visst måste man ha fantasi för att värma upp sin häst, man kan inte bara rida på en volt eller så, det ska ju varieras, även banhoppningen ska improviseras och sedan provas. Min häst kan gå undan för skänkeln minst lika bra som alla andra, svar ja! Jag har använt sporrar på Noel, innan jag öppnade upp mitt sinne och insåg hur jag egentligen behandlade honom. Jag har inte under de senaste två åren använt varken spö eller sporrar på honom, jag arbetar med en stick och det går utmärkt. Han kan flytta sig åt alla håll, och det har inte krävts någon revbenstango för det.
 
Sporrar kan vara ett hjälpmedel, men inte från hästryggen, möjligtvis till att ta död på insekter och empati men enligt mig hör inte sporrar eller spön hemma i hästvärlden. Det finns många andra bättre sätt som folk vägrar prova på, kliv ner från din tron, aka hästen, och hjälp till att visa den vad du vill genom ett finger som markerar att det är obehagligt att gå åt det hållet, man behöver inte peta in ett raklångt finger, det räcker med att knacka med knogen. Sitt upp, be någon gå bredvid dig som hjälpmedel?
 
Äsch vad ger det här egentligen? Människor som anser sig göra rätt genom att misshandla sina djur kommer se sin genväg som en bra metod eftersom få människor vill inse faktum att de skadar sina djur!
 
 
 
Djurskyddslagen säger:
§ Djur får inte överansträngas.
   Inte heller får de agas eller drivas på med redskap som lätt kan såra eller på annat sätt skada djuret.
§ Djur skall behandlas väl och skyddas mot onödigt lidande och sjukdom.
§ Djur får inte tränas för eller användas vid tävling på sådant sätt att de utsätts för lidande.
 
 
 
/Natta
 


But I know something they dont!

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-03 @ 21:35:00
Åh herre jösses vad mycket jag ändå saknar min fina fästman Peder! Han är i Umeå och jobbar i veckan och kommer inte hem förns fredag kväll och jag saknar honom så otroligt mycket. Svar ja, han har varit mycket borta och jobbat förut också men just nu vill jag verkligen ha honom här. Han har med sig Frasse och dom plus Noel betyder allt för mig.
Telefonsamtal hit och dit blir aldrig samma sak och jag kan knappt beskriva hur mycket jag uppskattar all tid jag får med min surpuppa! Nää, han är alltid glad! :D
 
Jag vill veta att jag får spendera natten med honom, alla nätter!
Jag vill såå mycket, men helst av allt vill jag ha mina hjärtan hos mig nu.
 
 
 
 
/Natta


Mysiga höstväder

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-03 @ 21:27:38
Chayenne börjar mer likna en björn i pälsen. Dom har redam smaskat i sig en hel bal! 
 

Red ett pass på ängarna, barbacka och hade halsring och träns. Så tränade i halsring också! Gick toppen bra! Mys pass verkligen! Senare så var det tänkt att vi skulle foto nya bilder tillsammans jag och natta till headern, men våran fotograf hade så mycket att göra! :/ Så det får bil till helgen eller något sånt! :)
 
 
Har varit alldeles för dårlig på att uppdatera bloggen nu, LOVAR att bli 1000 gånger bättre! :) Är bara lite mycket i skolan och allt just nu! ;)
 
/Tilda
  


Motivation

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-03 @ 18:46:00
 
 
Noog för att jag tycks planera att fortsätta ha samma kroppsform som jultomten himself!
/Natta
 
 
 


Man får skämma ut sig, om det innebär att någon annan får sig ett skratt

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-10-03 @ 11:00:54

Vars ska jag börja? Ligger just nu på pv med massa magont pågrund av cola och nutella till frukost! Jag fattar inte hur det kommer sig, alltid när jag ska bli nyttig hittar sig nått gott (onyttigt) till min närvaro! Kan ju dock glädjas åt att jag väger mindre än Emelie, kommer nog däremot aldrig mer väga mig eftersom de där siffrorna på vågen kändes ganska okej! Nathalies taktik för att gå ner i vikt -> TOKÄT några dagar, väg dig, få ångest, ät normalt några dagar, väg dig igen och märk att du kommer uppskatta din normalvikt! Inte dåligt!;)

Igår när jag efter många om och men tillslut tagit mig hem till lägenheten och kände lugnet så gick jag in på toan, där VÄRLDENS STÖRSTA MÖRDARSPINDEL väntade på mig!! Tog duschen och hed på varmsatavatten och hed på spindeln, men den försvann, och inte ner i avloppet! När ja hett av duschen å titta efter jäkeln se ja i ögonvrån att hans kusin häng tre cm från mitt huve å dingla, i panik hyt ja halsen av mig å rusa in i köket, på vägen dit hinn ja se tusen spindlar som ja hoppas va i syne. Tokgrina å ring mamma som vägra komma å rädda mig! I och för sig va klockan halv tolv på natten... Ring runt förjäves efter hjälp och tillslut rusar jag och Atomic till pv där vi spenderade natten! Men ni mån tro att de tog tid innan ja somna! FAAN SÅ VIDRIGT! Mamma ha däremot lova å städa (döda) i lägenheten idag, ska ta in Noel runt tolv för kring fyra kommer hovis, å då vill ja ha en torr ponny!

Usch, min puls skenar bara av att jag tänker på gårkvällen! Blä! Även i stallet förökar sig ju spindlarna som kaniner sen vi renoverat! Säkert jag som dragit med mig dom hem från stallet!

/Natta"På morgonen när du vaknar, då är du Avril Lavigne"

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-02 @ 21:46:46
Skallen snurrar av tankar, har massa saker att berätta om, fantasin försvinner, hur fan ska man formulera sig?
Borde jag låta händerna sväva över tangentbordet och se vad de vill skriva? Äsch!

Motivationen ligger inte på topp, försöker hitta tillbaka till den där gnistan jag kände här om dagen, livet var perfekt och jag kunde göra vad som helst!

Måste tokstäda lägenheten, har städat på halvfart hela helgen och har hunnit stöka ner mer än jag städat vilket inte känns så roligt, har däremot vare dukti å bytt sängkläder. Jag och Peder pratade om det någon dag - om att inte låta Frasse sova i sängen längre, det blir vääldigt mycket hundhår i sängen och det är inte riktigt så fräscht, däremot är han ju så otroligt mysigt medan Peder bara snarkar, Frasse är även ett utmärkt outtömligt element att sova med, så det känns halvjobbigt.

Har haft värsta goda dagen med Atomic, han sov hos mig nu när mina andra hjärtan är i Umeå. Han följde med till stallet imorse och hängde även med dit på lektionerna, och han skötte sig fantastiskt. Fick flertalet gånger höra vad stor Frasse blivit, trots att det var en helt annan hund ;) Humor! Fick även frågan varför jag hade Atomic, när jag sedan sa att Frasse och Peder var i Umeå och att jag är mörkräddare än gud vet vad och att han var min vakthund  blev jag även utskrattad tusenfaldigt.

Fan, nu försvann min optimistiskhet, jävla skitemo musik som ha sån jävla påverkan på min sinnesstämning, är så sjukt satans lättpåverkad - MÅSTE HITTA NÅ BRA SKIT SOM HÅLL UPP STÄMNINGEN! Nu måste vi dra - Ken Ring = Rena rama livslust på burk höll jag på att säga. Däremot äre så att själva låten och rösten låter bra ihop så jag vägrar lyssna på själva lyricsen, då blir den säkert 25 gånger sämre!

Jag önskar att ja kunn gö allt bra för alla, men å andra sidan, om allt va bra då sku man ju liksom int uppskatta det lika mycket som om de ä bittert ibland! Exempelvis min rygg, jag är ständigt dålig men när jag har en bra dålig dag uppskattar jag det mycket mer, däremot är jag en jävel på att kasta bort dessa dagar genom att tro jag håller på att bli frisk och drar och gör massa galna saker, så som att rida eller allmänna stallsysslor, även städning blir allt oftare en stor påfrestning, eller så är det önsketänkande för att slippa...?

Åh, sitter på pv utan ansvar eller måsten, ser faktiskt väldigt lite fram emot att dra till lägenheten där både tvätt, disk, läxa och allmänt städ står på schemat, usch så osugen jag var, helst av allt sku ja vilja knäppa med fingrarna så de va städat å sen lägga mig på soffan å se nå bra skit som scrubs eller how i met your mother, 2 and ½ men går också bra, pricken över i:et vore att snabbt somna på soffan utan att behöva ägna en tanke åt mörkerrädslan.
 

/Natta
 


Föralltid kommer aldrig vara tillräckligt länge

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-02 @ 20:39:15
 
/Natta


Inspiration

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-02 @ 12:00:04
Cowboy
/Natta
 
 


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-10-02 @ 08:54:00


Just nu

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-10-01 @ 20:39:43
BajsjävlaskitMax bestämde sig för att pissa på min gardin sex sekunder efter att ha ryckt min man och piercat hela jävla kroppen. Just nu springer råttan och jagar svansen. Okej, jag gillar honom ändå! Nu bju ja på mig själv, och ja, tyvärr se ja ut så här.
/Natta
 Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus