Lindernäs.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-30 @ 16:24:00
Tris väder idag.. Men det är bara att ta tag i det som måste göras.
 
Idag skulle egentligen Emelie rida Chayenne i Ridhuset, men ändrade planer. Blir att rida lindernäs med emelie och Lullen! :) Blir toppen bra, då jag inte ehar ridit där något sen före sommaren! 
 
Annars flyter allting på som det ska. Fixar och donar med designer hit och dit. Blir nog bra tillslut! :) 
 
Söta max idag. I stallet! 
 
Btw. Jag vet inte vad som har hänt med de att det kommer upp en ska när man kommr in på bloggen, förhoppningsvi fixar det sig snart! :) Du behöver bara kryssa rutan så funkar det som vanligt
 
- Tilda -


Ja må!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-29 @ 19:41:00
Sitter framför teven, ser svenska hollywoodfruar, samtidigt som jag sitter och fixar det designer! Dock inte bara till min och nattas blogg utan till två andra bloggar också!
 
Goo Lörda kväll!
 
/Tilda


Visa fingret och ba drog

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-29 @ 19:04:52
 
Morgonen bestod av en supermysig morgon utan stress å tjaffs med Frasse och Peder. Runt elva drog han och jobba och några stunder senare ringde mamma mig och berättade att jag skulle bege mig till stallet då pappa hade varit och hämtat ett ton halm åt Noel och Lullen som skulle lastas av bilen och upp på höloftet. Så jag, Frallan, Emelie och Max begav oss dit och började lyfta och tjollra. Tog en paus runt två tre tiden och vilade sen när vi komme tillbaka brast allt för mig, ryggen sa ifrån ordentligt och även om jag svek Emelie vet jag att det var det rätta, jag vägrar åka in nån fler gång! Hon var iallafall supersnäll och fixade resten av halmen, jag smög till hagen och pysslade om Noel, samt borstade Lullen med Magic Brush och vanlig rotviska för att snöra på dem täckena. Det ska bara regna några timmar så de hade klarat sig utan, men jag kände mig sårbar och automagiskt blev även Noel det. Förresten, i samband med pausen fick Corran ta med sig Frasse hem eftersom hon så gärna ville vara barnvakt och han var liks ganska trött så jag blev förhoppningsvis favvommoster, eller la mig iallafall på plussidan hoppas jag.
 
När jag hämtat Frasse och vi kom till lägenheten tände jag några ljus och satte mig i fåtöljen, öppnade balkongdörren och visslade in Frallan, världens finaste vovve bestämde sig för att ingen plats i hela lägenheten dög åt honom och hoppade upp i min famn och somnade pladask. Kan knappt beskriva hur mysiga de cirka 20 minuterna var tills han vaknade av att en bil tutade. Sedan satt hjärtat där i säkert yttligare 20 minuter och bara myste! Hjärta på världens smörar hund!
Verkar just nu som att det blir "spelkväll" här i lägenheten senare, Sandra, Simpan, Mika och kanske Carro skulle komma och ba va! Det ser denna tjej fram emot!
För övrig spelas all möjlig musik ur högtalarna just nu å de sprid se fan ett lyckorus ur kroppen när jag tänker på att Peder slutar jobba om en knapp timma!
 
Nu ska jag dra och handla med min kära syster som hundvakt.
/Natta


Inga måsten inga krav

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-29 @ 11:28:23
 
Gårkvällen blev inte riktigt som planerad, jag var så sjukt trött så efter att sett världens sämsta Pederfilm drog jag och Mika till stallet, men båda var för loj för att rida så jag tog hand om Noel och hon tjollrade runt.
Idag ska jag däremot ut på en kort sväng, tänkte mig kärleksstigen på Catta, beroende på hur hon verkar må, sen blir det nog träning i paddocken med mitt hjärta. Peder har dragit och jobbat lite så jag har Frasse och ska se hur det går för honom att hänga med ut på en sväng! :D
 
Humöret är nästan på topp, skulle lätt kunna ställa mig och diska nu, eller tvätta kläder och vara duktig, däremot känns det inte som något bra tillfälle att göra skolarbete då jag vet att det kommer förstöra mitt humör! Ska dra på ica senare idag och köpa mig en supermojäng!
 
Kanske man skulle dragit på ica i samband med ritten, hade gått om de fixade "sätta fast hästen" grejer som back in the days.
 
Nu drara vi till stallet!!
 
/Natta
 


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-29 @ 10:30:00


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-29 @ 09:29:00


Natta dissar - berusade människor

Hiss/diss - Kommentarer (0)
2012-09-28 @ 23:27:46
 
Nått jag finner både ganska irriterande och gravt skrämmande är fyllskallar som räller på kvällarna.. Jag vet ju att de flesta egentligen är mindre farliga än de ser ut och låter, men som för en kvart sen - när man promenerar själv någonstans, i mitt fall oftast hem ifrån stallet, och det står något fyllo och uppför sig allmänt berusat. Det gör mig så förtvivlad. Både för att jag själv är en psykopat som väntar sig att alla vill döda mig men också för att det är - enligt mig - ohyfsat att uppföra sig så, in public!
 
 
Äsch, nu ska jag njuta av mitt vinglas och sedan slänga mig i duschen. Nej, mamma du behöver inte vara orolig för jag dricker bara vanlig hederlig coca cola och det kallas att driva!
Jag hoppas ni hajar min åsikt om alkohol.
/Natta


13 - Favorit motto

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-28 @ 21:20:00
Det var en ganska svår en..  Har också insett att det fanns två *13* i denna lista, men jag tänker inte gråta över det! :)
 
Mitt favoritmotto måste nog vara:
"Förtroende är nyckeln till frihet"
Mottot kommer från min hästhållning där jag strävar efter att kunna arbeta så fritt med djuren som möjligt, och litar hästen på mig och det är ömsesidigt är möjligheterna till den sortens arbete stora!
 
/Natta
 


Beautiful

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-28 @ 18:15:00
 
/Tilda


Möte och nya inköp

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-28 @ 17:40:26
Idag var jag ledig från skolan då jag och mamma skulle ha möte med min mentor i Arvidsjaur! Det gick fint och efter denna APL-period så kommer jag ha hemstudier på tisdagar. Det känns riktigt skönt, måste verkligen träna på självdisciplinen! :) För övrigt drog vi om på expert och fyndade en bärbar dator åt mig, för att kunna använda till skolarbete, så det är inte något jättehigh-tech men den är liten smidig och passar även ypperligt till bloggning - om jag nu kunde vänja mig vid hur tight knapparna sitter.. Förvåna er inte om ní stöter på en massa särskrivning framöver.
 
Jag har även tjänat vuxenpoäng och pluspoäng hos Peder, eftersom jag drog på konsum och handlade ensammen! Inte varje dag. Kvällen bjuder förmodligen på en tur till stallet, ska se om jag kan ragga med mig Frasse på en ridtur ;) Mika skulle då med, så det känns roligt. Ska även självklart ta hand om Noel. Sedan blir det en jävla massa soffhäng framför en bra film å allmänt bara mys å lugn. Peder drar till Umeå redan på söndag den här gången, men det är väl sånt man får leva med..
 
/Natta
 
 


Helg

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-28 @ 16:13:06
Sköönt med helg nu. 
 
Idag ska jag upp till stallet och rida. Hon stod igår då det inte var ridlektioner och regnade. Blir nog en tur ut idag:) Ska prova lite nya saker och så. 
Håller på med en ny design till bloggen. Men är inte 100 klar! :) Passar bra nu till hösten! 
Såg inte så låvande väder ut ihelgen, men sånt får man leva med! Right? Har redan börjat snöa här uppe. Sinne!
 
I veckan har jag även hunnit fäga om håret, dock inte så så stor skillnad utan bara utväxten:) 
 
- Tilda -


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-27 @ 18:31:00


Dont you worry child

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-26 @ 20:29:32
Tomt i skallen. Åkte med Tina till skolan imorse, va där och åkte sedan hem med henne också - GULDVÄRT!
Har inte gjort något speciellt idag, kikat runt på bärbara datorer, måste skaffa mig en egen! Har även hunnit med att jobba några svängar och gå om på stallet. Viktigast av allt är väl att jag hittat en ny soffa åt mig och Peder, tror den är perfekt! Så den ska vi köpa när han sålt bilen. Köp den!
Hade planer på att städa lägenheten ikväll och sedan kasta bort resten av kvällen men nu tror jag snarare jag ska gå till stallet och pyssla om mitt hjärta och sedan möjligtvis städa lite i Atomics sällskap. Goa hund som blev helt tokig igår när jag hämtade honom! Han var helt koko boom från det att jag tog på honom kopplet tills dess att vi gick upp för trapphuset. Väl i lägenheten var han hur harmonisk som helst och dom en dröm!
 
Jag vet inte vad jag ska ta mig till nu när det börjar vara mörkt på kvällarna, är så sjukt mörkrädd att jag knappt vågar gå ut själv i dagsljuset längre.. Släpar nog med mig min trogna vän Atomic till stallet ikväll så jag kan känna mig något så när trygg.
 
Jag borde inte tokskriva om det här men när jag liks håller på vill jag skriva av mig om hur mycket jag älskar Peder, han är verkligen min bästa vän, världens finaste pojkvän och världens bästa. Fattar inte vad jag sysslade med innan jag träffade honom. Han gör mitt liv till vad det är. Utan Noel, Peder och Frasse vet jag inte vad jag skulle vara. Noel har alltid varit hela min värld och jag skulle när som helst offra mitt liv för honom. Trots att jag haft kortast relation med Frasse är han mig så otroligt nära hjärtat, min kära hundvalp, honom skulle jag göra vad som helst för. Alla dessa tre ovan nämnda gör mig till den jag är och utan dessa underbara personer vore jag en enda rosthög.
 
Tillbaka till den känslokalla verkligheten. Jag måste medge att det känns halvbesvärligt att börja bli vuxen, nog för att jag bara är sjutton år, men jag drar på mig vuxenpoäng dagligen och det är inte alltid lika roligt som det kan låta.
 
Nä nu få världen fan ta å bli positiv!
 
/Natta


Klockren

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-26 @ 18:56:00


@Just nu

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-26 @ 16:50:00
 
/Tilda


Onsdag

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-26 @ 13:49:36
Hösten är här och det känns. Chayenne har börjar få massor med päls. 
 

Idag ska två hästar ska få röra på sig, vi får ser vad jag gör med dom. Tror Chayenne ska få trimmas i padocken och Elina också. Ställer upp några upphöjda bommar och kör lite markarbete. Blir nog bra så:) 
 
Har varit jätte dårlig på att skriva här på bloggen. Måste verkligen styra upp det hära och skärpa mig.
 
 
 
Bästa Chayenne♥
 
-Tilda-


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-26 @ 08:51:00


Citat och ordspråk

Citat och ordspråk - Kommentarer (0)
2012-09-25 @ 19:10:27
 
“You only live once, but if you do it right, once is enough.”


Besök på ortopediska avdelningen i Umeå

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-25 @ 18:06:57
Den här låten får stå som sammanfattning för besöket!
 
 
 
 
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-24 @ 18:50:00


Mitt ekipage igår

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-24 @ 15:26:29Älskar livet, älskar Dig

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-24 @ 15:07:44

Hela helgen har varit sjukt grym, kan inte minnas senast jag älskade livet så mycket!

Red ridlektion igår och det var det roligaste på riktigt länge, Cherokee är en mycket roligare och smartare häst än hon ser ut att vara! Utvärderar ridningen i ett senare skede!

Sitter i uppehållsrummet med en klubbpinne i munnen och gruvar mig inför kvällen då jag måste ta tag i mitt liv och allt skolarbete, för att inte nämna hur lägenheten ser ut efter helgens bravader!

Ikväll har jag däremot lovat mig själv att träna Noel en sväng i paddocken eftersom resten av veckan lär jag framstå som mer funktionshindrad än jag kan ana!

Jag vill inte vara på skolan, jag vill va med Peder och Frasse och Noel och skratta, ha kul, ba leva! Heller kan jag inte lägga mig å vila då min frånvaro liknar nått fattigt! Åh!

/NattaRidning

- Kommentarer (0)
2012-09-23 @ 14:54:44
Snart bär det av till stallet för ridlektioner. Blir att rida Chayenne eller ikaros beroende på vilka som kommer. Om chayenne inte går så tar jag henne på en sväng senare.

Igår red jag chayenne till nyhamn och tillbaka, var lite små fjanti för små saker. Men årnade sig:) Tog kärleksstigen hem. Blev mycke trafikträning villket är bra:)

Blogg.se appen har äntligen kommit till android. Blir lättare och blogga, kanake lite mera mobilbilder också. Men det är sånt man får leva med! ;)

/TildaHopplösheten

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-23 @ 12:45:54

Sitter nerbäddad i sängen med alla täcken och kuddar i detta hushåll på mig utan några framsteg på "få-upp-värme" fronten! Funderar på all slänga mig i duschen, men biten dit va så lång!

Imorse var jag och Frasse upp på höloftet och kastade ner hö, tyvärr resulterade det i världens allergireaktion hos mig! Hade planerat att ta hand om Noel och Catta och träna Noel i paddocken - men det får vänta..

Tror knappast jag kan vara med på dagens ridlektion i och med att jag ska åka buss fram å åter till Arvidsjaur imorgon, på tisdag ska jag färdas i en bil till Umeå och tillbaka och onsdagen kommer erbjuda samma påfrestande bussresa som morgon dagen! Blir så sjuukt deprimerad över att jag inte kan vara med på ridlektionen, det är nästan lika illa som att bli våldtagen - en bit av min själ blir kidnappad! Överväger att trotsa min funktionsnedsättning och rida ändå, just nu kan jag tänka "spela roll", "så stor skillnad blir det inte", "jag är ju redan dålig" men jag är dessvärre medveten om att jag kommer ångra det resten av månaden.. Äsch det är efterrättssöndag och denna söndag lär det inte bli någon efterrätt, om inte Mika kirrar kladdkakan som hon tjatade om hela gårdagen... Sörjer att det möjligtvis blir en nyttig söndag istället för att tänka på min rygg!
Måste diskutera med Peder hur vida jag bör rida eller inte, han förstår mig bättre än jag förstår mig själv, han är alltid ärlig och gör mig så lycklig! Kom dessutom just med Frasse (element) till sängen för lite extra värme! Älskade Peder!

I eftermiddag kommer Emelie och Max hem, jag tycker det är hur spännande och roligt som helst och skiter i att ingen var lika taggad när jag hämtade Frasse, man behöver inte vara som alla andra. På hennes blogg kan ni se bilder på hårbollen ! http://www.emeliejosefssons.blogg.se

För övrigt har Mika lovat mig att hon stannar i Malå tills på måndag morgon, så henne hinner jag träffa lite extra! Däremot ska Peder iväg till Umeå och jobba nästa vecka, inte lika kul som det låter faktiskt, kommer sakna honom när jag befinner mig ensam i lägenheten, kanske kan flörta med mig Emelie och Max hit! Däremot jobbar hjärtat eftermiddag så han åker på måndag förmiddag då jag redan åkt till skolan, och sen kommer han hem natten mellan torsdag och fredag så det känns ganska skönt! Jävligt skönt faktiskt! :)

/NattaJust for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-22 @ 18:48:00


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-22 @ 09:28:00


Min nya Fb.

Våra inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-21 @ 21:18:52
och ja, jag satt å skype me folk under tiden bilden togs. 
 

/Tilda


Trött i sinne.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-21 @ 20:17:21
Idag har det verkligen varit Hard work! Har haft poängsamlar dag. Har gått upp för backen två gånger, orgentera- 15 kontroller, sprungit lindernäs och paddlat kanot, har gott lite över 30 000 steg idag! Helt slut. Lever nu iallafall och har nyss varit och fotat då Emelie och några andra hoppat! :) Energin börjar komma tillbaka lite smått, kommer nog ha mer träningsvärk än jag kan ana. Skippar ridningen idag, Clara tog den istället! Imorgon har jag inga planer än sålänge. Ska upp till stallet och ta hand om min springare:) Blir nog en tur på henne då! Kanske någon blid också? ;) 
 
Lizzy har sina stunder.. Som när hon har fri till gång till maten, då hon äter så mycket att magen sväller upp!
 
Tilda


Idrott och tvätt i mängder

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-21 @ 14:05:52
Hela dagen hittills har gått åt till att tvätta kläder, även fått hjälp av Emelie! :) Just käkat upp nudlarna som jag kokade helt själv i köket! (Vuxenpoäng.blogg.se) På idrotten som var mellan elva och tolv promenerade vi till solviken, Frallan följde såklart med och Emelie fotade lite.
Har jag snygg häst eller? :o Fotograf: Mikaela Forsberg
 
Har även fått reda på att jag, mamma och min mentor i Arvidsjaur ska ha möte på fredag angående min skolgång, inte för att det går dåligt eller så, utan snarare för att jag har sånna otroliga problem med att åka buss - ryggen. Spenderade hela gårdagen med att överväga att hoppa av skolan, men så blir det inte! Måste medge att vettet kröp tillbaka till kroppen efter en redbull eller två. Hoppas på att kunna plugga på distans, men vi ser väl vad som händer på fredag, och framför allt på tisdag! Då ska jag ju som sagt till Umeå på en ortoped undersökning. Känns bara bättre och bättre att det börjat hända nått.
 
Ikväll har Peder planerat nått hemligt som jag inte vet vad det är - så när jag vet får ni veta ;) Kommer nog spendera resten av dagen med mera städning, och mys i soffan med min helt jävla utslagna vovve som knappt orkar sova för att han är så trött.
 
Nej, nu kallar tvn på att jag ska ägna lite uppmärksamhet åt Barney och gänget.
 
/Natta


Nya dojjer

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-21 @ 13:04:00
Dessa skor från skopunkten har jag klickat hem, 349 spänn - lätt värt! :)
 
/Natta


Vuxenpoäng

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-21 @ 09:41:04
Vaknade runt fyra tiden inatt av att Frasse fick för sig att han skulle spy, däremot verkade det aldrig komma något kräk utan de stannade i hans mun... Bläää! Gav honom en skvätt mat med massa vatten och kastade mig i säng igen.
 
Vaknade sedan på riktigt runt åtta, trots att ja ha sovmorgon till elva.. Morgonrastade valpis genom att promma till pv där han fick äran att även väcka Emlan. Kom hem för en stund sedan och kastade in lite kläder i tvätten, Frasse har fått frukost och jag sitter med en tekopp, en redbull och två skinkmackor i högsta hugg.
Börjar även misstänka att det är ett getingbo på ballkongen, idag när det är toppen väder har jag gärna öppet dörren dit ut så Frasse kan kika fram, men nog fan anländer det fem stycken inom stunden jag skrivit detta inlägg.. Åh,bara kasta fram hårsprayen och försvara sig. Egentligen bryr jag mig om allt levande men dessa varelser har aldrig fallit mig  smaken!
 
På idrotten idag ska jag och Frallanbrallan promenera till solviken hade jag tänkt, ska försöka ragga med mig Emelie som dragit på sig en förkyldning och få lite nya bilder på bryggorna och så! :) Hundägar livet är bättre än man nånsin kan föreställa sig, exempelvis hoppar tjollertrosan runt i lägenheten nu med en leksak i högsta hugg och roar sig samtidigt som han sneglar på om jag vill delta! Att det kan göra en själ så lycklig att man håller i ena sidan av kamptrasan lite halvhjärtat och skakar..
 
Fotograf: Mikaela Forsberg
 
/Natta
 
 


Nöjd tjej - bildbomb

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-20 @ 23:02:26
Hahahah, trodde fan jag hade kommit in på nån annan sida än blogg.se, verkligen ändrat utseende!
 
Som sagt, idag har jag inte varit och hjälpt till på ridlektionerna, kände mig inte alls nå bra i ryggen och jag vet att det blir sju visor värre om jag är där och pjollrar på!
Förresten är Frasse utan tvekan väärldens bästa stallhund, drog dit vid nio för att pussa godnatt på Noel, och tog även fram lite hö då, och med tanke på höladans "isolerade" läge är jag alltid rädd för att gå in där och dra fram foder, däremot har ju Frallan utvecklat en förälskelse i hö! :D Perfekt när man har honom i stallet, han vill ju nämligen hela tiden hoppa runt i höet, rulla i det och busa! Inte dålig egenskap, tycker jag iallafall!
När jag snörde in hö åt Lullen och Noel gick han runt Noel och luktade på benen och så, han är gode försiktig, men det går definitivt framåt och han verkar känna igen Noel, Lullen skrämde skiten ur honom bara genom att finnas medan Noel tillochmed lyckats få nosa på honom ;D
På tal om skit så har Frasse varit jättedålig i magen idag, han har fisit och släppt sig utan dess like och doftljus har det eldats i sinne! bajset har bara runnit ur honom.. Om de nu va nån som ville veta, de glömde ja helt bort å fråga.
Annars har det inte hänt så mycket idag, Peder lagade grillkorv och pommes till middag, vi invigde vårt fina bord i köket med lite kortspel och sen mat såklart. Simpan kom på besök så Frasse och Buddha dödade lite energi, faktum är att hjärtat är helt tömd på energi, ligger helt utslagen på soffan i den oskönaste ställningen ni kan föreställa er, men han har alltid haft lätt för att känna sig bekväm!
 
Imorgon har jag sovmorgon till elva! Inte illa, både matten och svenskan blev hemstudier, matten sparade jag till nästa vecka då vi även har prov på kapitlet och i svenskan skulle vi bara läsa ett häfte på några sidor så det ska jag nog grejja! Enda lektionen imorgon är alltså idrott, då ska jag ut och promma! Däremot är jag inte säker på att jag ens klarar det, men en dag i sänder som jag och Josefin brukar säga!
 
Slänger upp en bildbomb från förra söndan, slumpade bilder, ber inte om ursäkt för hur nån av oss ser ut ;) Mikaela Forsberg har tagit alla bilder!
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-20 @ 18:45:00
 


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-20 @ 18:30:00


Blogg suget!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-20 @ 17:37:10
Fick verkligen en sånn blogg lust just nu. Hoppas att den håller i sig! Ska försöka skriva massa inlägg nu! :) 
Utseendet skulle också behöva förnyas! 
 
 
 
/Tilda


Skola

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-20 @ 13:30:36
Sitter just nu på skolan och fördriver tiden i väntan på att mamma ska hämta mig och Emelie. Egentligen vare int långt hem men Emelie ska hämta ut ett höökspaket - spännande - och jag ska tigga en redbull av mamma.
 
Idag äre ridlektioner, vet inte om jag ens ids vara där, känner mig inte riktigt hundra och humöret är allt annat än på topp. Hate it!
 
Strax ha ja nya biler på både Frallan å Noel plus dom  tillsammans, gode nice. Ajöss
 
/Natta


Savage U

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-19 @ 19:25:59

Sitter och tråkar under reklampausen, väntar på att awesome programmet "savage u" ska sätta igång igen! Kan knappast räkna på två händer hur många gånger detta program fått mig att ligga dubbelvikt!

Så himla hilarious!

Av nån weird anledning känner jag mig värsta glad och social idag! Tänker en massa på kusin i Storuman och hennes häst Rexina till exempel, skulle verkligen vilja komma och hälsa på dom inom en snar framtid, däremot vare ju just de där me tid - de ä så svårt å välja vars den ska spenderas!:)

Nä, nu satt programmet igång igen och magen ber om flingor med mjölk så jag ska se vad jag kan göra, äter heeela tiden och är ständigt hungrig , folket har till och med börjat påpeka det!

/NattaExtreme Home makeover

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-19 @ 18:55:07

Var hemma från skolan idag på grund av min dåliga rygg, känns inte alls nå kul å dra på sig massa rester bara för att jag får så ont!

Tänkte använda dagen till att mysa i stallet, vila upp mig och göra skolarbete! Däremot väckte Ewe mig imorse och vi tog tag i denna lägenhet så nu är den underbart beboelig och supermysig, är sjukt tacksam för all hjälp och att hon verkligen ställt upp så mycket, även mammas plånbok förtjänar ett tack!
Kan dock garantera att min rygg inte vart bättre för fem öre.
Det är lite småtjaffs som ska fixas innan jag är helt nöjd, som en ny soffa, en byrå, nytt duschdraperi och nå kökssaker!:)

Planerar att spendera kvällen sängläge med Peder och Frasse framför en film och njuta av renbäddat och nystädat! Måste självklart om på stallet och pussa på Noel och Catta, blir nog dock i samband med Frasses kvällspink! Ojojoj, de där lät mycke värre ner skrivet än i huvudet!:p

Ska även klicka hem ett par nya dojjer eftersom mina fick genomlida ridstigen i nyregn och en jävla massa lera!-.-

Igår fick jag även prova på det här med hjärtinfarkt, samt förnya min djurrättsaktiva sida! Johannes hade nämligen inte nog med vett för att städa upp på sitt flak! Spyan i halsen - check!

Trodde i måndags att Noel hade fått en fästing på hakan, drabbades av panik och insåg sedan efter att faktiskt ha tittat på området att det var en sårskorpa! Har blivit helt körd sedan Tjessy hade en fästing, bland det vidrigaste jag sett! Utan tvekan.

Ägnar en tanke åt Mika som sitter ensammen i sin lägenhet med sin tv och sitt stora fönster när hon egentligen borde vara på en "pratarpromenad" men mig!
Det fina med Mika är att henne kan man alltid lita på, uppenbarligen är Peder den jag litar på allra mest och verkligen kan säga allt åt, men min och Mikas relation är annorlunda och hon är helt otrolig trots att hon flyttade till Lycksele och att vi tjaffsar ibland:) nej Mika, de här ä inge smör å ja tänk faktiskt kräva fika av dig i helgen oavsett vad du säg!

Till helgen ska Emmlan hämta hem Max, blir riktigt kul och spännande, Frasse får äntligen en lillebror!

/NattaJust for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-19 @ 18:38:00


Rida

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-19 @ 12:27:00
Ska strax bege mig till stallet för att rida på min svarta springare. Blir nog bara en kortis, typ kärleksstigen. Orkar nog inget ner då jag varit borta över nätten med klassen! Och inte fått så mycket sömn inatt..
Senare så ska löparskorna på, och ja ska ta mig en runda! Har prov imorgon också, Har lite att göra idag;)

 
/Tilda


Vi drar dit palmerna bor

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-18 @ 18:43:00


Märklig sak.

Foto/Film - Kommentarer (0)
2012-09-18 @ 12:25:00
Vet inte riktigt var jag ska kalla det..
 
 


Mhmm

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-17 @ 18:40:00
 


Bortskämd och otacksam

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-17 @ 17:48:41
Ligger i sängen och blippar på Ipaden medan världens finaste pojkvän lagar mackaroner och korv till middag - snacka om bortskämt tjej här alltså! Frallan strövar runt i lägenheten och jag tycker i vanlig ordning synd om mig själv, nog om det! 
 
Asså en tanke som slagit mig är att jag är ganska så ruggigt bortskämd (låt aldrig Peder veta att jag erkände det) 
Ja ha allt ja behöv å lite till! Världens finaste fästman, världens finaste häst, världens finaste hundvalp och världens finaste familj. Inte många konstigheter alls! 
 
Däremot är jag inte alls särskilt duktig på det här med att visa min tacksamhet, tror jag iallafall! Måste träna på det här med att uppskatta och värdesätta även små saker. Något tips på att smöra fram sIn tacksamhet?;)
 
Vet inte vad jag ska nämna mer, helt otroligt vilken skillnad det blir för min rygg beroende på om jag åker bil eller buss, helt tokigt! 
Ikväll ska jag nog ta det jävligt lugnt, möjigtvis massera Noels kronränder för att socialisera honom lite extra. Pussa på Peder och busa med Frasse står förhoppningsvis även på schemat!:)
 
/Natta


Dagen

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-17 @ 11:27:13
Idag blir det nog bara en slappar dag, är ledig idag. Chill! har hästis som ska ridas idag. Ska packa till imorgon. 
 
Ska göra lite saker på datorn, har också en uppgift att göra blää. 
 

Akta Facet! 
 
 
- Tilda -


Lördag med Chayenne och Ikaros

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-16 @ 22:37:00

Blev SJUKT FINA bilder igår. Bästa Clara tog alla!
  
Var därimot svårt att få båda hästarna att inte äta och ha huvve fint;) 
Btw, hade nya västen på mig! :)
 
Ingen bild är redigerad
 
-Tilda-
 
 
 


Smakprov från gårdagen.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-16 @ 21:03:52
Älskade hästar♥
 
/Tilda


Episkt

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-16 @ 18:28:00


Passa de!

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-15 @ 18:41:00


Fint väder, fint humör

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-15 @ 10:47:15
Gaalet fint väder idag! :D Inte ens gårkvällens bravader kan hindra mitt goda humör. Sitter dessvärre inne med Frasse som går lös på sin leksak, funderar på att gå en prommis till stallet eller så. Blir nog även lite träning för mitt andra hjärta idag. Det beror dock helt och håller på hur jag hinner i och med att det står jobb på schemat idag.
 
Igår red jag Chayenne en sväng, mot min egen vilja. Nä okejdå, är fan blåslagen invärtes men det var otroligt mysigt, så det var helt klart värt det. Precis som alla andra år, rida kärleksstigen och jobba tillsammans och sedan bara mysa runt på gatorna.
Just nu står min prickiga fis och morrar åt tvn,  den är avstängd så hjärtat speglas av mot den svarta ytan.
Peder har dragit iväg på fiske och till helgen hämtar Emelie sin hundvalp. Gode nice! :)
 
Borde göra bort skolarbete pronto, men jag vill inte förstöra den här dagen med läxa ;)
 

Favvisbild i repris! Fotograf: Emelie Joefsson
 
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-15 @ 09:27:00


Helg

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-14 @ 23:25:51
Var ett bra tag sen jag skrev nu, men har varit mycket med skolan och stallet. Har hunnit rida en heldel undertiden jag inte bloggat. Kan skriva ett inlägg om dom passen jag kom ihåg och jag ids;) Är lite små lat av mig..
 
Ihelgen är jag hundvakt också, annapia skulle bort så jag skulle ta hand om hennes hund, Vasco. Skulle också rida ikaros! :) 
 
Har hunnit fota 2 gånger!Förhoppnings vis så blir det några till imorgon! har dock inte hunnit he dom över på datorn än. Tar det imorgon. 
Skönt med lång helg, ledig på måndag , och halva onsdag har inga lektioner iallafall.
 
 
- Tilda _


And the worlds gonna know your name

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-14 @ 18:26:00


Höjden av mätthet

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-14 @ 13:03:22
Just smällit i mig typ ett kilo glass och andra gosaker som jag inte ens ids nämna.. Slutade typ 20 minuter tidigare idag - såg däremot inte någotroligt i det den här gången! Det var nämligen så att min gympalärare tyckte jag såg löjlig ut då jag planerade att gå i idrottshallen i 40 minuter så han tyckte jag skulle få frånvaro och gå hem istället..
 
Planerade att sätta mig med skolarbete nu, men jag känner mig inte på humör. :P Sitter istället och ser mannen som kan tala med hundar!
 
huvudvärk osv, Emelie tog fina bilder på vovve här om dan så jag hoppas på att få dem så jag ha nå nytt.
 
 
/Natta


Samma gamla spår

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-13 @ 21:00:52

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, inte nån fantasi alls! Frasse var underbart duktig idag i stallet, följde med på en prommis med fyra hästar och höll sig i skinnet!

Jag vill bort, vet inte vars....
Nästa sommar hoppas jag att jag och mina nära kan dra till fjällen med hästarna och bara vara! Ba komma iväg och lämna verkligheten en stund! Hunna måst ju självklart me men jag hoppas verkligen vi kan styra upp nått nästa år, så länge ryggen håller;)

Har för övrigt (ÄÄNTLIIIGEEEN!!!!!!!!!!!!!) fått en kallelse till Umeå, den ortopediska avdelningen! Hoppas på några riktiga svar och just nu drar jag en lättnadesn suck samtidigt som jag nervösar ner mig!

Medger även att Tjessy nog är den stördaste hunden jag någonsin träffat !

/NattaDag 12 - Senaste bok jag läste ut

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-13 @ 19:31:00
 Det har jag absolut inte den blekaste om...
 
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-13 @ 18:22:00


Dag 11 - I min väska

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-12 @ 19:16:00
I min väska har jag allt nödvändigt. Allt ifrån hundbajspåsar till skåpnycklar och headset. 
 
/NattaJust for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-12 @ 18:29:00


Tattooo

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-12 @ 16:30:00
Är sjuuukt sugen på att tatuera mig! Crazy! Har länge vetat exakt vad jag vill ha och mami har lovat att betala, däremot har jag börjat vela mer och mer.. Även vita tatueringar har börjat falla mig i smaken. Drömmer mig bort...
 
/Natttaa


Photoshop

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-11 @ 21:54:58
Photoshop CS6 har äntligen anlänt till min dator!


Dag 10 - Hur mår du just nu

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-11 @ 18:43:00
Juust nu har jag förbenat ont i kroppen, så är det ibland. Däremot känner jag mig lycklig! :)

Fotograf: Mikaela Forsberg
/Natta


Jävla skit

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-11 @ 18:21:00


Trehundrasextifem dagar å en massa svammel senare

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-11 @ 16:23:04

Idag ser Nathalie ljusare tider! Delvis iallafal. Vaknade fem över sju i panik över att jag hade försovit mig, snörde på mig nå kläder jag hade på mig igår, fick ett sms av Tina att hon va utanför, skrev att jag inte var klar så hon hämtade Emelie och dom drog å tanka så ja hann packa ner alla tjoller saker en kvinna ska ha med sig överallt.. Typ värktabletter? -.- Hann inte käka nån frulle så jag stal Peders monster, pussade honom på pannan och ropade grattis samtidigt som jag klev ut genom dörren med jackan under armen och väskan, plus energidrycken och skolböckerna, för att sedan komma på att min bättre hälft tappat bort sina egna nycklar, så jag slängde ner allt på marken och hedd lös lägenhetsnyckeln från min fina nyckelknippa å snårt in nyckeln genom brevinkastet. Snabbade mig ut och sen bare av.

Jobbigt i ryggen på skolan må jag säga, åkte hem runt två med Tina världsbäst som körde. Alltid lika kul i bilen. Ett citat får sammanfatta resan.. "Äre nu jag ska säga att jag har röda spets string trosor och en matchande bh på mig?" Okej, nä nu varte lite väl intimt... Banna mig!         Tinas bästa sida!

Idag har jag och min älskade Peder varit tillsammans i ett år, fort har det fan gått! Det har varit det bästa året i mitt liv bla bla bla bla, ni hajar? Jag älskar Peder, kommer alltid göra, färdig diskuterat! Dessvärre blev det inte alls någon romantisk dag, han jobbar eftermiddag så han komme hem inatt vid fyra, har något svagt minne av att vi surrade lite då, dock endast i sömnen. Sedan imorse sov ju han när jag skulle till skolan så jag fick stå för pussandet och i och med att han jobbar eftermiddag hinner jag gå och sova innan han kommer hem... :( Däremot kommer han hem till middan så jag får träffa honom några minuter och då ska ja få ta Frallan för restan av dan! :) Romantiskt värre? Har faktiskt köpt "presenter" åt honom, egentligen tänkte jag bara köpa godis åt honom, däremot blev det ännu en sak på Tinas initiativ, kan bara anta att hennes romatiska gener dominerar lite mer än mina. Motsatsen blev ju dock bevisad i bilen.... ;)

Ska bege mig mot stallet och pussa på min andra bättre hälft som jag saknat hela dagen, sen styr mitt utsvultna lokal sinne mig mot pv där det finns nybakade bullar, till min tjänst!

Ikväll ska jag och Tina ( fan vad hon blev nämnd i de här jävla inlägget då:o ), sätta oss och fylla i en enkät som ska förbättra "WRAS-livet" här i norrland, kort sagt.

Någon som kände sig sugen får gärna komma hem till mig och städa och laga mat så det är fint och mysigt när Peder kommer hem! Någon? Inte? Nä, då fåre väl se förjävligt ut då!

Lyssnar på gosatans musik och ifrågasätter mitt otrevliga språk i skriften..

/Nathalie

 Dag 9 - Dagens outfit

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-10 @ 18:41:00
10351-74-Montreal Funkis 2
En sån onepiece, retarded bild!

/Natta


Deep shit

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-10 @ 15:56:24
Känslan av att vilja släppa allt och bara ge upp kryper sig fram. Det har knappt gått en månad av skolan och jag har dragit på mig en hög med rester, är redan less och känner hur motivationen sprungit iväg. Förut tänkte jag alltid att varje avklarad uppgift tog mig ett steg närmare ett ridinstruktör yrke, däremot har verkligheten kommit ikapp mig. I verkligheten kommer jag aldrig tjäna riktiga pengar inom hästverksamheter här uppe i norrland, vilket jag aldrig planerar att flytta ifrån. Det faktum att jag sätter näven i bordet när den klassiska förjävliga ridstilen kommer på tal gör det inte heller lättare att se många möjligheter. Hästmassör då? Näfan, hur var det med dina leder Nathalie? Veterinär? Waaaay to much plugg för denna donna. Framtiden sen för tillfället inte så lovande ut, men imorgon kommer den säkert göra det!..
Som sagt, massa rester på nacken redan, som jag inte kommer ta tag i, disken i diskhon ska även tas itu med. JAG ORKAR INTE! För vad jag än gör så gör det ont, vems jävla idé var det att rida igår? Jo, delvis min, men ibland måste man få skylla ifrån sig! Okej, jag är allmänt emo idag över hur jävla handikappad man kan bli av att göra det som gör en lyckligast!
 
Just nu känner jag bara för att vara ung och dum.
 

Vad skulle jag gjort utan dessa krabater? Å Frasse såklart, jag har världens finaste lilla familj!
/Natta


Vissa gånger är man dumdristigare än andra

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-10 @ 11:17:00
En gång va han minsann liten! Mitt hjärta!
Fotograf: Emelie Josefsson

Igår red vi barrel racing på ridlektionen, det var underbart roligt, Ricke fotade så vi får härliga bilder till hemsidan! :) Jag och Tina kom överrens om att vi skulle dela på Cherokee för att skona våra ryggar och inte gå all in hela tiden, dessvärre är jag handikappad idag ändå. Igår kväll ville jag sjunka genom marken å bara bli bra. Hemma från skolan idag, känner verkligen inte för att åka buss någonstans i det här skicket..
 
Något roligare då? Hmm.. Jo, imorse låg jag, Frallan och Peder och kikade på en film å i en scen dunkade dom musik i en bil å då vakna Frasse från sin skönhetssömn och började tok vakta! Han morra å skällde å kike överrallt. Gode kul hade vi åt han! Han ha faktiskt börjat bli mycket mera vaktig av sig, inte farligt vaktig, men han håller gärna koll. :)
 
Tycker alla ska hålla lite extra koll på Emelies blogg hädan efter, hon ska nämligen spräcka en awesome hemlighet!
/Natta
 
 


Dag 8 - Favoritplagg

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-09 @ 18:33:00
Mitt favoritplagg är utan tvekan mina underbara fjällrävenbyxor, tyvärr vet jag inte vad modellen heter, men jag skulle utan tvekan flytta in i dem om det inte vore för alla hot mina nära och kära givit mig! Helt jävla såld!
 
/Natta


True Story

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-09 @ 18:18:00


Dag 7 - Något som jag är beroende av

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-08 @ 18:31:00
Redbull och telefonen
 
/Natta
 


Varför just en dalmatiner?

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-08 @ 16:51:00
Frågan om varför jag valde en dalmatiner har jag fått så många gånger att jag tappat räkningen för länge sedan. Skulle inte förvåna mig om den kommit ikapp frågan om hur vida jag är Emelie eller Nathalie..
 
Varför man skaffar hund överhuvudtaget och vilken ras man väljer önskar jag att fler hundägare var nogrannare med. Allt för många tycks gå efter "rykten" och utseendet. Sen när glömde man bort att ta reda på information om hunden och vad den avlats för i grunden, en brukshund som border collien är förmodligen sällan lika bra soffpotatis som en mops.
 
Så, varför skaffade jag en dalmatiner?
Jag hade länge velat ha en egen hund, men eftersom hästarna var min första och största passion blev det tvunget att vara en vovvsing som skulle passa till stallmiljön. Jag har vuxit upp med hundar av olika slag, de flesta i mellan stor storlek såsom vorsteh, golden och pointer. Däremot ville jag inte ha en sådan hund, men deras "kaliber" var perfekt i mina ögon -> Korthårig, halvstor hund.
Läste på om olika hundraser och en dag stötte jag på dalmatinern, föll självklart genast för dess egenskaper, men viktigast av allt - Dalmatinern är avlad för att följa hästen. För att skydda sitt ekipage. Just den detaljen skapade mitt tunnelseende. Jag ville ha en dalmis, ärligt talat hade jag aldrig träffat en livslevande dalmatiner innan jag åkte och hämtade Frasse hos sin uppfödare, inte heller hade jag kikat på hundutställningar eller ringt runt och frågat folk. Däremot hade jag ryktesvägen fått höra en hel del fördomar om rasen, rykten har jag däremot aldrig haft problem med att hantera själv. De berör mig liksom inte..
 
Innan jag blev vegetarian erbjöd sig min mamma att köpa mig en dalmatiner åt mig om jag fortsatte vara allätare, på den tiden ansåg jag dock att jag inte hade tid efter som jag bodde hemma och gick skola, ett år och fyra månader senare kom erbjudandet igen, denna gången var jag i ett förhållande med min fina Peder och såg många fler möjligheter. Allt som hade med att börja äta kött igen var bland det värsta jag varit med om. Under sex månaders tid läste jag dagligen på om rasen och läste på internet om människor som hade haft dalmatinrar och det framgick både bra och dåliga sidor - men har inte alla de?
 
Peder ville ha andra raser men jag var helt inställd på dalmatiner, i och med att det skulle bli våran hund var vi tvugna att komma överrens, men för ovanlighetens skull blev det ändå som jag ville.
 
Kortsagt, jag valde dalmatinern eftersom den är en lämplig hund för mig.
  • De avlades fram för att följa hästen och skydda sitt ekipage
  • Dalmatinern är en lämplig storlek för min och Peders livsstil, de kan följa med till stallet utan att bli ihjäl trampade, samtidigt som de inte blev för stora för att följa med Peder att åka lastbil eller andra fordon. (Nu lät de ju gigantiska)
  • Rasen har ett stort behov av motion vilket passar utmärkt då hunden kan följa med mig när jag rider och vara i stallet, vilket ger dem direkt fysisk och psykisk stimulans, detta skulle även ge mig och Peder anledning att gå ut och gå oftare.
  • De är inte i behov av nästan någon pälsvård.
Det enda minuset var att dalmatinern är en ras som producerar mera "allergihormon" än många andra raser. Alltså eftersom Peder var allergisk mot hundar så trodde vi det skulle bli riktigt problematiskt. Däremot är ju allt individuellt och det visade sig att Peder och Frasse matchar varandra perfekt, nu kan Peder ha Frallan i ansiktet utan problem!
Att det blev en svarttecknad dalmis berodde dock på att jag tycker de är vackrare!
 
Måste medge att mycket anledningen till att jag ville ha en egen hund var för att jag är så mörkrädd och när Peder plogade snö på vintern massa konstiga tider vågade jag mig knappt till stallet själv. Familjens hundar blir liksom inte samma sak...
 

Fotograf: Emelie Josefsson
 
/Natta


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-08 @ 09:25:00


Dag 6 - En gammal bild på sig själv

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-07 @ 18:26:00
Fotograf: Mikaela Forsberg
/Natta


Ikaros & Chayenne

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-06 @ 20:19:30
Igår så följde en av mina klasskompisar till stallet för att rida, Eve heter hon. Egentligen har vi varit kompisar sen dagis! Han har ridit Chayenne en gång tidigare.
 
Gick toppen, hon lärde sig att trava lätt, framsteg! Red över bommar och travade mest. Nästa gång så ska hon få prova galoppera!:) Blir toppen bra! Red henne en liten stund också. Hoppade ett hinder på kasnke 50 - 60. 
 
På kvällen så for jag med Emelie och red. Körde lite markarbete + ett hinder. Skulle egentligen vara studs men var lite små halt så fick bli ett. Är ju inte riktigt van med Ikaros än, men hoppas att jag kommer börja rida han mer till vintern! Hade min galma sadel, den svarta.  Efter ett tag så bestämde vi oss för att fara kärleksstigen. Mycket galopp då! Haha fatta inte hur emelie kunde vara utan stigbyglar hela passet!
Ridpasset gick hur bra som hellst! blåste ganska mycket så han störde sig litegrann på det!
 
Ikaros igår. (Mobilbild) 
 
- Tilda -


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-06 @ 18:28:00Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-06 @ 18:21:00


Dag 5 - Det här får mig att må bra

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-06 @ 18:17:00
Det finns många saker som får mig att må bra, framför allt när jag vet att Noel, Peder och Frasse är lyckliga och mår bra. Jag mår bra av att umgås med goa människor.
Något helt annat som gör att jag mår bra är ärlighet. Att alltid vara ärlig mot andra och veta att de är ärliga tillbaka är en fin känsla må ja säga!
 
Fotograf: Mikaela Forsberg, som vanligt?
 
/Natta


Inte en dag har gått utan att jag tänkt på...

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-06 @ 18:16:00


Ridlektioner

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-06 @ 15:08:33
Snart drar jag till stallet och hjälper till på ridlektionerna! :) Har några saker jag tänkte skriva om, men det får vänta! :D
 
/Natta


Dag 4 - 5 punkter som ni inte visste om mig

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-05 @ 16:05:00
Vad skulle det kunna vara?
 
  • Förut var jag livrädd för Tina, hon skrämde livet ur mig.
  • Några veckor innan jag och Peder blev tillsamans skickade jag ett sms åt honom där jag bestämt och ärligt skrev åt honom att det aldrig skulle bli jag och han.
  • Jag glömde bort Noels elva årsdag.
  • Jag är grymt överraskad över att jag inte är tjockare än jag är med tanke på hur mycket jag käkar och hur onyttigt jag lever.
  • När jag blir gaalet arg börjar jag gråta.
/Natta


Chayennes Schema

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-05 @ 12:08:00
Har gjort ett bra schema till Chayenne. Tror det kommer bli bra! 
 
Måndag: Clara rider
 
Tisdag: Ridlektioner + Markträning
 
Onsdag: Uteritt/ Paddocken
 
Torsdag: Ridlektioner
 
Fredag: Vila
 
Lördag: Paddocken/ uteritt
 
Söndag: Ridlektioner
 
Så som ni ser så kommer jag inte rida henne ofta (Onsdag, Lördag & Söndag). Men det är bra att hon får varierande ryttare. Dom flesta av er kanske förstår varför jag inte kommer att rida henne så mycket.
- Jag växer och kommer övergår till större så småning om. 
 
/Tilda
 
 


Måndag, Tisdag.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-04 @ 20:58:37
Har varit lite ''off'' dom senaste dagarna, skrev lite tidsinställt förra veckan. SÅ det är bara dom som har ploppat upp i veckan för min del! 
 
I måndags så följde clara med till stallet. Fast denna gång inte som fotograf utan den som red. Gick faktist toppen bra! Hade lagt tre bomman mitt i paddokken, höjde dom sen till upphöjda bommar så att hon fick lyfta på fötterna. Clara ville hoppa ett litet inder på slutet på ca 40 cm. Fick i slutet av ridpasset hoppa upp rida, hon var verkligen på hugget! Inte ett dugg slö eller tjuri! Bästa Chayenne♥ Clara filmade när jag red en stund, så kanske en video kommer upp? Men bara om jag har lite tid över! 
 
Idag så är det ju en lite speciell dag, Chayenne fyller ju år! Fick några extra morötter! Hihi:) Idag började även ridlektionerna, där hon gick med. Har även fått rida Cherokee idag! Hon var lite skvettig i början. Och rumpan ville inte vara på spåret. Men efter ett tag så rättade det till sig! 
 
 
Lizzy ville följa med på ett ridpass på elina! 
 
Vet inte om jag har sagt det, men min väst har kommit!! (eller i fredags)  Satt som en smack och var varm och skön! Kommer bli många fina bilder med den! 
 
- Tilda -


Grattis älskade vän!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-04 @ 19:54:00
Idag är det någon som fyller år, och inte vem som helst utan bästa Chayenne! Hela 7 år! Grattis gumman!♥
 
- Tilda -


Våga satsa för att vinna

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-04 @ 18:14:00


Dag 3 - Mina favoritskor

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-04 @ 15:55:00
Den var svår, jag har inte många skor, men jag tycker om alla jag har.. Kanske måste jag påstå att mina vit/rosa nike skor? :)

/Natta


Hej, jag är tvilling.

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-04 @ 12:00:00
 
/Natta


Svar på tal

Tildas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-03 @ 18:02:18
Är det därför alla era hästar är halt? Å Ni ljuger om att Ni har utbildade instruktörer. Det är ju verkligen nåt att satsa på. Mina barn skulle aldrig få börja på det där stället.
 

Svar: Så du tror verkligen vi går runt och ljuger? Vi har utbildade instruktörer. Om du inte tror mig så kan du ringa och fråga. 
Alla våra hästar är inte halt. Det är (ca) 1 häst på hela gården som är halt. Kallar du det alla? EN av TIO. Och JA, Sjöbacka är något att satsa på! Och det är väl ändå ditt beslut att välja om du skulle låta dina barn rida där eller inte. 
 
Men något som var dålig stil är att du kommer här och inte ens våga nämna ditt namn. Man ska stå för det man säger! 
 
Egentligen ska jag inte svara på anonyma fråger, men gjorde ett undantag på denna fråga. Tycker du ska ha klart för dig att vi har utbildade instrúktörer och att alla hästar inte är halta!
 
Tilda
 


Dag 2 - Vad jag senast köpte

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-03 @ 15:48:00
Det senaste jag köpte måste ha varit tre hövågar från hööks samt två sätesöverdrag.
 


/Natta


Hur mycket som kan gå fel på så liten stund.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-03 @ 12:28:00
 
 
-Tilda-


Dag 1 - Om mig själv

Nattas inlägg - Kommentarer (1)
2012-09-02 @ 15:45:00
Finns inte mycket att nämna här.
 
Jag heter Nathalie, vilket de flesta av er förhoppningsvis hade någon aning om, jag är sjutton år och går andra året på barn- och fritidsprogrammet i Arvidsjaur. Är bosatt i Norrland i en lägenhet med min fästman och våran dalmatiner valp Frasse. Jag är hästägare på heltid till min vackra haflingervalack som står på Sjöbacka, vilket är en förening värd att satsa på! Jag har föräldrar och många syskon, en tvillingsyster for the win! Jag tycker om att skratta och umgås med mina nära och kära. Jag tycker om att motionera, är dock för lat för att faktiskt göra det, men jag har hört uttrycket "det är tanken som räknas". Att äta tycker jag också om, det får vi inte glömma. Hmm, vad skulle jag mer vilja säga... Nämnde jag att jag är stalltjej och hundägare ut i varje ven?
 Vi har alltid haft förmågan att se lika smarta ut...
/Natta
 
 


September!

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-01 @ 21:34:00
Shiit, reden September! Augusti som började nyss? Undra vad denna månad har att bjuda på. Kalla vindar, regn och frost. Brr, nej sommar Tack! ;) Dock brukar hösten vara ganska mysig ändå. Blir fina kort! :) 
 


 
- Tilda -


Flytt.

Tildas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-01 @ 21:28:00
Inlägget skulle kommit upp tidigare
 
Fullt upp idag. Som ni kanske har läst i Nattas inlägg så ska ju Mika flytta till Lycksele. Idag vi flytta alla saker! Så inom snar framtid flyttar jag där Mika hade sitt rum. Så ihelgen blir det mycke flytt, och dessomindre uppdatering! Kanske hinner snöra in ett inlägg nu och då! 
 
Fråm Ridlägret förra helgen! Foto: Tina Jonsson
 
- Tilda -


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-01 @ 18:27:00Lista

Nattas inlägg - Kommentarer (0)
2012-09-01 @ 15:25:00
Satsar på en sån här standrad lista för att förbättra uppdateringen!
 
Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 - Vad jag senast köpte
Dag 3 - Mina favoritskor
Dag 4 - 5 punkter som ni inte visste om mig
Dag 5 - Det här får mig att må bra
Dag 6 - 
En gammal bild på dig själv 
Dag 7 - Något som jag är beroende av
Dag 8 - Favoritplagg

Dag 9 -  Dagens outfit
Dag 10 - Det här åt jag idag
Dag 11 - I min väska
Dag 12 - Senaste bok jag läste ut

Dag 13 - Favorit motto 
Dag 13 - En bild från en resa du har varit på
Dag 14 -
En bild som gör dig glad 
Dag 15 - Hur känner du dig idag?

Dag 16 - Om jag blev rikast i världen skulle jag...
Dag 17Ett sommarminne
Dag 18 - Ett kort på din dator
Dag 19 - Något du längtar efter
Dag 20 - Mina favorit dagar på året
 
/Natta
 
 
 


Just for fun

Just for fun - Kommentarer (0)
2012-09-01 @ 09:24:00Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus